Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, σκεφτομουν μια μικρη αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης μου για να του δωσω μια δροσια μιας και ερχεται καλοκαιρι μιας και σε idle παιζουμε σε 45-50αρια στον επεξεργαστη αλλα και στην καρτα γραφικων!(Το κουτι δυστυχως ειναι πολυ ζεστο μιας και "ηχομονωτικο" συν οτι δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το Cable management) Στον υπαρχων επεξεργαστη εχω την stock cooler και δεν εχει αλλαχθει η παστα μιας και δεν πολυ ηξερα οποτε για αυτο ειναι και ανεβασμενες οι θερμοκρασιες τωρα ομως ειχα λιγο χρονο και θα αφιερωσω τις επομενες μερες και για να μαθω πως να βαζω παστα,εχω δει και αρκετα βιντεακια εχω και εναν γνωστο που θα με βοηθησει καπως με αυτο το κομματι! Σκεφτομαι λοιπον για αρχη σιγουρα εναν ssd μαλλον τον κλασσικο πλεον samsung evo 850 250gb,μετα μια αναβαθμιση στις ραμ,να προσθεσω δηλαδη 2 dimm των 4αρων GB το καθενα οποτε να εχω συνολικα 16GB!Καλο ειναι να παρω ακριβως τις ιδιες ραμ υποθετω,ομως αν βρω αλλες με ιδια χαρακτηριστηκα ειναι μεγαλο προβλημα?Γιατι απο τι βλεπω ακριβως οι ιδιες παιζουν στα 71+ ευρω ενω υπαρχουν αλλες με ιδια χαρακτηριστηκα στα 60... Τελος θα αγορασω ψυκτρα για τον επεξεργαστη ειμαι ανεμεσα σε Hyper 212 και Hyper TX3,περιεχουν μεσα παστα η να παρω καποια αλλη?και αν ναι,ποια,γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα! Φυσικα να ληφθει υποψιν οτι ο επεξεργαστης δεν δεχεται OC οποτε δεν εχουν τρομερες απαιτησεις! Επισης η Hyper 212 με την 212X εχουν αλλες διαφορες περα απο τα rpm και αρα και τον θορυβο?Θα δω μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες για λιγο θορυβο παραπανω?(δεν νμζ αλλα ρωταω μπας και κανας χριστιανος ξερει) Αυτα πανω κατω,ακουω αποψεις,συμφωνιες και διαφωνιες! edit:Και μια απορια που ξεχασα να αναφερω υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τον CPU cooler και να μην χωραει μιας και οι ραμ ειναι ψηλες και σχετικα χοντρες? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από Αλεξανδρος A.92
aOUaS88 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Σιγουρα το SSD ειναι μια απο τις καλυτερες αναβαθμισεις π μπορεις να κανεις απο την στιγμη π δν εχεις κιολας....αναλογα με τις απαιτησεις σου σ κ το τι 8ες αγοραζεις κ τον καταλληλο σε σχεση με την χωριτηκοτητα...Μπορει εσυ να βολευεσε με ενα 120 γιγα.. Οσο για τις ραμ εγω προσωπικα θα κοιταγα να παρω σιγουρα τις ιδιες..10 ευρο διαφορα εχουν οπως λες.. Η ψυκτρα π λες την προτιμαει πολυς κοσμος γτ ειναι VFM για αυτα π σου προσφερει..ιδικα κ γιια non K cpu..Κ ναι εχει μεσα παστουλα η 212 hyper k συγκεκριμενα επειδη ετυχε να εχω εδω μια ειναι η παρακατω
tanasen01 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ακόμα και με αυτή τη φθηνή θα πέσουν αρκετά οι θερμοκρασίες, έχει κ πάστα πάνω την Arctic MX-2. Κατά τα άλλα ρίξε και κάνα καλό ξεσκόνισμα με πεπιεσμένο αέρα ή τρόμπα. Η gpu όταν στρεσάρεται σε παιχνίδια μέχρι τι θερμοκρασίες φτάνει; Αν είναι πάνω από 80-85 βαθμοί θα χρειαστεί να αλλάξεις θερμομονωτικά pads... Για τις άλλες αναβαθμίσεις, οι ram αν είναι κ αυτές που βρήκες με τα ίδια χαρακτηριστικά πάρ τες μη φοβάσαι. SSD ναι ο 850evo είναι ό,τι καλύτερο στα 100€.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Γυρω στα 80 παιζει η καρτα αλλα σκεψου δεν εχω πειραξει καν το profile των ανεμιστηρων οποτε θεωρω ειναι κομπλε ακομα!Νμζ οτι ληγει η εληξε η εγγυηση της κιολας οποτε θα δω μηπως αλλαξω παστα και εκει! Κατά τα άλλα ρίξε και κάνα καλό ξεσκόνισμα με πεπιεσμένο αέρα ή τρόμπα. παλι καλα που το ειπες γτ ηθελα να το αναφερω στο αρχικο Post,αυτα κανουν δουλεια?για προτεινεται κανα μηχανηματακι!
tanasen01 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ψεκάζεις σε όρθια θέση https://www.skroutz.gr/c/599/analosima-katharismou.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5983584/Krausmann-6330.html κατι τετοιο ειχα στο νου μου εγω γιατι ειχα δει και σε ενα αλλο θεμα καπου εδω γυρω οτι το χρησιμοποιουσαν πολλοι! αυτο που μου λες κανει καλη δουλεια?περιπου σε τι αποσταση?
life is music Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπερα, σκεφτομουν μια μικρη αναβαθμιση στο συστημα της υπογραφης μου για να του δωσω μια δροσια μιας και ερχεται καλοκαιρι μιας και σε idle παιζουμε σε 45-50αρια στον επεξεργαστη αλλα και στην καρτα γραφικων!(Το κουτι δυστυχως ειναι πολυ ζεστο μιας και "ηχομονωτικο" συν οτι δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το Cable management) Στον υπαρχων επεξεργαστη εχω την stock cooler και δεν εχει αλλαχθει η παστα μιας και δεν πολυ ηξερα οποτε για αυτο ειναι και ανεβασμενες οι θερμοκρασιες τωρα ομως ειχα λιγο χρονο και θα αφιερωσω τις επομενες μερες και για να μαθω πως να βαζω παστα,εχω δει και αρκετα βιντεακια εχω και εναν γνωστο που θα με βοηθησει καπως με αυτο το κομματι! Σκεφτομαι λοιπον για αρχη σιγουρα εναν ssd μαλλον τον κλασσικο πλεον samsung evo 850 250gb,μετα μια αναβαθμιση στις ραμ,να προσθεσω δηλαδη 2 dimm των 4αρων GB το καθενα οποτε να εχω συνολικα 16GB!Καλο ειναι να παρω ακριβως τις ιδιες ραμ υποθετω,ομως αν βρω αλλες με ιδια χαρακτηριστηκα ειναι μεγαλο προβλημα?Γιατι απο τι βλεπω ακριβως οι ιδιες παιζουν στα 71+ ευρω ενω υπαρχουν αλλες με ιδια χαρακτηριστηκα στα 60... Τελος θα αγορασω ψυκτρα για τον επεξεργαστη ειμαι ανεμεσα σε Hyper 212 και Hyper TX3,περιεχουν μεσα παστα η να παρω καποια αλλη?και αν ναι,ποια,γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα! Φυσικα να ληφθει υποψιν οτι ο επεξεργαστης δεν δεχεται OC οποτε δεν εχουν τρομερες απαιτησεις! Επισης η Hyper 212 με την 212X εχουν αλλες διαφορες περα απο τα rpm και αρα και τον θορυβο?Θα δω μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασιες για λιγο θορυβο παραπανω?(δεν νμζ αλλα ρωταω μπας και κανας χριστιανος ξερει) Αυτα πανω κατω,ακουω αποψεις,συμφωνιες και διαφωνιες! γ μενα αν θες καλη ψήκτρα δες την artic freezer i32 ειδαλλως πας στην coolermaster 212 x
adtakhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 γ μενα αν θες καλη ψήκτρα δες την artic freezer i32 ειδαλλως πας στην coolermaster 212 x Kαι οι RAIJINTEK είναι καλές. EREBOSS THEMIS Και SCYTHE MUGEN 4 MUGEN MAX 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Kαι οι RAIJINTEK είναι καλές. EREBOSS THEMIS Και SCYTHE MUGEN 4 MUGEN MAX Την Themis την εχω ακουσει και εγω και την προτεινουν και αλλη βεβαια με βασεις τις αξιολογησεις στο σκρουτζ δεν πρεπει να την εχει πολυς κοσμος,για τις SCYTHE πρωτη φορα τις ακουω ουτε βλεπω καποια αξιολογηση και η Ereboss ειναι μονο σε ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη οποτε δεν την προτιμαω! Γενικα νομιζω η 212 θα με καλυψει το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια αντιστοιχη με λιγοτερα λεφτα η καποια πολυ καλυτερη με λιγα παραπανω λεφτα...
adtakhs Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Την Themis την εχω ακουσει και εγω και την προτεινουν και αλλη βεβαια με βασεις τις αξιολογησεις στο σκρουτζ δεν πρεπει να την εχει πολυς κοσμος,για τις SCYTHE πρωτη φορα τις ακουω ουτε βλεπω καποια αξιολογηση και η Ereboss ειναι μονο σε ενα μαγαζι στην θεσσαλονικη οποτε δεν την προτιμαω! Γενικα νομιζω η 212 θα με καλυψει το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια αντιστοιχη με λιγοτερα λεφτα η καποια πολυ καλυτερη με λιγα παραπανω λεφτα... SCYTHE ASHURA SCYTHW MUGEN 5 SCYTHE MUGEN MAX EREBOSS που πρέπει να την έχει και το eshop είναι μακράν καλύτερες από 212 κ.λ.π. Η SCYTHE είναι πολύ γνωστή εταιρία για ψύκτρες. Δες και την υπογραφή μου με την mugen 2100.... http://www.modders-inc.com/scythe-mugen-5-cpu-cooler-review/5/ http://www.funkykit.com/reviews/cooling/scythe-mugen-5-tower-cpu-cooler-review/5/ 1
Millennium Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Scythe ειναι παλια εταιρια στο χωρο,εχει βγαλει καλες ψυκτρες.Και η raijintek καλη ειναι,εχει και καλα vfm μοντελα.Παρε καποια που να υποστηριζει και am4 να'σαι καλυμμενος και εκει imo.
tanasen01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5983584/Krausmann-6330.html κατι τετοιο ειχα στο νου μου εγω γιατι ειχα δει και σε ενα αλλο θεμα καπου εδω γυρω οτι το χρησιμοποιουσαν πολλοι! αυτο που μου λες κανει καλη δουλεια?περιπου σε τι αποσταση? K αυτό κάνει ναι. Απόσταση; Και μηδενική δεν έχεις θέμα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Η Scythe ειναι παλια εταιρια στο χωρο,εχει βγαλει καλες ψυκτρες.Και η raijintek καλη ειναι,εχει και καλα vfm μοντελα.Παρε καποια που να υποστηριζει και am4 να'σαι καλυμμενος και εκει imo. Αυτο με το am4 δεν εχεις αδικο βεβαια εδω αγοραζω 8Gb ddr3 μνημη εν ετη 2017 στην ψυκτρα θα κωλαγα αν εφτιαχνα νεο συστημα? εχεις προχειρο ποιες εταιριες υποστηριζουν δωρεαν upgrade kit γτ το ειχα διαβασει στο ΑΜ4 θεμα αλλα ηταν διασπαρτα... edit:Και μια απορια που ξεχασα να αναφερω υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με τον CPU cooler και να μην χωραει μιας και οι ραμ ειναι ψηλες και σχετικα χοντρες? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από Αλεξανδρος A.92
Dr_73 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ram πάνω από 8 , δεν θα κάνει διαφορά σε games.Αλλαγή vga ... θα κάνει μεγάλη.
tanasen01 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ram πάνω από 8 , δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά σε games.Αλλαγή vga ... θα κάνει μεγάλη. fixed πάντα βοηθάει η περισσότερη ram 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα