Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ειμαι καλα απο θερμοκρασιες 

Μου θυμίζει τους Α.Α που ξεκινάνε "Καλησπέρα, είμαι ο Σωτήρης και είμαι καλά".

Καλά είσαι.

• Like 5
Δημοσ.

Βρε νομπελίστα μια χαρά είσαι και άδικα ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα για ψιλοπράγματα πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε νομπελίστα μια χαρά είσαι και άδικα ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα για ψιλοπράγματα πάντως.

ειχα πολλους μήνες να ανοιξω το pc λογο του οτι διαβαζω και λεω να δω σε τι κατασταση ειναι γτ τοσους μηνες σε ακινησία θα τα εχει παιξει   

Δημοσ.

ειχα πολλους μήνες να ανοιξω το pc λογο του οτι διαβαζω και λεω να δω σε τι κατασταση ειναι γτ τοσους μηνες σε ακινησία θα τα εχει παιξει   

Δεν είναι ψωμί να μουχλιάζει, μην αγχώνεσαι.

• Like 4
Δημοσ.

και μια τελευταία ερωτηση η υγεια του 320 δισκου οπου εκει εχω τα windows  ειναι καλη παραθετω και φωτο  

post-360146-0-64902200-1493840365_thumb.png

Δημοσ.

Το πολύ πολύ από την ακινησία με μια απότομη κίνηση να πάθει λουμπάγκο. Δεν το λες και τραγικό.

Περισσότερα ανησυχιτικές είναι οι θερμοκρασίες στους σκληρούς και ακόμα δεν ήρθε η ζέστη. Βάλε ένα fan μπροστά.

Δημοσ.

και μια τελευταία ερωτηση η υγεια του 320 δισκου οπου εκει εχω τα windows  ειναι καλη παραθετω και φωτο  

Δήλωση είναι?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το λες και καλή.

Δημοσ.

Το πολύ πολύ από την ακινησία με μια απότομη κίνηση να πάθει λουμπάγκο. Δεν το λες και τραγικό.

Περισσότερα ανησυχιτικές είναι οι θερμοκρασίες στους σκληρούς και ακόμα δεν ήρθε η ζέστη. Βάλε ένα fan μπροστά.

εχω βαλει ενα μπροστα στην μούρη του pc ena στο καπακι  2 απο επανω π περνει και εναν πισω 

Δημοσ.

Με fan μπροστά τέτοιες θερμοκρασίες δεν δικαιολογούνται. Από την άλλη βέβαια αν έχεις και τους 4 δίπλα δίπλα μπορεί να φταίει και αυτό. Προσπάθησε κάποιους να τους χωρίσεις κάπως. Σε άλλη θέση πιο κάτω.

Καλά τόσες προτάσεις κάνεις για ssd και δεν έχεις ούτε έναν?

• Like 1
Δημοσ.

Με fan μπροστά τέτοιες θερμοκρασίες δεν δικαιολογούνται. Από την άλλη βέβαια αν έχεις και τους 4 δίπλα δίπλα μπορεί να φταίει και αυτό. Προσπάθησε κάποιους να τους χωρίσεις κάπως. Σε άλλη θέση πιο κάτω.

Καλά τόσες προτάσεις κάνεις για ssd και δεν έχεις ούτε έναν?

εχω τν 850 evo απλος δν τον εχω βαλει λογο διαβασματος  γτ καθε μερα διαβαζω 9 ωρεες γ το cisco 

Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι βλεπεις θερμοκρασιες, amd εχεις.

Ποτε κανενας δεν ειδε.

Ο δικος μου 7700Κ τον αυγουστο εδειχνε 6 CPU KAI  -4 GPU.

Δημοσ.

Μη νομιζεις οτι βλεπεις θερμοκρασιες, amd εχεις.

Ποτε κανενας δεν ειδε.

Ο δικος μου 7700Κ τον αυγουστο εδειχνε 6 CPU KAI  -4 GPU.

Για amd να κοιτάς θερμοκρασίες με το overdrive 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...