argi73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλημέρα, Έχω μια Sapphire RX480 Nitro+ 8Gb (11260-01-20G). Δυστυχώς από εχθές δεν λειτουργεί η κάρτα (Η αγορά έγινε τον Δεκέμβριο από Amazon FR). Εκεί που έπαιζα έκανε ένα reboot το PC και εικόνα πλέον έχω μόνο από την ON Board. H κάρτα δείχνει μόνο να ανάβει το led logo (μπλέ χρώμα) που έχει επάνω και τίποτα άλλο. Τα Fan στο power on δεν κουνιούνται καθόλου (το δοκίμασα και με και χωρίς το 8pin) . Όταν ξεκινάει το PC με την onboard στο device manager δεν φαίνεται. Τροφοδοτικό έχω RMX650 και εχθές άλλαξα και rail και δεν άλλαξε κάτι.. Τέλος η καρτούλα να επικοινωνήσω με amazon.fr για επιστροφή? Να τα έπαιξαν τα FAN και να ανέβασε θερμοκρασία και να κλάταρε ή απλός έτυχε? Μπορεί να είναι το PCI-e slot? Αν βρώ χρόνο να τη δοκιμάζω και σε άλλο PC ή από τα συμπτώματα δεν θα αλλάξει κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια.
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν χάνεις κάτι να την δοκιμάσεις σε άλλο pc.. Δοκίμασε και πες μας ! Τι τροφοδοτικό έχεις btw ;
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 1. Άλλαξε slot. 2. Δοκίμασε την σε άλλο PC 3. Επικοινώνησε άμεσα για επιστροφή rma. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δοκίμασε με clear cmos μήπως παίζει conflict μεταξύ on board Αν δεν γυρνάνε fan όμως πολύ πιθανό να τα έφτυσε 1
argi73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλημέρα .. Ευχαριστώ για τις ιδέες θα τα δοκιμάσω.. αν και εγώ επειδη δεν βλέπω το spin up των fan στο power on νομίζω οτι έχει χαλάσει.. Εντωμεταξύ να σας πω ότι επικοινώνησα με amazon FR και έχω μεινει κάγκελο με την αντιμετώπιση... σε 10 λεπτά από το μήνυμα μου είπαν θα κάνουν replacement αλλά επειδη stock θα έρθει σε 2 μέρες εναλλακτικά μου προσφέρουν full refund ... (εδώ έχω ένα δίλημμα....) 1
petranthe Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλημέρα .. Ευχαριστώ για τις ιδέες θα τα δοκιμάσω.. αν και εγώ επειδη δεν βλέπω το spin up των fan στο power on νομίζω οτι έχει χαλάσει.. Εντωμεταξύ να σας πω ότι επικοινώνησα με amazon FR και έχω μεινει κάγκελο με την αντιμετώπιση... σε 10 λεπτά από το μήνυμα μου είπαν θα κάνουν replacement αλλά επειδη stock θα έρθει σε 2 μέρες εναλλακτικά μου προσφέρουν full refund ... (εδώ έχω ένα δίλημμα....) Είναι γνωστό το amazon για την υποστήριξη του μετά την αγορά. Δεν είναι σαν τα ελεεινά ελληνικά μαγαζάκια που για να σου κάνουν αντικατάσταση σου βγάζουν το λάδι. Αν όντως έχει πρόβλημα και σου δώσουν refund δες μήπως μπορείς να πας για την 580. 2
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Aναλόγως πόσο την πήρες. Αν φτάνουν δλδ να πάρεις στα καπάκια την 580 από το amazon.fr
argi73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 240 την είχα πάρει θα πρέπει να δώσω διαφορά...και αυτή την εποχή δεν παίζει.. μάλλον θα πάω για replacement.
Dantε Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Για πες τους μπας και σου δωσουν χωρις διαφορα τη 580.Ποτε δε ξερεις.
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 19 ευρώ διαφορά έχουν! Αξίζει. https://www.amazon.fr/Sapphire-11265-05-20G-graphique-Radeon-Express/dp/B071CQ5LRV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493888881&sr=8-1&keywords=rx+580+8gb
argi73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 19 ευρώ διαφορά έχουν! Αξίζει. https://www.amazon.fr/Sapphire-11265-05-20G-graphique-Radeon-Express/dp/B071CQ5LRV/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1493888881&sr=8-1&keywords=rx+580+8gb Το είδα αυτό αλλά δεν στέλνει Ελλάδα.. δεν είναι πωλητής το amazon 1
bill987 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Πες τους επειδή αργεί η αντικατάσταση, να σου δώσουν μια 580 Γι΄αυτό αγοράζω μόνο από άμαζον κάρτες γραφικών! Μπορεί να έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση από την μεριά τους (μετά επικοινωνείς με την εκάστοτε εταιρεία), αλλά σε αυτό τον χρόνο είσαι 100% καλυμμένος!
logistoulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δοκίμασε με clear cmos μήπως παίζει conflict μεταξύ on board Αν δεν γυρνάνε fan όμως πολύ πιθανό να τα έφτυσε οι ανεμιστήρες σε πολλές 480 δε δουλεύουν αν δε πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία το ότι είναι σβηστοί idle δε λέει κάτι 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 οι ανεμιστήρες σε πολλές 480 δε δουλεύουν αν δε πιάσει συγκεκριμένη θερμοκρασία το ότι είναι σβηστοί idle δε λέει κάτι Αυτο που λες ισχύει μόλις μπεις σε λειτουργικό, κατά τo boot πάντα δουλεύουν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα