Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευκαιρία για ερώτηση και να πατήσω το κουμπί παραγγελίας γιατί κι εγώ smartwatch πιο πολύ για τις κλήσεις χρειάζομαι λόγω του ότι είμαι συνέχεια με τη μηχανή.

Είδα αγγλικούς χαρακτήρες δείχνει στο ID.Ελληνικους δείχνει;

Ευχαριστώ.

Όχι ελληνικούς χαρακτήρες δεν υποστηρίζει, αλλά θεωρώ ότι αυτό ίσως έρθει αργότερα μέσα από κάποια αναβάθμιση ή ίσως και να μην έρθει ποτέ. Αν θέλεις την γνώμη μου όμως δεν είναι και τόσο απαραίτητο, με την έννοια του, θέλω να ειδοποιηθώ για την κλήση ή το εισερχόμενο μήνυμα ώστε να μην την/το χάσω, σίγουρα το κινητό θα είναι κάπου κοντά μου, απλά όχι πάνω στο τραπέζι εν μέσω κάποιας συνάντησης. Για μένα είναι μια value4money αγορά και χωρίς να σε παιδεύει με την  συχνή φόρτιση, όπως από αυτό πάσχουν τα περισσότερα smartwatches. 

Δημοσ.

Όχι ελληνικούς χαρακτήρες δεν υποστηρίζει, αλλά θεωρώ ότι αυτό ίσως έρθει αργότερα μέσα από κάποια αναβάθμιση ή ίσως και να μην έρθει ποτέ. Αν θέλεις την γνώμη μου όμως δεν είναι και τόσο απαραίτητο, με την έννοια του, θέλω να ειδοποιηθώ για την κλήση ή το εισερχόμενο μήνυμα ώστε να μην την/το χάσω, σίγουρα το κινητό θα είναι κάπου κοντά μου, απλά όχι πάνω στο τραπέζι εν μέσω κάποιας συνάντησης. Για μένα είναι μια value4money αγορά και χωρίς να σε παιδεύει με την  συχνή φόρτιση, όπως από αυτό πάσχουν τα περισσότερα smartwatches. 

Σε android με Mi Tools app μετατρέπει τα ελληνικά σε greeklish. Δουλεύει αψογα. Για Iphone δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αντίστοιχο.

Δημοσ.

Σε android με Mi Tools app μετατρέπει τα ελληνικά σε greeklish. Δουλεύει αψογα. Για Iphone δεν ξέρω αν υπάρχει κατι αντίστοιχο.

Το Mi Tools υποστηριζει κανονικα και ελληνικους χαρακτηρες. Οι μονοι χαρασκτηρες που δεν υποστηριζει ειναι τα γραμματα με τονους και το "ς" τα οποια υπαρχει δυνατοτητα να τα αλλαζει απο μονο του στους αντιστοιχους χαρακτηρες αλλα χωρις τονο και στο "σ".

Δημοσ.

Για εξήγησε λίγο πως γίνεται να διαβάζεις τα μηνύματα; Σε iPhone έχω το Mi Fit app.

Δυστυχώς Το Mi tools υπάρχει μονο για android. Ισως να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο apple store.

Δημοσ.

Εγω ενα εχω να πω! Ευχαριστω για τις πληροφορίες σας! Σε λιγο θα ειμαι κι εγω κάτοχος ενός mi band 2!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...