Προς το περιεχόμενο

Cisco Certified Network Associate (CCNA) & Professional (CCNP) Certification Training 45€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι απλά σε ετοιμάζει για να δίνεις εξετάσεις για το πιστοποιητικό​ Cisco.

Details & Requirements

Length of time users can access this course: 2 years

Access options: web streaming

Certification of completion included; exam vouchers not included

Redemption deadline: redeem your code within 30 days of purchase

Experience level required: all levels

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμο για όποιον θέλει να μάθει (applied) δίκτυα έστω και από την σκοπιά της cisco.

Πέρα από το παίρνω ένα χαρτί αυτές οι εκπαιδεύσεις είναι πολύ επιμορφωτικές ειδικά για τους "αρχάριους" που όμως έχουν στοιχειώδεις γνώσεις δικτύων (πχ φοιτητές ή απόφοιτους σχολών πληροφορικής). Ακόμα και αν τελικά δεν δώσει για την πιστοποίηση αξίζει η εκπαίδευση. Τώρα αν η πλατφόρμα είναι καλή δεν ξέρω (εγώ από βιβλία διάβαζα μόνος μου) πάντως αξίζει.

Δημοσ.

Προσοχή σε όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις γιατί εάν δείτε στα specs το training καλύπτει προηγούμενες εξετάσεις, τουλάχιστον για το ccna που ξέρω 100 και 200 -101 η παλιά 100 και 200 -105 η καινούρια. Παρολαυτά είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να μάθει αλλά αν δεν θέλει να μάθει cisco νομίζω ότι δεν αξίζει. Υπάρχουντζαμπά videos στο youtube που θα μάθει για tcpip v4 και 6 και γενικές γνώσεις δικτύων.  

Δημοσ.

Προσοχή σε όσους θέλουν να δώσουν εξετάσεις γιατί εάν δείτε στα specs το training καλύπτει προηγούμενες εξετάσεις, τουλάχιστον για το ccna που ξέρω 100 και 200 -101 η παλιά 100 και 200 -105 η καινούρια. Παρολαυτά είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει να μάθει αλλά αν δεν θέλει να μάθει cisco νομίζω ότι δεν αξίζει. Υπάρχουντζαμπά videos στο youtube που θα μάθει για tcpip v4 και 6 και γενικές γνώσεις δικτύων.  

Έχει δίκιο ο από πάνω μου.

Για όσους σκοπεύουν ή ενδιαφέρονται να πάνε να δώσουν τις εξετάσεις πιστοποίησης για CCNA αυτή η προσφορά δεν αξίζει γιατί η ύλη καλύπτει τις προηγούμενες εκδόσεις των διαγωνισμάτων (100-101 & 200-101) ενώ οι τρέχουσες είναι οι 100-105 & 200-105.

Μόνο για το CCNP αξίζει αυτή η προσφορά καθώς οι εκδώσεις των διαγωνισμάτων για τις οποίες προσφέρει την ύλη είναι ίδιες με τις τρέχουσες.

Πηγή: http://www.cisco.com/c/en/us/training-events/training-certifications/exams/current-list.html

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πολύ καλό training προσφέρει η Pluralsight για το CCNA. Σίγουρα όμως το video training δεν μπορεί να υποκαταστήσει το labwork που χρειάζεται για να γίνουν κατανοητά τα πρωτόκολλο και η εφαρμογή τους.

Στα interviews δε ρωτάνε πάντως ερωτήσεις πιστοποίησης αλλά ζητούν λύσεις σε σενάρια δρομολόγησης και troubleshooting.

Φιλικά,

Γιώργος Παπαμιχαήλ

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...