Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα όλα όσα προτάθηκαν εδώ αλλά δεν ακούει.. Καθάρισα επαφές τίποτα. Γύρισα το switch στο silent bios τίποτα Δοκίμασα μια παλιά Nvidia7300GS στο slot και αμέσως έδειξε εικόνα χωρίς CMOS clear κλπ. Τουλάχιστον to σλοτ  φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. (Αύριο θα δοκιμάσω και σε άλλο PC αλλά επειδη είναι HTPC έχει μανούρα να του βάλω τροφοδοτικό..και να βγάλω το MOBO για να χωρέσει η κάρτα)

Anyway από AMAZON είδη έχουν στείλει κάρτα και βάση tracking θα είναι Τρίτη εδώ!! Απίστευτοι οι τύποι! Για ενημέρωση προσπάθησα ευγενικά να τους πω για 580 ή για XFX 480 που είχα αλλά δεν αντέδρασαν καθόλου.Όταν παραλάβω μέχρι 10 Ιουνίου θα πρέπει να έχω στείλει πίσω την παλιά και θα μου επιστρέψουν τα μεταφορικά. Ελπίζω να έπεσα σε ελαττωματική και να μην έχω τα ίδια.

Ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη.,θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

• Like 2
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που λες ισχύει μόλις μπεις σε λειτουργικό, κατά τo boot πάντα δουλεύουν

Στη δική μου νομίζω ότι απλά γυρνάνε στιγμιαία, θα το ξαναδώ
Δημοσ.

Στη δική μου νομίζω ότι απλά γυρνάνε στιγμιαία, θα το ξαναδώ

Εμένα στην rx 580 limited edition γυρνάνε με την μια μόλις ανοίξω το pc και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάνε. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλα στο εξωτερικο εισαι πελατης και οι εταιριες προσπαθουν να σε κανουν πιστο πελατη....εδω λενε παλι ηρθε ο βλακας στο μαγαζι.

Παντως επειδη νομιζα οτι θα σου χτυπουσε η μητρικη με beep αν δεν παιζει η καρτα. Να ρωτησω, δεν χτυπησε επειδη εχει και onboard?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα παρέλαβα τη νέα κάρτα από Amazon. Πιο νωρίς από ότι είχαν πει. Η κάρτα μπήκε στο PC και είμαι πάλι λειτουργικός...θα ετοιμάσω την παλιά για επιστροφή.. Η κάρτα ήρθε άπω το Amazon UK . απλός μου έκανε εντύπωση πως την έστειλαν χωρίς να την βάλουν σε κάποιο ακόμα κουτί της Amazon. Ήρθε σφραγισμένη αλλά λίγο χύμα. αν δεν  ήταν με DHL ίσως την έψαχνα,,,

Από θερμοκρασίες νομίζω ότι πάει λίγο καλύτερα σε φουλ load είμαι 74 με 77.. καλά είναι ?

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.. Ένα update η κάρτα επιστράφηκε στο Amazon παραδόθηκε σε 3 μέρες με κόστος αποστολής 11.20 τα οποία μου τα επέστρεψαν πριν τους φτάσει καν η κάρτα.. Όλα καλά λοιπόν... Το Amazon για ακόμα μια φορά βάζει τα γυαλιά σε κάτι δικά μας μαγαζάκια...ευχαριστώ και πάλι για όποια βοήθεια..

• Like 9
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αναμενόμενα όλα αυτα. Ψώνια μόνο από εξωτερικό. Εκτός από πολύ καλύτερες τιμές έχουν και κλάσεις ανώτερη υποστήριξη από τα παραμάγαζα του κάθε πικραμένου εδώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.. Ένα update η κάρτα επιστράφηκε στο Amazon παραδόθηκε σε 3 μέρες με κόστος αποστολής 11.20 τα οποία μου τα επέστρεψαν πριν τους φτάσει καν η κάρτα.. Όλα καλά λοιπόν... Το Amazon για ακόμα μια φορά βάζει τα γυαλιά σε κάτι δικά μας μαγαζάκια...ευχαριστώ και πάλι για όποια βοήθεια.

Καλοριζικη η καινουργια σου καρτα.Με τους Γαλλους σε ποια γλωσσα συννενοηθηκατε, Γαλλικα η Αγγλικα?

Δημοσ.

Πρόλαβες πάντως και παρέλαβες την καινούρια. Είσαι τυχερός. Εδώ και μερικές μέρες η 480 και η 580 έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης λόγω cryptomining. Γίνεται ένας μικρός χαμός 

http://www.nowinstock.net/computers/videocards/amd/rx580/

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Σήμερα παρέλαβα τη νέα κάρτα από Amazon. Πιο νωρίς από ότι είχαν πει. Η κάρτα μπήκε στο PC και είμαι πάλι λειτουργικός...θα ετοιμάσω την παλιά για επιστροφή.. Η κάρτα ήρθε άπω το Amazon UK . απλός μου έκανε εντύπωση πως την έστειλαν χωρίς να την βάλουν σε κάποιο ακόμα κουτί της Amazon. Ήρθε σφραγισμένη αλλά λίγο χύμα. αν δεν  ήταν με DHL ίσως την έψαχνα,,,

Από θερμοκρασίες νομίζω ότι πάει λίγο καλύτερα σε φουλ load είμαι 74 με 77.. καλά είναι ?

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια... 

Ένα θα σου πω, μου έχουν φέρει άδειο κουτί ανοιγμένο μέσα στην DHL!!! Η λαμογιά δεν έχει σύνορα. Η ελληνική DHL ισχυριζόταν πως το κουτί τους ήρθε έτσι στην Ελλάδα (για κάποιο λόγο δε το πιστεύω) και πως είδαν στο σύστημα τους ότι ξαφνικά "αδυνάτισε" κατά ολόκληρο 1 κιλό και ότι ήταν ανοιγμένος ο φάκελος αλλά παρόλαυτα το κολλήσανε με ταινίες και μου το φέρανε σπίτι χωρίς να μου πουν τίποτα. Επίσης ζήταγα γραπτώς τα παραπάνω που μου λέγανε στο τηλέφωνο (που η κλήση δεν ηχογραφοταν γιατί δε τους σύμφερε) και μου κάνανε τους κινέζους. 

Να ρωτήσω κάτι για το amazon μιας που τελείωσε και το θεματάκι σου οπότε μπορώ πιο ελεύθερα να παρέμβω :P 

Σου στείλανε κάρτα πριν καν στείλεις την παλιά πίσω; Πως είναι δυνατόν; Κι αν εσύ τους έλεγες ψέματα και δεν ειχε καν πρόβλημα η κάρτα σου κι έτσι έπαιρνες και δεύτερη κάρτα τσάμπα; Δε μπορεί να μη τους το έχει κάνει κανείς αυτό...

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά amazon υπο την προϋπόθεση να είναι πωλητής το amazon και όχι κάποιος 3ος; 

• Moderators
Δημοσ.

Ένα θα σου πω, μου έχουν φέρει άδειο κουτί ανοιγμένο μέσα στην DHL!!! Η λαμογιά δεν έχει σύνορα. Η ελληνική DHL ισχυριζόταν πως το κουτί τους ήρθε έτσι στην Ελλάδα (για κάποιο λόγο δε το πιστεύω) και πως είδαν στο σύστημα τους ότι ξαφνικά "αδυνάτισε" κατά ολόκληρο 1 κιλό και ότι ήταν ανοιγμένος ο φάκελος αλλά παρόλαυτα το κολλήσανε με ταινίες και μου το φέρανε σπίτι χωρίς να μου πουν τίποτα. Επίσης ζήταγα γραπτώς τα παραπάνω που μου λέγανε στο τηλέφωνο (που η κλήση δεν ηχογραφοταν γιατί δε τους σύμφερε) και μου κάνανε τους κινέζους.

Να ρωτήσω κάτι για το amazon μιας που τελείωσε και το θεματάκι σου οπότε μπορώ πιο ελεύθερα να παρέμβω :P

Σου στείλανε κάρτα πριν καν στείλεις την παλιά πίσω; Πως είναι δυνατόν; Κι αν εσύ τους έλεγες ψέματα και δεν ειχε καν πρόβλημα η κάρτα σου κι έτσι έπαιρνες και δεύτερη κάρτα τσάμπα; Δε μπορεί να μη τους το έχει κάνει κανείς αυτό...

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά amazon υπο την προϋπόθεση να είναι πωλητής το amazon και όχι κάποιος 3ος;

Συνήθως δεσμεύουν πόσο στην κάρτα που έκανες την αγορά όταν γίνεται τέτοιου είδους rma (πολλές εταιρίες τι έχουν σαν advance rma)

• Like 1
Δημοσ.

Κι αν δεν έχεις λεφτά στην κάρτα; Σε ενημερώνουν καταρχήν πριν το κανουν αυτό; Γιατί ακούγεται καπως παράνομο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...