Anestis84 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Γεια σας φίλοι ψάχνω για να αγοράσω routerάκι κατάλληλο για Infineon DSLAM και θα ήθελα τς γνώσεις σας πάνω στο θέμα...αυτή την στιγμή παίζω με ένα TP LINK archer VR600 (πολύ κάλο και σταθερό αλλά έχει Broadcom chipset και δεν συγχρονίζει πολύ καλά πάνω στην γραμμή ακόμη και με margin 6.0 αναφορικά με την max ταχύτητα που πιάνει η περιοχή) Οπότε αυτό που ψάχνω είναι αν γίνεται ένα καλό router με καλό wifi με infineon chip...
Con - Temporary Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γεια σας φίλοι ψάχνω για να αγοράσω routerάκι κατάλληλο για Infineon DSLAM και θα ήθελα τς γνώσεις σας πάνω στο θέμα...αυτή την στιγμή παίζω με ένα TP LINK archer VR600 (πολύ κάλο και σταθερό αλλά έχει Broadcom chipset και δεν συγχρονίζει πολύ καλά πάνω στην γραμμή ακόμη και με margin 6.0 αναφορικά με την max ταχύτητα που πιάνει η περιοχή) Οπότε αυτό που ψάχνω είναι αν γίνεται ένα καλό router με καλό wifi με infineon chip... Καλησπέρα. Αν δεν κάνω λάθος το VR200 έχει Lantiq - Infineon Chipset. Λογικά θα σου δώσει καλύτερα αποτελέσματα.
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Γεια σας φίλοι ψάχνω για να αγοράσω routerάκι κατάλληλο για Infineon DSLAM και θα ήθελα τς γνώσεις σας πάνω στο θέμα...αυτή την στιγμή παίζω με ένα TP LINK archer VR600 (πολύ κάλο και σταθερό αλλά έχει Broadcom chipset και δεν συγχρονίζει πολύ καλά πάνω στην γραμμή ακόμη και με margin 6.0 αναφορικά με την max ταχύτητα που πιάνει η περιοχή) Οπότε αυτό που ψάχνω είναι αν γίνεται ένα καλό router με καλό wifi με infineon chip... σου εχω απαντησει και στο αλλο θεμα σου σχετικα με αυτο. δεν σημαινει οτι με αλλο ρουτερ θα δεις καλυτερη ταχυτητα γιατι μπορει να ειναι θεμα γραμμης.δες την απαντηση στο αλλο θεμα 1
Anestis84 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Αυτα είναι τα στατιστικά από 2 διαφορετικά ρουτερ που βρίσκονται στην κατοχή μου. Είναι τα Netfaster wlan 3 (που έδινε η HOL) και το TP LINK archer VR600
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 θα μπορουσες να βαλεις το tp link σαν ρουτερ και της hol να κανει το modem απλα σαν bridge.
Anestis84 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλή φάση ακούγεται απλά δεν γνωρίζω τι ρυθμίσεις χρειάζονται στις δυο συσκευές για να παίξουν...έψαξα λίγο στο net αλλά δεν υπάρχει οδηγός
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 το netfaster θα πρεπει να το γυρισεις σε bridge(δεν ξερω απεξω το μενου του αλλα καπου θα πρεπει να εχει rfc1483 bridge αν το θυμαμαι καλα) και το tp link να το σεταρεις με τον wizard σαν ewan(η 4η ethernet ειναι wan/lan οσο θυμαμαι και εκει θα συνδεθει το netfaster).δεν θα πρεπει εννοειται να εχουν την ιδια ip.μεγαλη διαφορα στο sync δυστυχως και δεν φταιει η γραμμη.ακομα και με ποιο νεο firmware εχεις αυτην την διαφορα?
Anestis84 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 για να το γυρίσω σε bridge πρέπει να μπω στην κατηγορία WAN μέσα στο VCI του netfaster και να αλλάξω το ήδη υπάρχων από PPOE σε bridge......τώρα για το tp link δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και που πρέπει να μπω για να πειράξω
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 για να το γυρίσω σε bridge πρέπει να μπω στην κατηγορία WAN μέσα στο VCI του netfaster και να αλλάξω το ήδη υπάρχων από PPOE σε bridge......τώρα για το tp link δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω και που πρέπει να μπω για να πειράξωστο wizard πρεπει να σου εχει επιλογη για ewan αντι για adslεκειμεσα θα μπουν και τα στοιχεια για να κανει κληση pppoe
Anestis84 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δεν έχω καταλάβει πρέπει να φτιάξω καινούργιa σύνδεση στο WAN profile?? και αν ναι με τι χαρακτηριστικά ? το TP LINK μπορεί να δουλέψει σαν dsl modem router - wireless router - 3g/4g router mode... 1η ερώτηση- το netfaster πρέπει άπλα να μπει μόνο σε bridge mode? (ποιες λειτουργιές του πρέπει να ανοίξουν και ποιες να κλείσουν??) 2η ερώτηση - το καλώδιο στο nefaster σε ποια lan πρέπει να μπει? 3η ερώτηση - στο tp link σε ποιο mode πρέπει να το ρυθμίσω αρχικά??? 4η ερώτηση - στο tp link τι σύνδεση πρέπει να στήσω όσον άφορα το WAN προφίλ ?
Anestis84 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Το εγχείρημα του να στηθεί το router του παρόχου σε bridge mode και το tp link vr600 σαν wireless router δεν πέτυχε γιατί το router του παρόχου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις.....θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνεται router που να παίζουν με infineon chipset dslam της HOL....η αγορά θα γίνει άμεσα!!!!
rfc Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 δλδ αν κερδισεις 1mbit παραπανω...... ε και τι εγινε. Αξιζει το κοπο ολο αυτο? Και αν το καινουργιο συχρονιζει παραπανω αλλα κατεβαζει με χαμηλοτερο bandwidth, το εχεις σκεφτει? Ευκολα μπορει να γινει αυτο να ξερεις. Ειναι λιγο ακυρο το τρυπακι στο οποιο εχεις μπει φιλε.
Anestis84 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 τελικώς αγοράστηκε το Tp Link VR200...οφείλω να πω ότι το συγκεκριμένο με έχει αφήσει άφωνο με το πόσο καλά συγχρονίζει πάνω στην γραμμή, επιβεβαιώνω την καλή επικοινωνία μεταξύ chipset του router (Lantiq) και του chipset του dslam (infineon) το router απλά τερμάτισε την γραμμή η περιοχή μου έχει τελική ταχύτητα 11mbps όπως μου είπε και το support...σας παραθέτω στατιστικά του router
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δεν έχω καταλάβει πρέπει να φτιάξω καινούργιa σύνδεση στο WAN profile?? και αν ναι με τι χαρακτηριστικά ? το TP LINK μπορεί να δουλέψει σαν dsl modem router - wireless router - 3g/4g router mode... 1η ερώτηση- το netfaster πρέπει άπλα να μπει μόνο σε bridge mode? (ποιες λειτουργιές του πρέπει να ανοίξουν και ποιες να κλείσουν??) 2η ερώτηση - το καλώδιο στο nefaster σε ποια lan πρέπει να μπει? 3η ερώτηση - στο tp link σε ποιο mode πρέπει να το ρυθμίσω αρχικά??? 4η ερώτηση - στο tp link τι σύνδεση πρέπει να στήσω όσον άφορα το WAN προφίλ ? 1.ναι.Dhcp ειτε ανοιχτος ειτε κλειστος δεν μας νοιαζει.απλα το γυρνας σε bridge(rfc1483 bridge ) Πρεπει να ειναι. 2. σε οποια θες. 3. wireless router. 4.στην υποδοχη που ειναι Lan/wan .νομιζω ή η 1 ειναι ή η 4. Το εγχείρημα του να στηθεί το router του παρόχου σε bridge mode και το tp link vr600 σαν wireless router δεν πέτυχε γιατί το router του παρόχου έκανε συνέχεια αποσυνδέσεις.....θα ήθελα αν γίνεται να μου προτείνεται router που να παίζουν με infineon chipset dslam της HOL....η αγορά θα γίνει άμεσα!!!! Θα μπορουσε το tp link απλα να παιξει σαν ap.επισης να μην εκανε αποσυνδεσεις πριν σαν adsl router το Netfaster και να κανει τωρα σαν modem ειναι λιγο παραξενο εκτος αν εκανε και πριν αποσυνδεσεις. δλδ αν κερδισεις 1mbit παραπανω...... ε και τι εγινε. Αξιζει το κοπο ολο αυτο? Και αν το καινουργιο συχρονιζει παραπανω αλλα κατεβαζει με χαμηλοτερο bandwidth, το εχεις σκεφτει? Ευκολα μπορει να γινει αυτο να ξερεις. Ειναι λιγο ακυρο το τρυπακι στο οποιο εχεις μπει φιλε. μονο αν μπορει να κανει δοκιμη οτιδηποτε πριν το παρει. τελικώς αγοράστηκε το Tp Link VR200...οφείλω να πω ότι το συγκεκριμένο με έχει αφήσει άφωνο με το πόσο καλά συγχρονίζει πάνω στην γραμμή, επιβεβαιώνω την καλή επικοινωνία μεταξύ chipset του router (Lantiq) και του chipset του dslam (infineon) το router απλά τερμάτισε την γραμμή η περιοχή μου έχει τελική ταχύτητα 11mbps όπως μου είπε και το support...σας παραθέτω στατιστικά του router αν αλλαξεις παροχο βεβαια ξερεις οτι θα αλλαξεις και chipset ισως.κατα τα αλλα που και που κοιτα και για κανα firmware update.αν σε νοιαζει παντως τοσο πολυ το bandwidth πηγαινε σε vdsl αν μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα