Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι πελατης στην cyta και εχω κανει συμβολαιο μεσω τηλεφωνου για τα επομενα 2 ετη. Σημερα με καλεσανε απο την wind και μου δωσανε ενα παρα πολυ καλο πακετο. Τους ειπα οτι δεν μπορω να φυγω λογω του συμβολαιου, και η υπαλληλος μου ειπε πως αυτο ειναι παρανομο και πως και οι ιδιοι το κανουν! Ακουστε τι μου ειπε !!

Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης εαν φυγω επιβαρυνομαι με τελη συνδεσης? Αυτα που θα κερδισω με το νεο συμβολαιο θα τα χασω με καποιο προστιμο? Εαν ενδιαφεστε να ακουσετε και το πακετο πειτε μου. Ευχαριστω εκ τον προτερον !!

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι πελατης στην cyta και εχω κανει συμβολαιο μεσω τηλεφωνου για τα επομενα 2 ετη. Σημερα με καλεσανε απο την wind και μου δωσανε ενα παρα πολυ καλο πακετο. Τους ειπα οτι δεν μπορω να φυγω λογω του συμβολαιου, και η υπαλληλος μου ειπε πως αυτο ειναι παρανομο και πως και οι ιδιοι το κανουν! Ακουστε τι μου ειπε !!

Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης εαν φυγω επιβαρυνομαι με τελη συνδεσης? Αυτα που θα κερδισω με το νεο συμβολαιο θα τα χασω με καποιο προστιμο? Εαν ενδιαφεστε να ακουσετε και το πακετο πειτε μου. Ευχαριστω εκ τον προτερον !!

εφοσον εχεις κανει συμβολαιο θα πληρωσεις τη ρητρα που οριζεται. Ειναι οπως το συμβολαιο που σπανε οι ποδοσφαιριστες και πληρωνουν ρητρα για να φυγουν για αλλη ομαδα. 

Δημοσ.

Να ξέρεις ένα πράγμα, μην ακούς τα ηλίθια γκομενάκια στα τμήματα πωλήσεων αυτών των εταιριών.

Είναι εντελώς άσχετες με το θέμα και λένε τα πάντα για να σου πουλήσουν ένα πακέτο και να πάρουν ένα ποσοστό από την σύνδεση.

Απλά μην τις ακούς. 

Πριν λιγο καιρό είχε ανοίξει ένα παρόμοιο θέμα ένα παιδί που είχε φάει πρόστιμο για το σπάσιμο του συμβολαίου επειδή μια χαζογκόμενα του έλεγε να μην ανησυχεί και δεν ισχύει η ρήτρα αποδέσμευσης κτλ. κτλ.

Να πάρεις να συνεννοηθείς με τον πάροχο σου.

ΥΓ

Είσαι σε λάθος κατηγορία.

Δημοσ.

Απο μπαρούφες η wind πρωταθλήτρια Ελλάδας, και δεν φταίνε τα κοριτσάκια, οτι τους λενέ, λένε και αυτά, μην τα ρίξουμε στις κοπέλες τώρα για τα χαλιά της wind

Πέρα απο το πρόστιμο, η wind δεν έχει ουτε καλό support ουτε καλές υπηρεσίες, μείνε στην cyta καλά είσαι εκεί, τα λεφτά δεν είναι το παν

Δημοσ.

Βασικά μην σπεύδουμε να απαλλάσσουμε τα γκομενάκια από την προσωπική ευθύνη.

Την ώρα που τα λένε, γνωρίζουν ότι δεν έχουν ιδέα κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση.

Αν ήταν ο καθένας για να βολέψει την πάρτη του να πατά επί πτωμάτων,

θα το κάναμε όλοι και δε θα έβγαινε και κέρδος για κανένα, ο καθένας θα έτρωγε τον άλλο.

Προφανώς εδώ τα γκομενάκια κερδίζουν ένα μέρος από τη ζημιά των θυμάτων τους.

Για να μην το πάω στην ηθικολογία καθόλου.

Δημοσ.

Εγώ αναφέρθηκα στα γκομενάκια

που μπορεί να δουλεύουν είτε στη Wind είτε σε συνεργάτες της.

Υπάρχει προσωπική ευθύνη σε όλους

και κάποια στιγμή επιτέλους δεν προχωράει έτσι το πράγμα.

Δημοσ.

Αυριο που θα με παρει ξανα τηλεφωνο πρεπει να την κανω λιγο χαμπετι. Καμια ιδεα ?

Αυριο που θα με παρει ξανα τηλεφωνο πρεπει να την κανω λιγο χαμπετι. Καμια ιδεα ?

:D  :D  :D  :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...