Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μόλις παρέλαβα το Le Max 2 πραγματικα φαινοται πολύ σοβαρό κατασκευαστικά αλλα και η φωτογραφική του απίστευτη. Τι κάνω πρέπει να ρουταρω καμια άλλη rom καλύτερη; δε το έχω πολύ με το android και δε ξέρω αν χρειάζεται να βάλω μια καλύτερη ίσως πιο ελαφριά (αν υπάρχει έκδοση).. τα φωτα σας..
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ο,τι χρειάζεσαι είναι στο γειτονικό my phone, δες εκεί
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μόλις παρέλαβα το Le Max 2 πραγματικα φαινοται πολύ σοβαρό κατασκευαστικά αλλα και η φωτογραφική του απίστευτη. Τι κάνω πρέπει να ρουταρω καμια άλλη rom καλύτερη; δε το έχω πολύ με το android και δε ξέρω αν χρειάζεται να βάλω μια καλύτερη ίσως πιο ελαφριά (αν υπάρχει έκδοση).. τα φωτα σας.. Καλύτερα να την αλλάξεις ,αν έχεις το 829 με την έκδοση 5.8.016s(Stable) επειδή δεν έχει updete και σχετικά "τρώει" την μπαταρία καλό θα ήταν .Περισσότερα θα δεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436023 Αν δεν το κατέχεις καλύτερα δώστο σε κάποιον που ξέρει γιατί είναι κρίμα.
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) exω το 822.. ποια rom πρέπει να βάλω;; επίσης το fingerprint δε μπορώ να το σεταρω Επεξ/σία 5 Μαΐου 2017 από Tablet
saruman123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 exω το 822.. ποια rom πρέπει να βάλω;; επίσης το fingerprint δε μπορώ να το σεταρωΡώτα στο νήμα που σου έστειλα.Αλλιώς σε κάποιον που ξέρει. Εγώ έχω έναν φίλο αν θες,αλλά δεν ξέρω αν μπορεί και θελει να στο αναλάβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα