Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδες, θέλω ν αλλάξω σύστημα (τώρα έχω λαπτοπ) και είμαι ανάμεσα στο αιώνιο ερώτημα. Είμαι στον τομέα της πληροφορικής και θέλω να τρέχω matlab , android studio,photoshop. Βλέπω για λαπτοπ με i7 6700hq gpu 950m. Αλλιώς σε desktop ryzen 5 1500x . Το ποσο είναι περίπου 700-750€. Τι λέτε; επίσης το λαπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά θα παίζει παιχνίδια τύπου FIFA, NFL, gta?

Δημοσ.

laptop : Φορητοτητα, συμμαζεμένο

desktop : vfm για hardware (περισσοτερες επιδοσεις με φθηνοτερο κοστος), ευκολα αναβαθμίσιμο και επεκτάσιμο, μεγαλυτερη οθονη

ζυγιζεις τι θες ΕΣΥ και αποφασιζεις. Η γνώμη του καθενος εδω μεσα ειναι με βαση προωπικα κριτιρια

• Like 1
Δημοσ.

Laptop: Φορητότητα. Κυριολεκτικά το μοναδικό του προσόν.

Αν δεν μετακινείσαι, ή συγκεκριμένα αν δεν χρειάζεσαι να μετακινείς τον υπολογιστή σου, τότε με κλειστά μάτια desktop.

Σχέση ποιότητας-τιμής, επεκτασιμότητα/αναβαθμισιμότητα/future-proofing, κλπ κλπ κλπ όλα είναι υπερ του desktop - όλα εκτός από τη φορητότητα.

Δημοσ.

Αυτό που θα πρόσθετα εγώ είναι όχι μόνο να δείς αν χρειάζεσαι αντικειμενικά την φορητότητα (π.χ. μεταφορά στην δουλειά/σχολή κτλ), αλλά και τον τρόπο που σε αρέσει να δουλεύεις. Π.χ. και εγώ έχω desktop στην δουλειά, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για laptop, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ χωρίς αυτό γιατί δεν μου αρέσει να είμαι σε μία φυσική τοποθεσία.

Είναι οπώς είπε και πιο πάνω ο isay, προσωπική επιλογή/προτίμηση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...