life is music Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 fixed πάντα βοηθάει η περισσότερη ram oxi μονο στα παιχνιδια αλλα βοηθάει και άλλου πχ αν εσυ μπεις στο google chrome kai ανοιξεις 7 σελιδες ο περιηγητής θα κολλάει λόγο χαμηλής ραμ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ετσι κ αλλιως κανω και κατι render και παιζω με lumion λογω πτυχιακης συν οτι δεν μ αρεσει να ειμαι στο οριο ηδη πολλα παιχνιδια τα 6-7 τα ρουφανε για πλακα οποτε δεν τιθεται θεμα για το αν θα αγοραστει ραμ.Αν ηταν κανω αναβαθμιση σε πλατφορμα δεν θα παιρνα αλλα για τα επομενα χρονια δεν ειναι στα σχεδια μου...Μονο αλλαγη gpu αλλα πολυ αργοτερα μαλλον!
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 fixed πάντα βοηθάει η περισσότερη ram Αναφέρθηκα ΜΟΝΟ σε games. Δεν έχω δει ποτέ used ram πάνω από 5-6gb ΣΕ GAMES. Για άλλες χρήσεις μετράει και πολύ !! (π.χ. φίλος που έχει nikon d810 , όταν βάζει την κάρτα μνήμης στο pc του με 64gb έχει χαωτική διαφορά από τα δικά μου). Επιπλέον οι τιμές ram τώρα, είναι ληστρικές (ανεπίπτρεπτο το ντιμ των 8gb που πήρα 32 ευρώ τον Ιούλιο του 2016, σημερα να έχει ΤΟ ΙΔΙΟ 64 ευρώ).
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτο με το am4 δεν εχεις αδικο βεβαια εδω αγοραζω 8Gb ddr3 μνημη εν ετη 2017 στην ψυκτρα θα κωλαγα αν εφτιαχνα νεο συστημα? εχεις προχειρο ποιες εταιριες υποστηριζουν δωρεαν upgrade kit γτ το ειχα διαβασει στο ΑΜ4 θεμα αλλα ηταν διασπαρτα... Καποιες υποστηριζουν am4 απο πριν.Οι περισσοτερες υποστηριζουν με kit που στο στελνουν αλλα παιρνει καποιο καιρο συνηθως.Ο 50eurouser παντως το παρελαβε σε μια βδομαδα απο raijintek απο οτι ειπε. Κοιταξε εδω με translate https://www.computerbase.de/2017-01/cpu-kuehler-umruest-kits-amd-am4-kompatibilitaet/ και ρωτα και στο AM4 θεμα για περαιτερω. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από Millennium 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Επιπλέον οι τιμές ram τώρα, είναι ληστρικές (ανεπίπτρεπτο το ντιμ των 8gb που πήρα 32 ευρώ τον Ιούλιο του 2016, σημερα να έχει ΤΟ ΙΔΙΟ 64 ευρώ). καλα και εγω το 15 τις ειχα παρει γυρω στα 55 και σημερα 71...αλλα τι ν κανεις?Ψαχνω και μεταχειρησμενες ιδιες με αποδειξη αγορας και εγγυηση εφ ορου ζωης αλλα μαλλον δεν τις εχουν πολλοι!
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Αλεξανδρε,σχετικα με τη ψυκτρα και το am4 απο καποιες που αναφερθηκαν πιο πριν λιγο που το κοιταω βλεπω: -Καποιες scythe να το υποστηριζουν χωρις kit.Σε καποια ευρωπαικα καταστηματα τις mugen 5 πχ τις πουλανε με kit. -Κατι Be quiet pure rock,pure rock slim,Deepcool Gammaxx 300 ειναι ηδη συμβατες. Δε ξερω κατα ποσο σου κανουν αλλα ειπα να τις αναφερω.
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 καλα και εγω το 15 τις ειχα παρει γυρω στα 55 και σημερα 71...αλλα τι ν κανεις?Ψαχνω και μεταχειρησμενες ιδιες με αποδειξη αγορας και εγγυηση εφ ορου ζωης αλλα μαλλον δεν τις εχουν πολλοι! Όπως και να έχει είναι απάτη-κλοπή-αίσχος αυτό που έκαναν με τις ram. Δεν έχει ξαναγίνει να ανέβει στο διπλάσιο εξάρτημα pc !!! Τούτες εδώ τις είχα πάρει 32 ευρώ τον ιούλιο του 2016. Και δες πόσο έχουν τώρα.Τα διπλά !Τους χρειάζεται ένα μποϋκοταζ!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Αλεξανδρε,σχετικα με τη ψυκτρα και το am4 απο καποιες που αναφερθηκαν πιο πριν λιγο που το κοιταω βλεπω: -Καποιες scythe να το υποστηριζουν χωρις kit.Σε καποια ευρωπαικα καταστηματα τις mugen 5 πχ τις πουλανε με kit. -Κατι Be quiet pure rock,pure rock slim,Deepcool Gammaxx 300 ειναι ηδη συμβατες. Δε ξερω κατα ποσο σου κανουν αλλα ειπα να τις αναφερω. http://www.skroutz.gr/s/5720882/Be-Quiet-Pure-Rock.html Αυτη την κοιταζα και εγω αλλα μου φανηκε οτι παλι δεν την εχουν πολλοι και δεν υπαρχουν αρκετες αξιολογησεις για ν δουμε τι δουλεια κανει...Εχει δηλαδη mount για AM4?Γιατι στο skroytz δεν το αναφερει!
Marios1981 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 arctic 33 κ εισαι ετοιμος https://www.skroutz.gr/s/11482116/Arctic-Freezer-33.html ισοδυναμη με την Cryorig H7 κ την pure rock Συγκριτικο i7 6700K στα 4.2 4.6 κ 4.7 Ghz https://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/cpu_air_cooler_mega_test/3 Eιναι η ιδια με την ι32 αλλα για am4 mobo
cabdik Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) oxi μονο στα παιχνιδια αλλα βοηθάει και άλλου πχ αν εσυ μπεις στο google chrome kai ανοιξεις 7 σελιδες ο περιηγητής θα κολλάει λόγο χαμηλής ραμ με τον chrome δεν εχεις θεματα μνημης ουτε με 4gb RAM... θα εχεις με 8+...? απο ποτε καθε σελιδα του Chrome πιανει 300-400mb..? Αναφέρθηκα ΜΟΝΟ σε games. Δεν έχω δει ποτέ used ram πάνω από 5-6gb ΣΕ GAMES. Για άλλες χρήσεις μετράει και πολύ !! (π.χ. φίλος που έχει nikon d810 , όταν βάζει την κάρτα μνήμης στο pc του με 64gb έχει χαωτική διαφορά από τα δικά μου). Επιπλέον οι τιμές ram τώρα, είναι ληστρικές (ανεπίπτρεπτο το ντιμ των 8gb που πήρα 32 ευρώ τον Ιούλιο του 2016, σημερα να έχει ΤΟ ΙΔΙΟ 64 ευρώ). το τελευταιο COD, παντως, πληροφοριακα χτυπησε και 11.5gb RAM σε μενα....! λες να ηταν τυχαιο....?? πρεπει να λαμβανεις υποψη σου και ποση μνημη εχει η καρτα σου..!! μετα.., δεσμευει μνημη συστηματος. ΠΧ αν εσυ εχεις καρτα γραφικων με 4gb και το παιχνιδι ζηταει 8gb, θα "παρει" αλλα 4gb απο το συστημα. αν ομως εχεις καρτα με 2gb, τοτε θα "παρει" 6gb. Κ.ο.κ....!! εμενα, τοτε που χτυπησε 11.5gb, ειχα καρτα με 1Gb RAM..!! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2017 από cabdik
Dr_73 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 το τελευταιο COD, παντως, πληροφοριακα χτυπησε και 11.5gb RAM σε μενα....! λες να ηταν τυχαιο....?? πρεπει να λαμβανεις υποψη σου και ποση μνημη εχει η καρτα σου..!! μετα.., δεσμευει μνημη συστηματος. ΠΧ αν εσυ εχεις καρτα γραφικων με 4gb και το παιχνιδι ζηταει 8gb, θα "παρει" αλλα 4gb απο το συστημα. αν ομως εχεις καρτα με 2gb, τοτε θα "παρει" 6gb. Κ.ο.κ....!! εμενα, τοτε που χτυπησε 11.5gb, ειχα καρτα με 1Gb RAM..!! Δεν το έχω τρέξει το συγκεκριμένο. Σε όλα όσα έχω τρέξει , δεν έχω δει πάνω από 5-6gb ram used. Μπορεί σε τελευταία που λες, να ισχύει, να θέλουν και πάνω από 8gb. Για vga θεωρούσα δεδομένο ότι μιλάμε τουλάχιστον για 2gb μνήμη.
cabdik Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 οκ. αλλα μην θεωρεις δεδομενο, μονο την δικη σου κατασταση..! πλεον υπαρχουν και παιχνιδια που βαρανε πανω απο 5-6gb RAM. δεν το βρισκω αναγκαιο, αλλα ετσι ειναι, δυστυχως..! αν τα παιχνιδια που παιζεις εσυ, δεν εχουν υψηλες απαιτησεις σε RAM, ακομα καλυτερα για σενα..!! οι καρτες με 2 GB μνημης πια, ειναι -οπως σωστα το λες- το ελαχιστο πια..!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Συγκριτικο i7 6700K στα 4.2 4.6 κ 4.7 Ghz https://www.overclock3d.net/reviews/cases_cooling/cpu_air_cooler_mega_test/3 Eιναι η ιδια με την ι32 αλλα για am4 mobo καπου μπερδευτηκα στο γραφημα...τα συγκριτικα δεν θα επρεπε να ειναι μεταξυ Idle,heavy load?Τι ειναι αυτα τα delta average ambient κοκ...?κατα τ αλλα παντως βλεπω διαφορες μισο βαθμο και ουτε...με μεγιστη διαφορα του 6-7 βαθμους μεταξυ χειροτερης και καλυτερης...
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 http://www.skroutz.gr/s/5720882/Be-Quiet-Pure-Rock.html Αυτη την κοιταζα και εγω αλλα μου φανηκε οτι παλι δεν την εχουν πολλοι και δεν υπαρχουν αρκετες αξιολογησεις για ν δουμε τι δουλεια κανει...Εχει δηλαδη mount για AM4?Γιατι στο skroytz δεν το αναφερει! Δε χρειαζεται conversion kit http://www.bequiet.com/en/cpucooler/532 Εχει και reviews εκει αμα θες να διαβασεις.
Marios1981 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 καπου μπερδευτηκα στο γραφημα...τα συγκριτικα δεν θα επρεπε να ειναι μεταξυ Idle,heavy load?Τι ειναι αυτα τα delta average ambient κοκ...?κατα τ αλλα παντως βλεπω διαφορες μισο βαθμο και ουτε...με μεγιστη διαφορα του 6-7 βαθμους μεταξυ χειροτερης και καλυτερης... ambient ειναι η θερμοκρασια δωματιου Εσενα το averege σε ενδιαφερει κ οι 3 ειναι αψογες Arctic 32 αποδοση αλλα ειναι η ποιο φασαριοζικη Pure Rock η υσηχη αλλα 2 βαθμους ποιο κατω Cryorig H7 η ποιο ακριβη 5 ευρω αλλα κατα τη γνωμη μου η ποιο ομορφη κ η μεση λυση σε αποδοση κ θορυβο Δεν εχει βαση για am4 στο κουτι αλλα http://www.cryorig.com/news.php?id=67
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα