Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχω μια Sapphire RX480 Nitro+ 8Gb (11260-01-20G). Δυστυχώς από εχθές δεν λειτουργεί η κάρτα (Η αγορά έγινε τον Δεκέμβριο από Amazon FR). Εκεί που έπαιζα έκανε ένα reboot το PC και εικόνα πλέον έχω μόνο από την ON Board. H κάρτα δείχνει μόνο να ανάβει το led logo (μπλέ χρώμα) που έχει επάνω και τίποτα άλλο. Τα Fan  στο power on δεν κουνιούνται καθόλου (το δοκίμασα και με και χωρίς το 8pin) .

Όταν ξεκινάει το PC με την onboard στο device manager δεν φαίνεται.

Τροφοδοτικό έχω RMX650 και  εχθές άλλαξα και rail και δεν άλλαξε κάτι..

Τέλος η καρτούλα να επικοινωνήσω με amazon.fr για επιστροφή? Να τα έπαιξαν τα FAN και να ανέβασε θερμοκρασία και να κλάταρε ή απλός έτυχε? Μπορεί να είναι το PCI-e slot?

Αν βρώ χρόνο να τη δοκιμάζω και σε άλλο PC ή από τα συμπτώματα δεν θα αλλάξει κάτι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε με clear cmos μήπως παίζει conflict μεταξύ on board

Αν δεν γυρνάνε fan όμως πολύ πιθανό να τα έφτυσε

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα .. 

Ευχαριστώ για τις ιδέες θα τα δοκιμάσω.. αν και εγώ επειδη δεν βλέπω το spin up των fan στο power on νομίζω οτι έχει χαλάσει..

Εντωμεταξύ να σας πω ότι επικοινώνησα με amazon FR και έχω μεινει κάγκελο με την αντιμετώπιση... σε 10 λεπτά από το μήνυμα μου είπαν θα κάνουν replacement αλλά επειδη  stock θα έρθει σε 2 μέρες εναλλακτικά μου προσφέρουν full refund ...

(εδώ έχω ένα δίλημμα....)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα .. 

Ευχαριστώ για τις ιδέες θα τα δοκιμάσω.. αν και εγώ επειδη δεν βλέπω το spin up των fan στο power on νομίζω οτι έχει χαλάσει..

Εντωμεταξύ να σας πω ότι επικοινώνησα με amazon FR και έχω μεινει κάγκελο με την αντιμετώπιση... σε 10 λεπτά από το μήνυμα μου είπαν θα κάνουν replacement αλλά επειδη  stock θα έρθει σε 2 μέρες εναλλακτικά μου προσφέρουν full refund ...

(εδώ έχω ένα δίλημμα....)

Είναι γνωστό το amazon για την υποστήριξη του μετά την αγορά. Δεν είναι σαν τα ελεεινά ελληνικά μαγαζάκια που για να σου κάνουν αντικατάσταση σου βγάζουν το λάδι. Αν όντως έχει πρόβλημα και σου δώσουν refund δες μήπως μπορείς να πας για την 580.

• Like 2
Δημοσ.

240 την είχα πάρει θα πρέπει να δώσω διαφορά...και αυτή την εποχή δεν παίζει.. μάλλον θα πάω για replacement.

Δημοσ.

Πες τους επειδή αργεί η αντικατάσταση, να σου δώσουν μια 580  :devil:

Γι΄αυτό αγοράζω μόνο από άμαζον κάρτες γραφικών!

Μπορεί να έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση από την μεριά τους (μετά επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία), αλλά σε αυτό τον χρόνο είσαι 100% καλυμμένος! 

Δημοσ.

Δοκίμασε με clear cmos μήπως παίζει conflict μεταξύ on board

Αν δεν γυρνάνε fan όμως πολύ πιθανό να τα έφτυσε

οι ανεμιστήρες σε πολλές 480 δε δουλεύουν αν δε πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία

το ότι είναι σβηστοί idle δε λέει κάτι 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

οι ανεμιστήρες σε πολλές 480 δε δουλεύουν αν δε πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία

το ότι είναι σβηστοί idle δε λέει κάτι

Αυτο που λες ισχύει μόλις μπεις σε λειτουργικό, κατά τo boot πάντα δουλεύουν
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...