paidaros4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θέμα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. ¨έκανα αναβάθμιση τα windows 10 στην τελευταία έκδοση τους (1703). Απο τότε αντιμετωπίζω αρκετά προβλήματα: ο thunderbird ανοίγει αλλά στην κορυφή της καρτέλας "γυρίζουν" οι τελίτσες οτι φορτώνει αλλά δεν κάνει λήψη των μηνυμάτων, ο bsplayer μόλις ξεκινάει μου βγάζει error και δεν λειτουργεί. Τον έκανα απεγκατάσταση αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση, μου βγάζει μήνυμαQ "NSIS error, error launching installer". Το Readon TV Movie Radio Player όταν το ξεκινάω ενώ φαίνεται στην διαχείριση εργασιών οτι "τρέχει" δεν ξεκινάει. Οπότε είπα να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοση των windows 10. Πήγα στις "ρυθμίσεις", "αποκατάσταση", "επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση" αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: "Επιστροφή λογαριασμών Για να μπορέσετε να επιστρέψετε σε προηγούμενη έκδοση των widows, πρέπει να τοποθετήσετε τυχόν λογαριασμούς χρηστών που μετακινήσατε μετά την πιο πρόσφατη αναβάθμιση στην αρχική τους θέση. Μετακινήσατε έναν λογαριασμό (Κώστας)" Υπάρχει κάποια λύση είτε να διορθωθεί το πρόβλημα είτε να μπορέσω να επιστρέψω στην προηγούμενη έκδοσή; Σας ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Φίλε επειδή βλέπω ότι αντιμετοπίζεις πολλά προβλήματα θα σε συμβούλευα να συμβουλευτείς κάποιον τέχνικό η δουλεια σου θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι μόνος ειδικά αν δεν ασχολείσε με αυτα. Ή αν θές κατέβαζε το teamviewer για να δω το pc σου να το διορθωσουμε μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα