fani_gr Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Θα ήθελα τη γνώμη σας για το Audio Technica at-lp120 ή το Ρeloop 2000 mk3. Ο ενισχυτής που έχω είναι Yamaha RX-V740 έχει υποδοχή για πικάπ, οπότε η προενίσχυση του Audio Technica δε μου χρειάζεται λογικά. Είχα διαβάσει σε κάποια forum ότι κάποιοι θα το προτιμούσαν χωρίς προενίσχυση λόγω θορύβου που είχαν διαπιστώσει. Δε ξέρω... δεν έχω ακούσει ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε δε μπορώ να έχω σαφή απόψη. Θα το χρησιμοποιήσω απλά για να ακούω τα βινύλια μου και έχω σκεφτεί να το συνδέσω και με υπολογιστή για να μετατρέψω κάποια βινύλια που δε βρίσκω σε άλλη μορφή. Φυσικά το θέμα της μετατροπής θα μπορούσα να το αφήσω στην άκρη αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση στη τιμή που είναι τα παραπάνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα κατασκευής, η απόδοση και ο ήχος που θα έχω χωρίς να καταστρέψω τα βινύλια μου. Τη λύση του μεταχειρισμένου την είχα σκεφτεί αλλά φοβάμαι λίγο το ρίσκο. Μπορεί να αγοράσω κάτι φθηνότερα αλλά να πληρώσω μετά τα διπλά σε service. Απόψεις και προτάσεις θα με βοηθούσαν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fani_gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 75 εμφανίσεις και καμία απάντηση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feregorn Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κοίτα, είναι θέμα δύσκολο και λόγω και του μέσου πλέον ασύνηθες. Προσωπικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το πικάπ και τα βινύλια, το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι να αντιπροτείνω είτε το ProJect Essential ΙΙ + Ortofon 5E + USB, είτε το μοντέλο που έχω αποφασίσει να προσθέσω στο δικό μου σύστημα το Teac TN-300. Το Peloop ούτε σαν όνομα ούτε σαν κατασκευή μου λέει κάτι, ενώ οι Project, Audio Technica και Teac έχουν μια κάποια φήμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Η reloop ειναι πολυ γνωστη σε dj's κτλ, αξιοπιστα μηχανηματα και τα περισσοτερα εχουν εξαιρετικο ηχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα