Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο φταίει αφού και στους δύο δίσκους κάνει το ίδιο. Τι στο καλό αναλαμβάνω και εγώ και μπλέκω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το regenerator είναι για bad sectors και delays. Ας τραβήξει και όσες ώρες χρειαστεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση που έχει 80αρη δίσκο άντε να κάνει 30-45 λεπτά.

Δημοσ.

Καλημέρα στα παιδιά. Προσπάθησα να βάλω linux για δοκιμή δοκιμάζοντας και τις δύο μνημες ξεχωριστά μια μια και τους δύο δίσκους ξεχωριστά αλλά και εναλλάξ με τις μνήμες. Παίρνω πάντα λάθος ότι ο εγκαταστατης δεν μπορεί να γράψει αρχεία στο σκληρό δίσκο. Άρα τις μας λεει αυτό? Δεν μπορεί όλα να είναι προβληματικά

Δημοσ.

Όπως λέει και ένα ρητό...

"Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε"

Το τεστ της motherboard με το hirens το έκανες μήπως είναι θέμα μητρικής;

Μήπως το τροφοδοτικό σου δεν αντέχει; Δοκίμασες να συνδέσεις τον δίσκο σε άλλο μόλεξ για ρεύμα;

Μήπως το καλώδιο του δίσκου έχει πρόβλημα; Το άλλαξες; Σε άλλη sata θύρα δοκίμασες;

Αποσύνδεε το dvd όταν δοκιμάζεις με το usb.

Δημοσ.

Αφού δεν μπορείς και λινουξ είναι πιθανό το πρόβλημα να είναι hardware. Λογικό είναι λόγω παλαιότητας του μηχανήματος. Κάνε ότι σου έγραψε ο micos. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις από τροφοδοτικό. Να δοκιμάσεις κάποιο άλλο.

Δημοσ.

Έλενξε τα καλώδια στο εσωτερικό του , εδώ έχει 2 λύσεις βάση των κωδικών που σου βγάζει

0x8007025D

http://www.tomshardware.co.uk/forum/id-2829738/error-0x8007025d-clean-install.html

0χ80070570

https://www.adslgr.com/forum/threads/359498-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-Windows-7

για δοκίμασε να δούμε B)

Δημοσ.

καλησπερα. εχω ενα παλιο pc win xp με motherboard assus P5GD2-X στα 3.2 επεξεργαστη και 2g ddr2 

εκανα φορματ και εβαλα win 7 ultimate γνησια...

δυστηχως δε μου αναγνωριζει την εξοδο ηχου

λεει οτι δε βρθικε λογισμικο εγκαταστασης για αυτη τη συσκευη..

υπαρχουν drivers για τη motherboard αυτη ?

ευχαριστω.

Δημοσ.

καλησπερα. εχω ενα παλιο pc win xp με motherboard assus P5GD2-X στα 3.2 επεξεργαστη και 2g ddr2 

εκανα φορματ και εβαλα win 7 ultimate γνησια...

δυστηχως δε μου αναγνωριζει την εξοδο ηχου

λεει οτι δε βρθικε λογισμικο εγκαταστασης για αυτη τη συσκευη..

υπαρχουν drivers για τη motherboard αυτη ?

ευχαριστω.

Γιατί ρε φίλε δεν ανοίγεις νέο, δικό σου thread να σε βοηθήσουμε εκεί και μπερδεύεσαι σε προβλήματα άλλων!

Και δε λες αν έχεις 32 ή 64 bit λειτουργικό.

Για 64άρι δες το παρακάτω λινκ

http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5GDC%20Pro/Cmedia_64%28WHQL%29.zip

Πάντως η asus έχει drivers μέχρι xp.

Μη συνεχίσεις όμως εδώ, άνοιξε νέο thread αν δε σε βοηθήσουν οι drivers για να το δούμε εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, λύση (έστω και πλάγια) στο πρόβλημα : Δοκιμάστηκαν τα πάντα, καλώδια, δίσκοι, τροφοδοτικό άλλο, μνήμες αλλά τζίφος.. το ίδιο πρόβλημα πάντα. Αρα ο ένοχος μένει η μητρική...  Η λύση :  σε ένα pc της αδερφής μου με το ίδιο socket 775 βέβαια άλλη μητρική asus έκανα εγκατάσταση τα windows 10 και πριν την επανεκκίνηση έβγαλα το δίσκο και τον έβαλα πάνω στο pc και ξεκίνησε κανονικά, έκανε τις ρυθμίσεις του και δουλεύει μέχρι στιγμής ρολόι, από εδώ σας γράφω τώρα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Και ετσι νομιζεις οτι κοροιδεψες το συστημα  ε? :)

Αν ειναι hardware προβλημα και ειδικα στην μητρικη..τοτε θα το ξανασυναντησεις...δεν εκανες κατι δηλ τωρα.

Απλα απεφυγες το προβλημα στην εγκατασταση...

Δημοσ.

Μα και πριν δεν παρουσίαζε πρόβλημα απλά είχε καιρό τα 7άρια πάνω και είχαν μαζέψει σαβούρα. Όσο κρατήσει..

Δημοσ.

Μα και πριν δεν παρουσίαζε πρόβλημα απλά είχε καιρό τα 7άρια πάνω και είχαν μαζέψει σαβούρα. Όσο κρατήσει..

η σαβουρα που ειχαν τα 7αρια φταιει για το γεγονος οτι κανενα λειτουργικο δεν μπορουσε να εγκατασταθει...οκ ...λογικο !!

Οσο το πριν δεν παρουσιαζε προβλημα σημαινει τι?οτι το προβλημα που διαπιστωσες ηταν φανταστικο?οτι οταν κατι δουλευει δεν παιζει να χαλασει στο μελλον?

Βρες γρηγορα "debate team"..τους εχεις :)

Αμα ειναι γκομενακι ο κατοχος πουλα μουρη οτι το φτιαξες και χουφτωσεεεε..μεχρι να ξαναχαλασει εχει ο θεος :)

• Like 1
Δημοσ.

η σαβουρα που ειχαν τα 7αρια φταιει για το γεγονος οτι κανενα λειτουργικο δεν μπορουσε να εγκατασταθει...οκ ...λογικο !!

Οσο το πριν δεν παρουσιαζε προβλημα σημαινει τι?οτι το προβλημα που διαπιστωσες ηταν φανταστικο?οτι οταν κατι δουλευει δεν παιζει να χαλασει στο μελλον?

Βρες γρηγορα "debate team"..τους εχεις :)

Αμα ειναι γκομενακι ο κατοχος πουλα μουρη οτι το φτιαξες και χουφτωσεεεε..μεχρι να ξαναχαλασει εχει ο θεος :)

Πάμε λοιπόν ένα ένα γιατί βλέπω ότι μερικοί έχετε όρεξη εδώ μέσα :

1. Από την 15χρονη "οικιακή" ενασχολησή μου με τους υπολογιστές και έχοντας κάνει δικούς μου κομμάτια και διάφορες δοκιμές είτε σε λειτουργικά συστήματα είτε σε hardware νομίζω ότι έχω φτάσει σε ένα καλό "εμπειρικό" πάντα επίπεδο να μπορώ να βοηθήσω κανένα φιλαράκι για χόμπι δικό μου αλλά και για εξυπηρέτηση δική του.

2. Διάβασες πουθενά ότι εγώ είπα ότι το πρόβλημα ήταν φανταστικό ή ότι κορόιδεψα το σύστημα και είμαι μάγκας?

3. Διέκρινες ποτέ στα λεγόμενα μου ίχνος μαγκιάς να προσπαθήσω να πουλήσω μούρη εδώ μέσα ότι και καλά τον έφτιαξα?

4. Η ερωτησή μου εξ΄αρχής ήταν η εξής : πως μπορώ να εγκασταστήσω το λειτουργικό έχοντας στην πορεία εξαντλήσει δοκιμάζοντας άλλο hardware ότι μπορούσα να αποκλείσω?

5.¨Οταν σου φέρνουν υπολογιστή και αλλάζεις μία μνήμη και αποφασίζετε να κάνεις φορματ και δεν γίνεται, πως να εξηγήσεις στον άλλον που δεν έχει ιδέα ότι από τους υπολογιστές ξαφνικά οι μητρικές χτυπάνε, οι δίσκοι παραδίδουν πνεύμα εν μία νυκτί και διάφορα άλλα και ότι δεν χάλασε στα χέρια σου από την στιγμή που λειτουργούσε από πριν? Τώρα τουλάχιστον μπορώ να ισχυσριτώ ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα και μπορεί να πεθάνει ανα πάσα ώρα και στιγμή. Και πριν θα μπορούσα να το πω αυτό,αλλά η καχυποψία του κόσμου έρχεται σε πρώτη μοίρα πάντα.

6. Επίσης δεν είδα πουθενά στο ποστ να εμπλακείς έστω με μία απάντηση για δοκιμή παρά μόνο ξεκίνησες ένα "black humor" στο τέλος με το οποίο κανείς δεν πιστεύω να γέλασε παρά μόνο εσύ  :-)  :-) .

Εκτός και αν σκοπός σου στο φόρουμ αυτό λόγω και του username σου είναι να πετάς μπηχτές.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού κατάφερες, έστω και με πλάγιο τρόπο, να κάνεις εγκατάσταση λειτουργικού και τώρα δουλεύει σωστά άστο όπως είναι. Αν σου ξανάρθει το μηχάνημα για φορμάτ θα ξέρεις τι να κάνεις. ;)

Δημοσ.

Εννοειται ότι και έμαθα ακόμα. Το έχω συναντήσει πάλι σε άλλον υπολογιστή παλιό το ίδιο σφαλμα αλλά δεν είχαμε σβήσει το δίσκο και τον αφησαμρ έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...