Le Perv Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Βάζω στοίχημα πως κανένας από όσους γκρίνιαξαν δεν πρόσεξαν το "S" δίπλα από το 10. Κι εσυ που το προσεξες, μην εισαι σιγουρος για τιποτα. Περιμενε το επομενο υποχρεωτικο update. Ποτε δε ξερεις τι δωρο θα σου στειλει η MS. Ή το μεθεπομενο. 5
Hetfield Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αν έπαιζε ένα 60% των games σε linux, θα είχαμε ξεχάσει ήδη αυτή τη χολέρα, που συνεχίζουμε να τρώμε στη μάπα, μόνο λόγω gaming . Οταν καποια στιγμη αντιληφθουν οι Developers το νταβατζιλικι της Microsoft ισως και να ασχοληθουν σοβαρα με Mac/Linux. Μεχρι τοτε εχουμε ακομα πολυ δρομο. Τα δικα μου games παντως παιζουν ηδη σε Mac/Linux (να 'σαι καλα Valve). Οποτε καποια στιγμη θα προσαρμοσω και τις επιλογες μου. 2
George.Ember Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Και αυτή desktop εκδοση είναι ,όπως επισης και τα windows 10 pro που εχω τωρα μπορω να τα μετατρέψω σε S,με μια επιλογή στα setting! Εγω με τα windows εχω επιλογή,εσυ με τα λινουξ,οτι και να επιλεξεις τα ιδια προγράμματα μπορεις να τρεξεις και τα ιδια προγράμματα ΔΕΝ μπορεις να τρεξεις!Οποταν η μοιρα σου μια είναι και την ξερεις από τωρα! Σε παρακαλω guru της πληροφορικης διδαξε με τις επιλογες που εχω με το Linux σε σχεση με τα Windows. 10 χρονια τρεχω FreeBSD που ειναι 100% Unix με πολυ λιγοτερες επιλογες απο Linux μιας και ειναι καθαρα server λειτουργικο. Αλλα βλεπεις εγω το pc το εχω για σοβαρη εργασια. Οχι για να παιζω παιχνιδακια και να μπαινω Facebook. Για παιχνιδακια εχουμε και παιχνιδομηχανες. 3
bazzil Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εγώ το είδα. Και άλλοι φαντάζομαι , δεν πιστεύω ότι είναι στραβοί . Δείχνει έναν τρόπο σκέψης η κίνηση, άσχετα αν αφορά τα S. Που παραμένει ίδιος από την εποχή της διαμάχης με τη netscape όσοι θυμούνται . Όλοι θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα προλάβουμε να δούμε pc , χωρίς windows. Να τα σκάω ακόμη πιο χοντρά ! Δεν σφάξανε ! Δεν ασχολούμαι με gaming, δεν ήξερα όμως οτι είναι πιο ακριβά στο ps τα παιχνίδια. H valve όμως νομίζω πως υποστηρίζει Linux
ektor7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Οταν καποια στιγμη αντιληφθουν οι Developers το νταβατζιλικι της Microsoft ισως και να ασχοληθουν σοβαρα με Mac/Linux. Μεχρι τοτε εχουμε ακομα πολυ δρομο. Τα δικα μου games παντως παιζουν ηδη σε Mac/Linux (να 'σαι καλα Valve). Οποτε καποια στιγμη θα προσαρμοσω και τις επιλογες μου. κατσε να επιβιωσουν πρωτα τα mac&Linux και μετα συζητούμε για το developing! Τα μεν πρωτα η apple ετοιμάζεται να τα αντικαστησει με το ios και τα δε Linux θα υπαρχουν μονο υπο την σκια των android και chromeOS και κανεις δε θα ενδιαφέρεται για τα υπολοιπα! 1
George.Ember Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 κατσε να επιβιωσουν πρωτα τα mac&Linux και μετα συζητούμε για το developing! Τα μεν πρωτα η apple ετοιμάζεται να τα αντικαστησει με το ios και τα δε Linux θα υπαρχουν μονο υπο την σκια των android και chromeOS και κανεις δε θα ενδιαφέρεται για τα υπολοιπα! Προφανως οι γνωσεις σου στην πληροφορικη φτανουν μεχρι το να ανοιγοκλεινεις το pc. Φαινεται αλλωστε. 8
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ερώτηση, θα μπορείς να το φορμάρεις και να πετάξεις ένα linuxaki πχ (που αναφέρθει και παραπάνω) ? Γιατί αν ναι απο θέμα τιμής θα λέει. 1
ektor7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Προφανως οι γνωσεις σου στην πληροφορικη φτανουν μεχρι το να ανοιγοκλεινεις το pc. Φαινεται αλλωστε. Μπορει! Αλλα αν θα χρειαζομουν την γνωμη καποιου που γνωριζει καλα το "αθλημα",σιγουρα ΔΕ θα εισουν ΕΣΥ! 4
unforgiven Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 O ένας λέει πως θα έρθει το τέλος του κόσμου και η Microsoft θα μου βάλει Edge και στο ψυγείο, δίπλα στα γάλατα, ο άλλος νομίζει πως έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται με τα νταβατζιλίκια και προτείνει στις εταιρίες software να πάνε στην... Apple. Ας το πάρουμε χαμπάρι: Δεν είμαστε πιο έξυπνοι από τους CEO και τους ειδικούς της Microsoft, Google, Apple, Adobe κτλ κτλ (έκπληξη, ε; ) και τη δύναμη την έχουμε εμείς: αν έχουμε εναλλακτική, θα πάμε αν είναι για το συμφέρον μας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω σε Mac αν αποκτήσουν ποτέ σοβαρό hardware και κάποια προγράμματα που χρησιμοποιώ ως επαγγελματίας. 4
jardan Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός? Δεν πρόκειται να γίνει, όπως και δεν έγινε στο παρελθόν. Οι κανονισμοί ενάντια στο μονοπώλιο θα εμποδίσουν μια τέτοια κίνηση και στο τέλος θα καταλήξει είτε να σου προσφέρει παραθυράκι με επιλογή (όπως στα windows 7) είτε να το αφήνει στην ευχέρεια σου είτε να πληρώσει υπέρογκα ποσά. Μπορεί ακόμα να βγάλει και άλλη έκδοση όπως είχε κάνει με το media centre... Το καλό είναι ότι θα "αναγκάσει" εταιρίες να φέρουν λογισμικό στο Store. 5
Nikolo1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ολοι γκρινια ειστε, αλλα το KMSpico ειναι στα PC του 90% των χρηστων εδω μεσα. Εχει windows γισ ολσ τα γουστα. Αν κάποια στιγμη ερθει η καταστροφη που ολοι φοβαστε, κατι θα βγει που θα λυνει το προβλημα. 6
Shadows Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μπορει η ονειρωξη της ms να ειναι ενα κλειστο λειτουργικο με ελεγχομενα feature και εφαρμογες αποκλειστικα απο το store,αυτο κανεις δεν το ξερει και ποσο μαλλον ειναι 100% αδυνατο να γινει στο αμεσο μελλον. Εγω απλα το βλεπω σαν προσπαθεια για εξτρα χρημα απο τις αναβαθμισεις που θα κανουν αναγκαστικα οσοι χρειαζονται πλην του store εφαρμογες και παραλληλα την διαφημιση και χρηση (με το ζορι)του store απο οσους δεν θελουν-μπορουν-ξερουν να αναβαθμισουν απο τα win10s.
ChimairaX Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αλλα βλεπεις εγω το pc το εχω για σοβαρη εργασια. Οχι για να παιζω παιχνιδακια και να μπαινω Facebook. Για παιχνιδακια εχουμε και παιχνιδομηχανες. Το τι κάνεις εσύ με το pc σου είναι δικό σου θέμα, αλλά το τι θα κάνω εγώ και ο καθένας με το δικό του pc δεν παίρνει ειρωνικά σχολιάκια του τύπου "καλά να περάσετε στον δρόμο που διαλέξατε". Φυσικά και καλά περνάω στον δρόμο που έχω διαλέξει από τότε που με θυμάμαι. Εδώ και 20 χρόνια περίπου με Windows. Πάντα εγώ τα έκανα κουμάντο, ποτέ εκείνα εμένα. Κι αν δω ότι πάει να γίνει το ανάποδο, μάντεψε, θα φύγω. Τα σχόλια σου απλά είναι μίσος προς την MS. Καλά κάνεις, αλλά μην "μισείς" και τους χρήστες. Τι να κάνουμε τώρα, δεν είμαστε όλοι προγραμματιστές και δεν έχουμε ανάγκη να μάθουμε το linux από την στιγμή που και τα windows προσφέρουν ελευθερία. Εσύ είναι σαν να κράζεις μηχανικό αυτοκινήτων επειδή δεν ξέρει να φτιάχνει αεροπλάνα. 5
AlexKane Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ...οι χρήστες των Windows δεν είναι συνηθισμένοι σε ανάλογους περιορισμούς Δε πειράζει, θα συνηθίσουν. 5
BabyRage Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καμιά φορά οι χρήστες linux αισθάνονται την ανάγκη να το ανακοινώσουν. Τους καταλαβαίνουμε, και τους προσπερνάμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα