Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το οτι μπορεις να το παρεις με 24 ατοκες και απο ελλ. αντιπροσωπεια δεν παιζει ρολο ?

επισης το s7 1 ιντσα οθονη λιγοτερη

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλα καλά με το Galaxy, το λειτουργικό του όμως για μένα είναι για τα μπάζα. Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι τόσο σημαντικό το dual sim active...

Μια απλή λειτουργία νομίζω είναι.. Ίντερνετ και ομιλία ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να πατε σε κατωτερους επεξεργαστες και πιο αργη εσωτερικη μνημη + Ram

Νομιζω οτι δεν αξιζει πια ακομη και σε αυτη την τιμη.

Παιδιά είναι λίγο αυθαίρετα αυτά που γράφετε, Μάλλον δεν έχετε πιάσει καν στο χέρι σας το Mate...

Δημοσ.

Μια απλή λειτουργία νομίζω είναι.. Ίντερνετ και ομιλία ταυτόχρονα.

η λειτουργία αυτή δεν είναι απλή είναι απίστευτα χρήσιμη πχ στην sim1 μιλάς με την μαμά σου στο τηλέφωνο και απο sim2 παίζεις online (με mobile internet) pokemon

• Like 1
Δημοσ.

η λειτουργία αυτή δεν είναι απλή είναι απίστευτα χρήσιμη πχ στην sim1 μιλάς με την μαμά σου στο τηλέφωνο και απο sim2 παίζεις online (με mobile internet) pokemon

Ναι Οκ εννοώ ότι γιαυτό γουστάρουν κάποιο Dual sim active...και για πολλά ακόμα.

Δημοσ.

...
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα εγω που αναγκαζομαι να εχω τρεις sim το dual sim active βολευει πολυ ομως..

Επεξ/σία από babyonboard
Δημοσ.

το οτι μπορεις να το παρεις με 24 ατοκες και απο ελλ. αντιπροσωπεια δεν παιζει ρολο ?

επισης το s7 1 ιντσα οθονη λιγοτερη

Τις ειδαμε τις αλυσιδες. Nexus 6 πριν 2 χρονια προσφορα απο wind χωρα προορισμου Δανια. Πλαισιο περυσι black friday galaxy s7 χωρα προορισμου Σουηδια. Ειναι μεχρι να ερθουν και αλλα τετοια στην φορα και να μην αγοραζει κανεις μετα απο αλυσιδες....

Δημοσ.

Τις ειδαμε τις αλυσιδες. Nexus 6 πριν 2 χρονια προσφορα απο wind χωρα προορισμου Δανια. Πλαισιο περυσι black friday galaxy s7 χωρα προορισμου Σουηδια. Ειναι μεχρι να ερθουν και αλλα τετοια στην φορα και να μην αγοραζει κανεις μετα απο αλυσιδες....

Σωστό αλλά είπαμε όταν πας αλυσίδα πας για τις 14 ημέρες Doa και αλλαγής κινητού άμεσα εκείνη την στιγμή,αλλιως σκρουτζ και πας σέρβις με συνοπτικές διαδικασίες.

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα s7 edge από πλαίσιο στο περσινό bf και δεν διαπίστωσα αυτό που λες. Αλλά και έτσι να ήταν τι σημαίνει αυτό; δεν σε καλύπτει με doa και μετά με service;

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα s7 edge από πλαίσιο στο περσινό bf και δεν διαπίστωσα αυτό που λες. Αλλά και έτσι να ήταν τι σημαίνει αυτό; δεν σε καλύπτει με doa και μετά με service;

s7 απλο ειχα παρει εγω και μου το ειπε το παλικαρι που τσεκαρε το Ιμει και μιλησε με samsung οταν του το εδωσα.

Σε καλυπτει με service ή με doa αλλα δεν ειναι Ελληνικης εισαγωγης που υποτιθεται οτι πουλανε μονο οι αλυσιδες και τα σκρουτζομαγαζα παραεισαγωγης.

Ο περισσοτερος κοσμος γιαυτο και προτιμαει απο τις αλυσιδες να αγοραζει.

Δημοσ.

Όλα καλά με το Galaxy, το λειτουργικό του όμως για μένα είναι για τα μπάζα. Επίσης δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είναι τόσο σημαντικό το dual sim active...

Ειναι θεμα προσωπικης χρησης, πχ αν θελεις να εχεις 2 νουμερα ταυτοχρονα σε 1 συσκευη και συμβαινει να μιλας πολυ στο 1 νουμερο αλλα δεν θελεις να χανεις αλλη κληση στο αλλο νουμερο, τοτε το dual active ειναι μονοδρομος, καθως το κινητο σου χτυπαει κανονικα και διαλεγεις αν και πως απαντας, ενω σε dual stand-by, οταν ειναι κατειλλημενη η μια γραμμη, η αλλη φαινεται κλειστη και σαφως δεν χτυπαει.

Συνηθιζεται επισης σε ταυτοχρονη επαγγελματικη/προσωπικη χρηση 2 αριθμων για τον ιδιο λογο.

Για αλλους εχει να κανει με ταυτοχρονη χρηση ιντερνετ.

Ειναι απο τα χαρακτηριστικα που αν τα μαθεις και τα χρειαζεσαι, δυσκολα μπορεις μετα χωρις αυτα.

Για καποιους ειναι απολυτως απαραιτητο και ουτε καν κοιτανε οποιοδηποτε dual stand-by, ασχετως τιμης.

Γι'αυτο υπαρχουν και αρκετες ενημερωτικες και συγκριτικες σελιδες μονο για τα dual active.

Δημοσ.

Αρχικα να πω οτι δεν εχει καμια σημασια απο που ηρθε το κινητο σας εφοσον ηρθε απο Ευρωπη εχει εγγυηση κλπ, δεν εχει καμια απολυτως διαφορα! Και επειδη λογο της δουλειας μου το επιασα στα χερια μου το Mate 8 μπορω να πω με απολυτη σιγουρια οτι δεν θα αγοραζα ποτε Huawei για τον πολυ απλο λογο οτι δυσκολευει αφανταστα πολυ τον χρηστη εαν θελει να ασχοληθει με Root, Custom Roms, κλπ κλπ..

Ακομα και για να κλειδωσεις τον Bootloader πρεπει να εχεις τον κωδικο που αρχικα τον ξεκλειδωσες και εαν δεν τον εχεις την εκατσες!

Δεν εχουν εργαλεια για unbrick μονο με fastboot και dload mode κανεις δουλεια πραγμα απαραδεκτο, γιατι προσπαθουσα να φτιαξω ενα nxt-l29 κατεβασα το Middle East & Africa package και δεν το δεχοταν, επρεπε να μυρισω τα νυχια μου για να ακαλυψω οτι θελει το Ρωσικο package ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και υπερτιμημενα.

Δημοσ.

...οτι δυσκολευει αφανταστα πολυ τον χρηστη εαν θελει να ασχοληθει με Root, Custom Roms, κλπ κλπ..

Ακομα και για να κλειδωσεις τον Bootloader πρεπει να εχεις τον κωδικο που αρχικα τον ξεκλειδωσες και εαν δεν τον εχεις την εκατσες!

Δεν εχουν εργαλεια για unbrick μονο με fastboot και dload mode κανεις δουλεια πραγμα απαραδεκτο...

Αν ασχολείσαι με modding, rooting και τα σχετικά ΔΕΝ παίρνεις Huawei.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...