Προς το περιεχόμενο

OneDrive - Διαγραφή "Documents" & "Email Attachments"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος ξέρει ποια ρύθμιση/ έκδοση του OneDrive δημιουργεί αυτούς τους δύο @$&%^#*#  φακέλους και όλο επανέρχονται όσες φορές κι αν τους σβήσουμε;

Είναι το OneDrive for Android? Έχω δοκιμάσει και πολύ παλιές εκδόσεις.. Είναι κάποια ρύθμιση του Outlook online? Συμβαίνει όταν μας στείλουν email με attachments? 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το link!

Αυτό που ψάχνω είναι να βρω τρόπο να σταματήσω το OneDrive από το να φτιάχνει μόνο του folders όπως "Documents", "Email Attachments", "Pictures" κλπ. Δεν είναι ακριβώς 'πρόβλημα', αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό.

Ψάχνω λοιπόν να βρω πότε ακριβώς φτιάχνει τους αντίστοιχους φακελους. Για παράδειγμα, αν μπεις στο onedrive.live.com από τον browser και πας από το κύριο μενού στα Photos, κάπου δεξιά σου έχει την επιλογή "Show photos from Pictures folder" ή "All folders". Αν το πειράξεις αυτό θα σου φτιάξει ένα "Pictures" folder στο root folder του (λογικό). Αν το σβήσεις και ξανακάνεις την ίδια διαδικασια θα το ξαναφτιάξει..

Ποια ενέργεια κάνει trigger τα άλλα folders που γράφω στον τίτλο? Αυτή είναι η απορία μου.. Μήπως δημιουργούνται από το android client του onedrive? Από τα Windows 10 σε κανένα tablet? Μέχρι να το βρω θα τα σβήνω χειροκίνητα..

https://onedrive.uservoice.com/forums/262982-onedrive/suggestions/17638855-please-don-t-auto-create-the-email-attachments-fol

Δημοσ.

Μάλλον είναι λίγο διαφορετικό αυτό που λέω εγώ.. Εσύ όταν πας στις ρυθμίσεις του onedrive από το εικονίδιο κάτω δεξιά έχεις folder "Email Attachments"?

Εμένα στην παρακάτω λίστα μου προσθέτει επιπλέον folders (τώρα τα έχω διαγράψει). Π.χ. εκτός από το "My Documents" που βλέπουμε στη λίστα και το έφτιαξα εγώ και το χρησιμοποιώ, μου φτιάνει και ένα σκέτο "Documents" δικό του, καθώς και ένα "Email Attachments"..

[ΥΓ: Στα πλαίσια του backup policy που χρησιμοποιώ έχω το OneDrive στο root του D: και όλα τα user folders πλην του desktop μέσα εκεί]

post-289428-0-21994800-1493915908_thumb.png

Δημοσ.

Κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιαζόμουνα. Δοκιμάζω με εκδόσεις πριν την 3.x μήπως πιάσω την καλή.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από δοκιμές εβδομάδων, τους φακέλους ΔΕΝ τους δημιουργεί το app του android αλλά από μόνο του το OneDrive. Τους σβήνω και μετά από τέσσερα 24ωρα τους ξαναφτιάχνει και μάλιστα νυχτερινές ώρες που όλα είναι κλειστά.

post-289428-0-99207700-1498061103_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...