Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει, η corsair πχ είναι δικιά σου επιλογή, για το Amazon δεν χρειάστηκε πότε, ας μας πει ο ts

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φαντάζομαι θα πάει κάπως έτσι:

Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί το ελαττωματικό προϊόν μέσα στον χρόνο που πρέπει -> Χρέωση στην κάρτα για το καινούργιο

Αν η κάρτα δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική με λεφτά -> Email για διευκρίνιση, εξηγήσεις κτλ

Αν ο πελάτης πετάει χαρταετό -> Μπλοκ το account και ίσως νομικές διαδικασίες (εξώδικο, ανάθεση του χρέους σε εισπρακτική κτλ)

Αν θέλει κανείς να τα βάλει με εταιρία σαν το Amazon για να κερδίσει μια κάρτα γραφικών που θα πουλήσει ας πούμε στην καλύτερη 400€ και να χάσει ένα account, να μπλοκάρει για πάντα μια διεύθυνση και μια κάρτα και ίσως να έχει και περαιτέρω ιστορίες, ας μας πει τι έγινε να μην έχουμε αγωνία. :)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.. Sorry που δεν απάντησα νωρίτερα. Λοιπόν στο Γαλλικό Amazon έστελνα mail στα αγγλικά και τις μισές φορές μου απάντησαν στα αγγλικά τις υπόλοιπες στα Γαλλικά!! (Google translate μετα). Το rma έγινε μέσω της σελίδας υποστήριξης επίσης δεν μου δεσμευσαν κάποιο ποσό αλλά είχα κάρτα πιστωτική στο account μου. Φαντάζομαι αν δεν έστελνα την κάρτα πίσω μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία που που είχαν στείλει θα έκαναν κάποια δέσμευση.. Δεν είχα λόγω να πω ψέματα και δεν θα κέρδιζα κάτι αν δεν έστελνα πίσω μια χαλασμένη κάρτα. Φαντάζομαι όπως λέει ο φίλος παραπάνω είναι ρίσκο να τα βάλεις μια μια εταιρία σαν την Amazon. Και ούτε θα ήθελα να μην μπορώ να ξανά ψωνίσω..

Δημοσ.

Λοιπόν στο Γαλλικό Amazon έστελνα mail στα αγγλικά και τις μισές φορές μου απάντησαν στα αγγλικά τις υπόλοιπες στα Γαλλικά!! (Google translate μετα). 

Κλασικοί Γάλλοι :-D  :-D  :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...