Προς το περιεχόμενο

Root Innovator 7DTB41

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγκεκριμενο ταμπλετ και θελω να το ρουταρω! Εχω δοκιμασει KingoRoot, KingRoot και Towel Root και τα 3 απετυχαν!!

Καμια λυση;

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το rootgenius (όχι το apk) μια κινεζικη εφαρμογη, αφου βεβαια εχεις περασει adb universal drivers(για το pc)και εχεις ενεργοποιησει το usb debbuging απο developer options(από το κινητό).. βεβαια σου περναει το kinguser αντι για το supersu.

Θα το βρεις εδώ http://www.shuame.com/en/root/

Για drivers δοκίμασε αυτό http://www.doctorandroid.gr/2013/02/adb-driver-installer-driver.html?m=1 γιατί είναι κομμάτι δύσκολο να βρεθούν για το συγκεκριμένο.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Saruman σε ευχαριστω πολυ που απαντησες!! Κατεβασα το Kingo Root στο λαπτοπ συνδεσα το ταμπλετ και δουλεψε!!

Αν ξερεις τωρα να κανω tweaks και ετσι μιας και εχω root??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τη ακριβός θες να κάνεις ?

Να σβήσεις εφαρμογές ,να αυξήσεις τον χώρο του τάμπλετ?

Αυτά είναι τα ποιο στάνταρ

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Κατι bloatware που ειχε τα σβησα! Τωρα τι ακριβως αλλο tweak δεν ξερω..βασικα περα απτο να διαγραψεις εφαρμογες,κατι αλλο υπαρχει; Προφανως πιστευω οτι αν υπαρχει κατι αλλο θα ειναι πιο προχωρημενη φαση...;

Δημοσ.

Το ποιο κλασικό μιας και βλέπω ότι έχει μικρή μνήμη (8GB)είναι να την αύξησης και να πηγαίνουν και να αποθηκεύονται οι εφαρμογές στην κάρτα SD.

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιο τροπο να πανε οι εφαρμογες στην καρτα μνημης;; Να μετακινησω μεσω ρυθμισεις>εφαρμογες δεν μπορω!! Υπαρχει τροπος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί !

Αφού είναι ήδη ρουταρισμενο.

Αν δεν ήταν τότε θα ήθελε ξεκλείδωμα , ή αν δεν έπιανε το ρουτ

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Ωχ saruman εδω με πιανεις αδιαβαστο!! ΑΛΗΘΕΙΑ;; δε το ξερα! Ωραια τοτε...

Ερωτηση παλι...πρεπει να βρω rom τη συγκεκριμενη του tablet ή μπορω να περασω τη 5.1.1 που δινει η google?

Δημοσ.

Αν περάσεις αυτή που δίνει η Google πάει το ρουτ.

Εσύ τώρα πρέπει για να μην φύγει το ρουτ να βάλεις Custom(Unofficial),αν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Άγνωστο γιατί αλλάζει η έκδοση λογισμικού και δεν ξέρω μετά αν μπορείς να το κάνεις ρουτ με το ίδιο ή και καθόλου...αυτό είναι ρίσκο δικό σου .

Αν το ρισκάρεις όμως προτού το κάνεις να πάρεις ένα backup την rom να την έχεις μπας και σου χρειαστεί σε περίπτωση που γίνει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Saruman..αλλο προβλημα τωρα....ξαφνικα ο εσωτερικος χωρος εγινε ro (δηλαδη readonly) και τωρα δεν μπουταρει καθολου! Recovery μπορω να μπω!! Τι κανω τωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...