Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 καλησπερα ειμαι καλα απο θερμοκρασιες Μου θυμίζει τους Α.Α που ξεκινάνε "Καλησπέρα, είμαι ο Σωτήρης και είμαι καλά". Καλά είσαι. 5
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Βρε νομπελίστα μια χαρά είσαι και άδικα ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα για ψιλοπράγματα πάντως. 2
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Βρε νομπελίστα μια χαρά είσαι και άδικα ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να ανοίγεις συνέχεια θέματα για ψιλοπράγματα πάντως. ειχα πολλους μήνες να ανοιξω το pc λογο του οτι διαβαζω και λεω να δω σε τι κατασταση ειναι γτ τοσους μηνες σε ακινησία θα τα εχει παιξει
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ειχα πολλους μήνες να ανοιξω το pc λογο του οτι διαβαζω και λεω να δω σε τι κατασταση ειναι γτ τοσους μηνες σε ακινησία θα τα εχει παιξει Δεν είναι ψωμί να μουχλιάζει, μην αγχώνεσαι. 4
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 και μια τελευταία ερωτηση η υγεια του 320 δισκου οπου εκει εχω τα windows ειναι καλη παραθετω και φωτο
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το πολύ πολύ από την ακινησία με μια απότομη κίνηση να πάθει λουμπάγκο. Δεν το λες και τραγικό. Περισσότερα ανησυχιτικές είναι οι θερμοκρασίες στους σκληρούς και ακόμα δεν ήρθε η ζέστη. Βάλε ένα fan μπροστά.
Sheogorath Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 και μια τελευταία ερωτηση η υγεια του 320 δισκου οπου εκει εχω τα windows ειναι καλη παραθετω και φωτο Δήλωση είναι? 2
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 και μια τελευταία ερωτηση η υγεια του 320 δισκου οπου εκει εχω τα windows ειναι καλη παραθετω και φωτο Δεν το λες και καλή.
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το πολύ πολύ από την ακινησία με μια απότομη κίνηση να πάθει λουμπάγκο. Δεν το λες και τραγικό. Περισσότερα ανησυχιτικές είναι οι θερμοκρασίες στους σκληρούς και ακόμα δεν ήρθε η ζέστη. Βάλε ένα fan μπροστά. εχω βαλει ενα μπροστα στην μούρη του pc ena στο καπακι 2 απο επανω π περνει και εναν πισω
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Με fan μπροστά τέτοιες θερμοκρασίες δεν δικαιολογούνται. Από την άλλη βέβαια αν έχεις και τους 4 δίπλα δίπλα μπορεί να φταίει και αυτό. Προσπάθησε κάποιους να τους χωρίσεις κάπως. Σε άλλη θέση πιο κάτω. Καλά τόσες προτάσεις κάνεις για ssd και δεν έχεις ούτε έναν? 1
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Με fan μπροστά τέτοιες θερμοκρασίες δεν δικαιολογούνται. Από την άλλη βέβαια αν έχεις και τους 4 δίπλα δίπλα μπορεί να φταίει και αυτό. Προσπάθησε κάποιους να τους χωρίσεις κάπως. Σε άλλη θέση πιο κάτω. Καλά τόσες προτάσεις κάνεις για ssd και δεν έχεις ούτε έναν? εχω τν 850 evo απλος δν τον εχω βαλει λογο διαβασματος γτ καθε μερα διαβαζω 9 ωρεες γ το cisco
stefanos_th Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μη νομιζεις οτι βλεπεις θερμοκρασιες, amd εχεις. Ποτε κανενας δεν ειδε. Ο δικος μου 7700Κ τον αυγουστο εδειχνε 6 CPU KAI -4 GPU.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μη νομιζεις οτι βλεπεις θερμοκρασιες, amd εχεις. Ποτε κανενας δεν ειδε. Ο δικος μου 7700Κ τον αυγουστο εδειχνε 6 CPU KAI -4 GPU. Για amd να κοιτάς θερμοκρασίες με το overdrive
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα