Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα είναι η τιμή για κάποιον που θέλει άτοκες κτλ κτλ Το μόνο μειονέκτημα του κινητού είναι η κάμερα, κυρίως το βράδυ.

Αυτος ο οποιος θελει ατοκες θα δωσει 50ευρω παραπανω και θα παρει κατι νεοτερο και καλυτερο στο κρατημα κινητο.

Και μην ξεχναμε οτι κινητα 6 ιντσων πολυ μικρη μεριδα του κοσμου τα προτιμαει. Το μονο πλεονεκτημα του κινητου ειναι η μεγαλη του μπαταρια/αυτονομια και οτι ειναι ιδανικο για οσους δεν θελουν να αγορασουν tablet.

Περαν τουτου ειναι συσκευη του 2015 και πλεον υστερει ακομα και σε αλλες προτασεις απο την ιδια την εταιρεια οπως Honor 8 ή P9.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κινητο του 2015(για δεδομενα android παντα)ειναι,6ιντσο ειναι αρα εχει ελαχιστη εως καθολου ζητηση.

Ποιος θα εδινε 600ευρω(που υποτιθεται ειναι η αρχικη τιμη)για το mate 8 οταν εχει ηδη κυκλοφορησει το νεοτερο Mate 9?

Δημοσ.

Κι εγώ έλεγα να το πάρω αλλα μάλλον θα κανω υπομονή και μια υπέρβαση για το s7 edge τι λέτε δεν αξιζει?

Δημοσ.

Κι εγώ έλεγα να το πάρω αλλα μάλλον θα κανω υπομονή και μια υπέρβαση για το s7 edge τι λέτε δεν αξιζει?

Αλλο το ενα κινητο αλλο το αλλο...

Εξαρταται τι ψαχνεις.

Δημοσ.

Όπως είσαι φίλε μου πήγαινε για s7edge, με κλειστά μάτια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...