Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα σημερα μια Msi gtx 1050 ti gaming x και παρατηρω οτι σε σχεση με reviews που ειχα διαβασει, η δικια μου εχει αρκετα υψηλοτερες θερμοκρασιες. 

Full load 81c με fans 40% και 76c με fans 100%, με τις στοκ ρυθμισεις με core clock 1800mhz. Επισης κατι που μου φενεται περιεργο ειναι οτι οταν κλεινω το παιχνιδι ή το stress test, η καρτα πεφτει στους 40c σε περιπου 5 δευτερολεπτα.

Το κουτι μου εχει 2 fans πανω, 1 πισω και 1 μπροστα (ολοι 120mm) και θερμοκρασια δωματιου 23c. Πριν απο αυτη ειχα μια msi gtx 750ti η οποια εφτανε το πολυ 55c... 

Ειναι φυσιολογικες οι θερμοκρασιες για αυτη την mid-range καρτα?

Δημοσ.

Έχει αυτοκολλητακι πάνω σε μια από τις τέσσερις βίδες της ψύκτρας; Αν ΟΧΙ, προτείνω αλλαγή πάστας.

Δημοσ.

Έχει αυτοκολλητακι πάνω σε μια από τις τέσσερις βίδες της ψύκτρας; Αν ΟΧΙ, προτείνω αλλαγή πάστας.

Ναι μολις κοιταξα δυστηχως εχει... Οταν την αγορασα απο μαγαζι του skroutz, μου ειπαν οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπειας κι οχι καταστηματος. Να επικοινωνησω μαζι τους?

Σε normal χρηση ποσους βαθμους σ εχει?πχ σε παιχνιδια χωρις msaa 8x κτλ και οχι stress test

Σε παιχνιδια σχεδον τους ιδιους αντε 2 βαθμους κατω καθως με τον fx-8350 που εχω δουλευει σχεδον παντα τερμα. 

Δημοσ.

Τσιμπημένα αρκετά τα temps 80+ βαθμούς :shock: .... Μέχρι 70 βλέπω το φυσιολογικό και από τα reviews

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1050_and_1050_ti_gaming_x_review,8.html

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/luke-hill/msi-gtx-1050-ti-4gb-gaming-x-4g-review/16/

Ναι μολις κοιταξα δυστηχως εχει... Οταν την αγορασα απο μαγαζι του skroutz, μου ειπαν οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπειας κι οχι καταστηματος. Να επικοινωνησω μαζι τους?

Σε παιχνιδια σχεδον τους ιδιους αντε 2 βαθμους κατω καθως με τον fx-8350 που εχω δουλευει σχεδον παντα τερμα. 

Εφόσον έχει αυτοκόλλητο στις βίδες επικοινώνησε απευθείας με msi.

Δημοσ.

Τσιμπημένα αρκετά τα temps 80+ βαθμούς :shock: .... Μέχρι 70 βλέπω το φυσιολογικό και από τα reviews

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1050_and_1050_ti_gaming_x_review,8.html

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/luke-hill/msi-gtx-1050-ti-4gb-gaming-x-4g-review/16/

Εφόσον έχει αυτοκόλλητο στις βίδες επικοινώνησε απευθείας με msi.

Κι εγω πιστευω οτι ειναι πολυ. Ασε κι να αν την παω +100mhz απο το εργοστασιακο, δηλαδη 1900 core clock φτανει 87-88 με τερμα τα fans... Που να μπει και καλοκαιρι!!! Πιστευω δεν πρεπει να παταει καλα η ψυχτρα της.

Με την msi να επικοινωνισω με mail μεσω του site της? Γνωριζει κανεις αν υπαρχει service εξουσιοδοτημενο service στην ελλαδα? (γιατι εψαξα και δε βρηκα κατι)

Δημοσ.

Ειδες αν δουλευουν και τα 2 ανεμιστηρακια?μηπως καποιο δεν δουλευει,αλλιως σιγουρα ειναι προβλημα παστας,ψυκτρας.Εγω που ειχα την gtx 480 μου εφτανε 80c με 85c αλλα ηταν απο τις πιο ζεστες καρτες που εχουν βγει

Δημοσ.

Ειδες αν δουλευουν και τα 2 ανεμιστηρακια?μηπως καποιο δεν δουλευει,αλλιως σιγουρα ειναι προβλημα παστας,ψυκτρας.Εγω που ειχα την gtx 480 μου εφτανε 80c με 85c αλλα ηταν απο τις πιο ζεστες καρτες που εχουν βγει

Ναι δουλευουν κανονικα! Σταματανε κατω απο τους 60 οταν ειναι στο εργοστασιακο fan profile (το εχει σαν λειτουργια αυτο η καρτα).

Δημοσ.

Αν την πηρες σημερα τοτε την πας πισω και λες το προβλημα που εχει για να στην αλλαξουν

Ωραια, θα επικοινωνησω αυριο με το καταστημα (αν και μου ειπαν οτι εχει εγγυηση αντιπροσωπειας κι οχι δικη τους) να δω τι θα μου πουν.

Δημοσ.

ολοι αυτο λενε αλλα δν ισχυει αν το ψαξεις,σου δινουν νεα εσενα και πανε αυτοι στην αντιπροσωπεια εσενα δν σε νοιαζει,

• Like 1
Δημοσ.

Εβγαλα την καρτα, την κοιταξα και η ψυχτρα "παιζει" λιγο σε σχεση με την πλακετα της καρτας σαν να μην ειναι βιδωμενη καλα. Το κουτι μου εχει στα πλαγια κατι σαν μια καθετη βεργα και πανω ενα πλαστικο το οποιο χρησιμευει για να στηριζεις τις καρτες γραφικων. Το εβαλα αυτο να στηριζεται η καρτα στην απεναντι πλευρα απο την μητρικη και τωρα κανει επαφη η ψυχτρα!!! Με stress test (furmark) φτανει πλεον 60 βαθμους με fans στο 40%. Λετε να την παω για αντικατασταση ή να την αφησω ετσι? Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!!!

Δημοσ.

Εβγαλα την καρτα, την κοιταξα και η ψυχτρα "παιζει" λιγο σε σχεση με την πλακετα της καρτας σαν να μην ειναι βιδωμενη καλα. Το κουτι μου εχει στα πλαγια κατι σαν μια καθετη βεργα και πανω ενα πλαστικο το οποιο χρησιμευει για να στηριζεις τις καρτες γραφικων. Το εβαλα αυτο να στηριζεται η καρτα στην απεναντι πλευρα απο την μητρικη και τωρα κανει επαφη η ψυχτρα!!! Με stress test (furmark) φτανει πλεον 60 βαθμους με fans στο 40%. Λετε να την παω για αντικατασταση ή να την αφησω ετσι? Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια!!!

Φυσικά αντικατάσταση. Και είναι ευθυνη του καταστήματος βάση νόμου τα πρώτα 2 χρόνια.

• Like 4
Δημοσ.

Δοκιμασε απλα να σφιξεις ολες τις βιδες εκτος αυτης που εχει αυτοκολλητο. Αν παλι δεν φτιαξει, στειλτην πισω!
Δημοσ.

stress test (furmark) φτανει πλεον 60 βαθμους με fans στο 40%. 

Αφού είναι λάσκα η ψύκτρα καλύτερα να την πας για αντικατάσταση στο κατάστημα όπως προαναφέρθηκε. Επίσης, προσπάθησε να μη ξανατρέξεις furmark, δε συνίσταται καθόλου. Στρεσάρει απίστευτα πολύ την κάρτα και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...