Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάμε λοιπόν ένα ένα γιατί βλέπω ότι μερικοί έχετε όρεξη εδώ μέσα :

1. Από την 15χρονη "οικιακή" ενασχολησή μου με τους υπολογιστές και έχοντας κάνει δικούς μου κομμάτια και διάφορες δοκιμές είτε σε λειτουργικά συστήματα είτε σε hardware νομίζω ότι έχω φτάσει σε ένα καλό "εμπειρικό" πάντα επίπεδο να μπορώ να βοηθήσω κανένα φιλαράκι για χόμπι δικό μου αλλά και για εξυπηρέτηση δική του.

2. Διάβασες πουθενά ότι εγώ είπα ότι το πρόβλημα ήταν φανταστικό ή ότι κορόιδεψα το σύστημα και είμαι μάγκας?

3. Διέκρινες ποτέ στα λεγόμενα μου ίχνος μαγκιάς να προσπαθήσω να πουλήσω μούρη εδώ μέσα ότι και καλά τον έφτιαξα?

4. Η ερωτησή μου εξ΄αρχής ήταν η εξής : πως μπορώ να εγκασταστήσω το λειτουργικό έχοντας στην πορεία εξαντλήσει δοκιμάζοντας άλλο hardware ότι μπορούσα να αποκλείσω?

5.¨Οταν σου φέρνουν υπολογιστή και αλλάζεις μία μνήμη και αποφασίζετε να κάνεις φορματ και δεν γίνεται, πως να εξηγήσεις στον άλλον που δεν έχει ιδέα ότι από τους υπολογιστές ξαφνικά οι μητρικές χτυπάνε, οι δίσκοι παραδίδουν πνεύμα εν μία νυκτί και διάφορα άλλα και ότι δεν χάλασε στα χέρια σου από την στιγμή που λειτουργούσε από πριν? Τώρα τουλάχιστον μπορώ να ισχυσριτώ ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα και μπορεί να πεθάνει ανα πάσα ώρα και στιγμή. Και πριν θα μπορούσα να το πω αυτό,αλλά η καχυποψία του κόσμου έρχεται σε πρώτη μοίρα πάντα.

6. Επίσης δεν είδα πουθενά στο ποστ να εμπλακείς έστω με μία απάντηση για δοκιμή παρά μόνο ξεκίνησες ένα "black humor" στο τέλος με το οποίο κανείς δεν πιστεύω να γέλασε παρά μόνο εσύ  :-)  :-) .

Εκτός και αν σκοπός σου στο φόρουμ αυτό λόγω και του username σου είναι να πετάς μπηχτές.

Την ξερεις την φραση "ο,τι του φανει του λωλοστεφανη"? ε αυτα εγραψες.

1."15χρονη οικιακη ενασχοληση"...ασχολιαστο :)

2.το υπονοησες οταν εκανες την εγκατασταση σε αλλο hardware και γυρισες τον δισκο στο "προβληματικο" hardware και θα το αφησεις να λειτουργει σαν να μην ανοιξε μυτη :)

3.Δεν ειπα να πουλησεις ή οτι πουλησες μoυρη εδω μεσα..ειπα να πουλησεις μουρη στον κατοχο του ΑΝ ειναι γκομενακι , μπας και εξελιχθει η φαση σε...φασωμα :)Διαβασε ξανα το ποστ μου αν δεν πιστευεις οτι αυτο ειπα εξαρχης!

4.-5. Δεν καταλαβαινω την λογικη σου που εντελει εφαρμοσες..δηλ θα δωσεις το μηχανημα στον κατοχο λεγοντας του τι ?Οτι το εφτιαξες?Οτι εχει προβλημα αλλα με πλαγιο τροπο το ελυσες?οτι δεν το ελυσες αλλα με πλαγιο τροπο εβαλες windows και απο στιγμη σε στιγμη μπορει να ξανασκασει το προβλημα?Οτι δεν υπηρχε προβλημα?

Προσωπικα αν στο χα δωσει να μου "το φτιαξεις" και το επαιρνα και ανεξαρτητως τι μου ελεγες στο τελος μου ξαναχαλαγε..δεν θα σου ξαναδινα ουτε βιδα να μου βιδωσεις :)

6.Ποστ #2 ο 1ος που απαντησα και εδωσα πιθανες λυσεις του προβληματος...αν εσυ απλα ηθελες να παρακαμψεις το προβλημα και να το κουκουλωσεις...αλλο καπελο.

7.Ο σκοπος μου σε αυτο το φορουμ ειναι να πεταω και μπηχτες :)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε από τη στιγμή που δεν ξέρεις με ποιον μιλάς γιατί βγάζεις συμπεράσματα ότι προσπαθώ να κουκούλωσω το πρόβλημα και με το παίξω γκουρού της πληροφορικής? Ασχολησου με κανέναν άλλο η με τίποτα άλλο και μη τη χωνεσαι χωρίς λόγο. Να κλείσει το θέμα παρακαλώ, έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα που μας απασχολούν γενικότερα και ασχολούμαστε με την καμπούρα των άλλων.

Σημ : Ανακαλώ το σχόλιο μου περί βοήθειας γιατί δεν πρόσεξα το ποστ σου και σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Σημ 2 : Κόψε να ασχολείσαι με την πάρτη μου σε αλλα θέματα, γίνεσαι τουλάχιστον γραφικός για να μη πω τίποτα χειρότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...