Pitsi Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αποφάσισα να πάρω και εγώ αυτό το Xiaomi Note 4 αλλά είδα ότι υπάρχουν τα :Note 4, Note 4X, Note 4(snapdragon), Note 4 High edition, με περίπου ιδιες τιμές και χαρακτηριστικά (64 Gb το τελευταίο).http://www.skroutz.gr/comp...4013%2C9672674(πρέπει να το πάρω από Ελλάδα γιατί χάλασε το παλιό μου κινητό και βιάζομαι) Ποιό πρέπει να προτιμήσω και γιατί; Από την μία διαβάζω για την 800 μπάντα και λέω βολικό να πιάνει και αυτή αλλά από την άλλη διαβάζω ότι είναι χρήσιμη σχεδόν αποκλειστικά στην επαρχία. Δεδομένου ότι μένω στην Αθήνα πάνω από το 95% του χρόνου μου δεν θα ήταν πιο λογικό να επιλέξω το High Edition με τα 64 GB και την γρήγορη φόρτιση; Ο Snapdragon έχει πιο καλή αυτονομία; Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση
billiboo Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 βασικα ποιες ειναι οι διαφορες του? το 4χ ειναι το ιδιο με 4 snapdragon?
panos- Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Όχι. Το 4Χ είναι ένα 4Snapdragon με καλύτερη κάμερα και διαφορετικές διαστάσεις. Το 4 με το 4Snapdragon είναι ίδια απλά έχουν άλλο επεξεργαστή.
vairass Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Προσοχή... Υπάρχουν 4χ με 2 εκδόσεις κάμερας... Το δικό μου φοράει Samsung, τα καλά λένε είναι Sony. 2
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Προσοχή... Υπάρχουν 4χ με 2 εκδόσεις κάμερας... Το δικό μου φοράει Samsung, τα καλά λένε είναι Sony.Ωραία όλα τα είχε η Μαριορη ο φερετζές τις έλλειπε.... 1
vairass Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ωραία όλα τα είχε η Μαριορη ο φερετζές τις έλλειπε.... Χάχα όντως αλλά οφείλω να ενημερώσω
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Χάχα όντως αλλά οφείλω να ενημερώσω Καλά κάνεις , γι'αυτό εξάλλου είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να ενημερώνουμε. 1
vag21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Προσοχή... Υπάρχουν 4χ με 2 εκδόσεις κάμερας... Το δικό μου φοράει Samsung, τα καλά λένε είναι Sony. γνωριζει αν εχει καποια απο τις 2 ois? γιατι εκει πιστευω πασχουν οι φωτο και τα βιντεο του κινητου.
ougxar Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 οχι δεν εχει ois,ναι υπαρχει camera lottery,ειναι οτι σου τυχει οπως επισης και panel lottery με 2 διαφορετικους κατασκευαστες οθονης επειδη προσωπικα δε τα πηγαινα ποτε καλα με τη λοτταρια εριξα Χ στο κινητο 1
Pitsi Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Note 4(snapdragon), Note 4 High edition Το ένα έχει λιγοτερο ενεργοβόρο επεξεργαστη και την 800, το άλλο 32 GB παραπάνω μνήμη. Δεδεμένου ότι δεν έχω Wind ποιο θα προτιμούσατε και γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα