vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 παιδια σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα αμαξι στη γυναικα μου. της αρεσει το fiesta ειδα στο car πχ 1200κκ με 85αλογα αυτο παει καλα τραβαει? αλλα εγω σκεφτομαι και για κανα yaris που ειναι και toyota. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μια χαρά πάει και είναι κ ιδιαιτέρως απροβλημάτιστο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 παιδια σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα αμαξι στη γυναικα μου. της αρεσει το fiesta ειδα στο car πχ 1200κκ με 85αλογα αυτο παει καλα τραβαει? αλλα εγω σκεφτομαι και για κανα yaris που ειναι και toyota. Αν σε παιρνει οικονομικα δες για το 1000ρι με τα 100 αλογα. Ειναι η μερα με τη νυχτα στα παντα σε συγκριση με 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μια χαρά πάει και είναι κ ιδιαιτέρως απροβλημάτιστο μοντέλο. Για ποιο λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 To fiesta που αναφερθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anikologr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μια χαρά επιλογή το φιέστα ακόμα και με τον μικρότερο κινητήρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 παιδια σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω ενα αμαξι στη γυναικα μου. της αρεσει το fiesta ειδα στο car πχ 1200κκ με 85αλογα αυτο παει καλα τραβαει? αλλα εγω σκεφτομαι και για κανα yaris που ειναι και toyota. Ειχα κανει t.drive το 1.4 και μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι και το 1.2 απο τα χαμηλα ετσι τραβαει.. +ευχάριστο τιμονι,αθορυβο,ικανοποιητικο τραβηγμα σε σχεση με corsa d,polo 1.4 και απο yaris 1.3 του 2011! Για μενα το καλυτερο τραβηγμα εχουν τα i20 1.4 και jazz 1.3 και ο 1.2 της hyundai δεν τα παει ασχημα.. Ενημερωτικα το i20 1.2 ειναι πιο νευρικο απο το fiesta 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα