bebius Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παίδες, μετακόμισα πρόσφατα με την κοπελα μου και λόγω προβλημάτων χώρου της έδωσα τα Logitech desktop ηχεία μου και μου έδωσε για το pc μου το σύστημα ήχου που χρησιμοποιούσε στο παλιό της σπίτι που είναι αυτό: http://www.lg.com/au/home-audio/lg-FB163-micro-hifi-system Έχει πολύ καλύτερο ήχο απο τα δικά μου και δυνατά ηχεία (2x80W). Έχει και πολλά άχρηστα στοιχεία βέβαια όπως dvd+usb player κ.α. αλλά το χειρότερο είναι το φουρφούρι (6cm) στο πίσω μέρος που μου σπάει τα νεύρα μιας και είναι πάνω στο γραφείο μου. Θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει κατι παραπάνω να μου πει αν το ανεμιστήρι είναι απαραίτητο για την απαγωγή θερμότητας σε σκέτη λειτουργία ήχου ή τοποθετήθηκε αφου υπολογίστηκαν οι απώλειες συνολικά οταν παίζει παράλληλα dvd ή κάτι άλλο. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να απαντήσει κάποιος αλλά πιστευώ είναι κρίμα λόγω θορύβου να το βάλω στην άκρη και να πάρω ένα ζευγάρι κλάιν ηχεία για pc που είναι η άλλη μου επιλογή. Ένας ενισχυτής ίδιας ισχύος χρειάζεται ενεργητική ψυξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η ισχυς του ενισχυτη εχει μηδαμινη σημασια σε σχεση με το "σασι" και το πως ειναι τοποθετημενα μεσα τα εξαρτηματα (μετασχηματιστης πχ) του εκαστοτε μηχανηματος. Κανενας ενισχυτης απο αυτους που χρησιμοποιουνται απο τον μεσο χρηστη δε εχει ανεμιστηρακια ακριβως γιατι ειναι κατασκευασμενος ετσι ωστε να κυκλοφορει καλα ο αερας και η παθητικη ψυκτρα τιυ να ειναι επαρκης. Αρα για καποιον λογο προεβλεψε ο κατασκευαστης να εχει ανεμιστηρακι αυτο Βαλτο στο πατωμα! Μηπως θελει καθαρισμα το ανεμιστηρακι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Kατανοήτα όλα. Έιναι και έτσι το κουτί που φαίνεται μηδεν η φυσική κυκλοφορία. Παρόλα αυτά σκέφτομαι μήπως στους υπολογισμούς του κατασκευαστή έπαιξε μεγάλο ρόλο η λειτουργία player οπου γκαζώνει και κάποιο cpu. Το φαν το καθάρισα αλλά σίγουρα χρειάζεται και ενα φύσημα μέσα, θα προσπαθησω να το λύσω. Ούτε στο πάτωμα με ψήνει να ακούγεται έτσι. Μετακόμισα και απο μαρμάρινο δάπεδο ήρθα σε ξύλινο και άρχισε να με ξενερώνει και ο θόρυβος απο το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν νομιζω να μπορει κανεις ν απαντησει με σιγουρια. Χωρις να χω τεχνικες γνωσεις ο ανεμιστηρας ειναι για το τροφοδοτικο, που ειναι αυτο που ζεσταινεται και λειτουγει παντα. Δεν νομιζω να ειναι συνετο να το πειραξεις. Δυναμωσε την ενταση να μην ακουγονται οι ανεμιστηρες!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Απλα οχι, μην το κανεις. Ο κατασκευαστης το σχεδιασε για απαγωγη θερμοτητας σε υψηλες εντασεις που τοτε απαιτουνται μεγαλα ποσα ρευματος και ενεργειας. Πολυ απλα αν το βγαλεις και το παιξεις δυνατα, τοτέ ή κατι θα καει απο την υπερβολικη θερμοκρασια ή θα κλεισει μονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα