Προς το περιεχόμενο

Επιλογη ηχειων αυτοκινητου.

vaggelis7172

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!!Εχω ενα seat toledo του '97.Θελω να βαλω δυο ηχεια στις μπροστινες πορτες.Τα εργοστασιακα που εχω και τα εχουν φτυσει ειναι με διαμετρο 13 cm,80W και 4 Ohm.Αυτα εδω  θα ταιριαζουν?Εχω απλες απαιτησεις.Ενισχυτη δεν εχω.Επισης εχω ενα radio-cd sony.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα και ταιριαζουν! Συνηθως τα ηχεια τα παντρευομαστε :) Αν θες κατι πιο πoιοτικο, θα μπορουσες να δοκιμασεις αυτο:

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1923&cpid=65&ccid=9&t=9-

Φυσικα και ταιριαζουν! Συνηθως τα ηχεια τα παντρευομαστε :) Αν θες κατι πιο πoιοτικο, θα μπορουσες να δοκιμασεις αυτο:

http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1923&cpid=65&ccid=9&t=9-

Θα τα σηκωσει πιστευεις το αυτοκινητο μου?Λεω για αυτα που ειναι στο δικο μου λινκ.

Χωρις να μας πεις το μοντέλο της πηγής (δηλαδή του "Ράδιο-CD") δε γίνεται να πάρεις απάντηση για το κατά πόσο θα ταιριάξουν τα ηχεία που θέλεις.

Το αμάξι δεν έχει σημασία ποιο είναι. Τα ηχεία τα 'κουμαντάρει' η πηγή, όχι το αυτοκίνητο.

Χωρις να μας πεις το μοντέλο της πηγής (δηλαδή του "Ράδιο-CD") δε γίνεται να πάρεις απάντηση για το κατά πόσο θα ταιριάξουν τα ηχεία που θέλεις.

Το αμάξι δεν έχει σημασία ποιο είναι. Τα ηχεία τα 'κουμαντάρει' η πηγή, όχι το αυτοκίνητο.

Δεν γραφει ακριβη τυπο.Ειναι ομως Sony και γραφει 100 dB.Δεν γραφει τιποτα αλλο πανω.Το εχω απο το 2008 και το κουτι το εχω πεταξει.

Δε μπορεί να μην έχει ένα αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος, κάτι... χωρίς το μοντέλο της πηγής είναι "δεμένα" τα χέρια μας. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για 4x50W στα 4Ω (οι περισσότερες "φτηνές προς μέτριες" πηγές τέτοιες είναι) οπότε τα 40WRMS που προτείνει ο Μανούσος στο #2 θα είναι μια χαρά. Αυτά που είδες εσύ δε θα τα έβαζα, 'σηκώνουν' αρκετά μικρότερη ισχύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Κάτι άσχετο - σχετικό, βεβαιώσου οτι θα επιμεληθούν για τυχών τριγμούς από τα πλαστικά στις πόρτες και κονσόλας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο να έχεις πληρώσεις για νέα ηχεία και μετά από κάποια ένταση να ακούς τους τριγμούς από τα πλαστικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...