greekbusters Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην παρέα και τους γνώστες η χομπίστες και λάτρεις. Έχω ένα Όπελ άστρα h του 05 - 1,4 - 90 hp. Το αμάξι το πήρα μεταχειρο πολύ πολύ ελαφρώς προ 9 ετών. Από τότε έως σήμερα δεν μου έχει ζητήσει το παραμικρό παρά μόνο τα κλασικά του σερβίς .ταξίδια έχω κάνει σε όλη την Ελλάδα στην κυριολεξία και πότε το παραμικρό.ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αμαξάκι μου αλλά με τρώει το μικρόβιο της αλλαγής. Άραγε αν το πουλήσω θα βρω κάτι αντίστοιχο στα χρήματα αυτά; Η παίζει και ρίσκο για το τι θα μου βγάλει κλπ;καμμία πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Να μείνεις όπως είσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 συμφωνω με τον προλαλησαντα, με τα λεφτα που θα πάρεις δε παιρνεις τιποτα πιο αξιοπρεπές... εαν σε τρώει το μικροβιο της αλλαγης βαλτου ενα ωραιο media player 2 din https://www.youtube.com/watch?v=4fM3X1CnuwA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τώρα πλέον που σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία , εαν κάνει κίνηση και παραγγείλει κάτι τέτοιο θα του βγει ξινό μόλις μάθει τα εκτελωνιστικά.... Αγορά μόνο εαν στέλνουν από EU warehouse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τώρα πλέον που σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία , εαν κάνει κίνηση και παραγγείλει κάτι τέτοιο θα του βγει ξινό μόλις μάθει τα εκτελωνιστικά.... Αγορά μόνο εαν στέλνουν από EU warehouse. Παίζει και στην Ελλάδα γύρω στα 3-3.5 κατοστάρικα. Σλλα την περασμένη εβδομάδα έφερα αντίστοιχη οθόνη με απλό ταχυδρομείο χώρις πρόβλημα. Κατά τα αλλά συμφωνώ ότι αν σε πιάσουν θα κλάψεις από τους δασμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Υπάρχουν και moντες με τάμπλετ στην θέση του ταμπλό σαν οθόνη κτλπ αλλά πρέπει να είσαι μερακλής :) Θέλει χρόνο αλλά μετά είναι απόλαυση το αποτέλεσμα. Και αν βάλεις ειδικά τάμπλετ με 4g κιόλας έχεις τούμπανο αποτελεσμα.αλλα όπως προείπα θέλει χρόνο και μεράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekbusters Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Και εγώ αυτήν την άποψη είχα απλά ήθελα να ακούσω και καμμία γνώμη. Όσο για τις οθόνες , έχουν πολλοί φίλοι μ έχουν βάλει ,αλλά δεν ξέρω , με χαλάει που έχουν αντροιντ μου φαίνονται πολύ ψεύτικες και ευαίσθητες. Εννοείται πως μπορεί και να μην είναι απλά αυτό μου βγάζουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 βγαινουν και με wince, ειναι ωραια αλλαγη στο αμαξι, εγω την εχω καταχαρει και ας μην ειναι android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κράτα το αμαξάκι σου που το γνωρίζεις μην μπλέξεις σε καμία αμαρτία. Δεν είναι καιροί για πειραματισμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Με την πρώτη ευκαιρία άλλαξέ το γιατί είναι ήδη 12 ετών, και σε 2-3 χρόνια θα χαρακτηρίζεται παλιό, αν όχι από τώρα (no pun intended). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Με την πρώτη ευκαιρία άλλαξέ το γιατί είναι ήδη 12 ετών, και σε 2-3 χρόνια θα χαρακτηρίζεται παλιό, αν όχι από τώρα (no pun intended). Και τι έγινε; κάνει την δουλειά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αναλόγως τα χιλιόμετρα όλα αυτά γιατί από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να ζητάει διάφορα εκτός των κλασσικών αναλωσίμων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα