Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαφέστατα και ο κάθε ένας κοιτάζει τις δικές του ανάγκες. Η μητέρα μου πχ δεν βλέπει κανέναν λόγο ύπαρξης των smartphones γιατί μόνο τηλέφωνα παίρνει. Σαφώς και το S8 δεν απευθύνεται σε αυτή.

Οι εφαρμογές λοιπόν σε καλύπτουν. Απόλυτα σεβαστό.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θα πάνε να κάνουν παρουσίαση με ένα Powerpoint φτιαγμένο σε PC. Ή να ανοίξουν ένα περίπλοκο αρχείο του Word..

Το ότι εσένα σε καλύπτει, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους καλύπτει όλους. Εξ ου και δεν απάντησες στα υπόλοιπα σενάρια χρήσης

Δεν απάντησα γιατί ήθελα να καταλάβεις μόνο σου ότι έχεις μπερδέψει τα Windows 10S με τα "κανονικά"

Για να σου απαντήσω όμως, θα σου πω ότι ούτε με τα Windows 10S μπορείς να κάνεις αυτά που αναφέρεις.

Εκτός αν έχω καταλάβει εγώ λάθος.

Το πλεονέκτημα του Microsoft Office θα το βάζα μόνο για VBA και macros στο Excel σε ότι αφορά την δημιουργία.

Γιατί αλλιώς το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι έχεις δημιουργήσει αρχεία σε κλειστά πρότυπα που έχει βγάλει μια εταιρεία και όχι σε κάτι νέο που θα δημιουργήσεις. Αν δημιουργήσεις μια παρουσίαση σε Google Docs μια χαρά θα παρουσίασης, εκτός αν είναι η δουλειά σου τέτοια και έχεις αγορασμένα plugins για το PowerPoint.

Βέβαια its a Windows world και θες να είσαι συμβατός. Αυτό ΘΑ αλλάξει όμως αν επικρατήσουν τα Chromebooks για αυτό και βγάζει η MS το συγκεκριμένο , θα δούμε τι θα γίνει .

Προσωπικά δε με συγκινεί η λύση των Windows 10S, για άλλους είναι ΟΚ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω όμως δεν αναιρεί το αίσχος του Windows Store

ylY2egmL1MOxzFCCumzwJw4BVQGDpHfXPj2G1NZn

Αποκτησε κανενα torrent client και  kodi στο "μαματο" appstore του ios και μετα θα δικαιουσε να μιλας και για το store των Windows! ;)

Δημοσ.

Αποκτησε κανενα torrent client και  kodi στο "μαματο" appstore του ios και μετα θα δικαιουσε να μιλας και για το store των Windows! ;)

Δηλαδή κριτήριο αγοράς είναι το παράνομο υλικό; Δεν το ήξερα να κρίνω ένα λειτουργικό σύστημα από την ευκολία που μου προσφέρει για να κλέβω υλικό για το οποίο δούλεψε κόσμος που περιμένει τα λεφτά του. Επίσης το Γαμάτο AppStore έχει εφαρμογές που έχουν περάσει από έλεγχο και προσφέρουν κάτι το χρήσιμο κάτι που το Windows Store δεν θα δει ποτέ του. Απόλαυσε λοιπόν τον Edge σου και το Torrent client σου στα Windows S και άσε τους υπόλοιπους να χρησιμοποιούν Windows 10 Pro και MacOS που δεν αρκούνται σε ένα Store που θυμίζει βόθρο. 

Δημοσ.

really ? εν έτη 2017 θα πάει κάποιος να πληρώσει windows upgrade ? 

αν είναι έτσι ρε ms τότε πας και παίρνεις κατευθείαν τα κανονικά windows αλλά λες θα πιάσω τους 10 άσχετους που θα πάνε να πάρουν την μπούρδα μου για να τους πουλήσω μετά την φτιαγμένη μπούρδα ε ? και όλα αυτά εν έτη 2017 που υπάρχει το @@@ bay .

Δημοσ.

Δηλαδή κριτήριο αγοράς είναι το παράνομο υλικό; Δεν το ήξερα να κρίνω ένα λειτουργικό σύστημα από την ευκολία που μου προσφέρει για να κλέβω υλικό για το οποίο δούλεψε κόσμος που περιμένει τα λεφτά του. Επίσης το Γαμάτο AppStore έχει εφαρμογές που έχουν περάσει από έλεγχο και προσφέρουν κάτι το χρήσιμο κάτι που το Windows Store δεν θα δει ποτέ του. Απόλαυσε λοιπόν τον Edge σου και το Torrent client σου στα Windows S και άσε τους υπόλοιπους να χρησιμοποιούν Windows 10 Pro και MacOS που δεν αρκούνται σε ένα Store που θυμίζει βόθρο. 

Ποιος μιλησε για παρανομο υλικο?

Και το kodi και τα torrent clients ,δεν είναι απαραιτητα για παρανομη χρηση.Εσυ αποφασίζεις τι είδους χρηση θα τους κανει.Φυσικα στην δικη σου περιπτωση δεν αποφασίζεις εσυ αλλα η apple,αλλα αυτό είναι μια άλλη συζητηση!

Δημοσ.

Δεν θυμίζει, είναι.

Πάντως είναι γελοίο να συγκρίνετε το Windows store με το App Store. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...