Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή ή όχι;

greekbusters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα και τους γνώστες η χομπίστες και λάτρεις.

Έχω ένα Όπελ άστρα h του 05 - 1,4 - 90 hp. Το αμάξι το πήρα μεταχειρο πολύ πολύ ελαφρώς προ 9 ετών. Από τότε έως σήμερα δεν μου έχει ζητήσει το παραμικρό παρά μόνο τα κλασικά του σερβίς .ταξίδια έχω κάνει σε όλη την Ελλάδα στην κυριολεξία και πότε το παραμικρό.ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αμαξάκι μου αλλά με τρώει το μικρόβιο της αλλαγής. Άραγε αν το πουλήσω θα βρω κάτι αντίστοιχο στα χρήματα αυτά; Η παίζει και ρίσκο για το τι θα μου βγάλει κλπ;καμμία πρόταση; :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συμφωνω με τον προλαλησαντα, με τα λεφτα που θα πάρεις δε παιρνεις τιποτα πιο αξιοπρεπές...

εαν σε τρώει το μικροβιο της αλλαγης βαλτου ενα ωραιο media player 2 din https://www.youtube.com/watch?v=4fM3X1CnuwA

Τώρα πλέον που σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία , εαν κάνει κίνηση και παραγγείλει κάτι τέτοιο θα του βγει ξινό μόλις μάθει τα εκτελωνιστικά....

Αγορά μόνο εαν στέλνουν από EU warehouse.

Τώρα πλέον που σταματάνε τα πάντα στα τελωνεία , εαν κάνει κίνηση και παραγγείλει κάτι τέτοιο θα του βγει ξινό μόλις μάθει τα εκτελωνιστικά....

Αγορά μόνο εαν στέλνουν από EU warehouse.

Παίζει και στην Ελλάδα γύρω στα 3-3.5 κατοστάρικα. Σλλα την περασμένη εβδομάδα έφερα αντίστοιχη οθόνη με απλό ταχυδρομείο χώρις πρόβλημα. Κατά τα αλλά συμφωνώ ότι αν σε πιάσουν θα κλάψεις από τους δασμούς

Υπάρχουν και moντες με τάμπλετ στην θέση του ταμπλό σαν οθόνη κτλπ αλλά πρέπει να είσαι μερακλής ;) :) :)

Θέλει χρόνο αλλά μετά είναι απόλαυση το αποτέλεσμα. Και αν βάλεις ειδικά τάμπλετ με 4g κιόλας έχεις τούμπανο αποτελεσμα.αλλα όπως προείπα θέλει χρόνο και μεράκι.

Και εγώ αυτήν την άποψη είχα απλά ήθελα να ακούσω και καμμία γνώμη.

Όσο για τις οθόνες , έχουν πολλοί φίλοι μ έχουν βάλει ,αλλά δεν ξέρω , με χαλάει που έχουν αντροιντ μου φαίνονται πολύ ψεύτικες και ευαίσθητες. Εννοείται πως μπορεί και να μην είναι απλά αυτό μου βγάζουν .

Με την πρώτη ευκαιρία άλλαξέ το γιατί είναι ήδη 12 ετών, και σε 2-3 χρόνια θα χαρακτηρίζεται παλιό, αν όχι από τώρα (no pun intended).

Και τι έγινε; κάνει την δουλειά του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...