Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=hfjHJneVonE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Επί τη ευκαιρία, αυτά που λέτε ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος κτλ, να τα θυμάστε και τις χρονιές που θα κερδίζουν τραγούδια που σας άρεσαν. Όχι ξαφνικά να αρχίζουμε τα "α, φέτος το άξιζε και ήταν μια χαρά". Ή πάντα είναι στημένος ή ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Επί τη ευκαιρία, αυτά που λέτε ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος κτλ, να τα θυμάστε και τις χρονιές που θα κερδίζουν τραγούδια που σας άρεσαν. Όχι ξαφνικά να αρχίζουμε τα "α, φέτος το άξιζε και ήταν μια χαρά". Ή πάντα είναι στημένος ή ποτέ. Στημμένο είναι λόγω των στοιχημάτων που παίζονται. Αν τύχει για τον οποιοδήποτε λόγο να πέσουν τα στοιχήματα σε καλό κομμάτι, θα βγει καλό. Αν τύχει να πέσουν τα στοιχήματα σε σούργελο όπως το φετινό, που μόλις μαθεύτηκε ότι θέλει καρδιά και ασχολείται με πρόσφυγες πλάκωσαν στα στοιχήματα και βγήκε πρώτος στις αποδόσεις, ε τότε θα βγει το σούργελο. Το ότι τα στοιχηματζίδικα γνωρίζουν τον νικητή και του δίνουν την ανάλογη απόδοση βδομάδες, μην πω μήνες, πριν, δεν σου κάνει εντύπωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Στημμένο είναι λόγω των στοιχημάτων που παίζονται. Αν τύχει για τον οποιοδήποτε λόγο να πέσουν τα στοιχήματα σε καλό κομμάτι, θα βγει καλό. Αν τύχει να πέσουν τα στοιχήματα σε σούργελο όπως το φετινό, που μόλις μαθεύτηκε ότι θέλει καρδιά και ασχολείται με πρόσφυγες πλάκωσαν στα στοιχήματα και βγήκε πρώτος στις αποδόσεις, ε τότε θα βγει το σούργελο. Το ότι τα στοιχηματζίδικα γνωρίζουν τον νικητή και του δίνουν την ανάλογη απόδοση βδομάδες, μην πω μήνες, πριν, δεν σου κάνει εντύπωση; Πολυ ενδιαφερον σχολιο.Εγω δεν πιστευω οτι οι στοιχιματζιδες γνωριζουν τον νικητη,αλλα τον επιλεγουν.Θα σου πω την δικη μου εμπειρια με την φετινη γιουροβιζιοον.Ανοιγω να δω ποια ειναι τα φαβορι,βλεπω βουλγαρια πορτογαλια ιταλια.Ακουω της βουλγαριας λεω κομπλε γιουροβιζιονικο τραγουδακι μπορει να παει καλα.Ακουω της ιταλιας λεω ενα ανεβαστικο τραγουδι που αυριο δεν θα θυμαται κανενας.Ακουω και πορτογαλια μια παπαρια και μιση λεω.Λεω μηπως κανω κατι λαθος?Τα ξαναβαζω τα ξαναβαζω τα ξαναβαζω να δω αμα οντως ειναι μλκιες τραγουδια η εγω ειμαι περηφανος στα αυτια.Το αποτελεσμα?Ακουω απο χτες το τραγουδι της ιταλιας και μου αρεσει καθε φορα πιο πολυ,ολο αυτο επειδη λογω φαβοριτισμου εδωσα παραπανω προσοχη.Δεν μου λες,υπαρχει καποιος που να ακουσε δευτερη φορα το τραγουδι του μαυροβουνιου?Της γαλλιας μηπως?Περασαν και δεν ακουμπησαν.Και αριστουργηματα να ηταν με μια φορα δεν σου μενει..Και στο πλαισιο της επαναληψης,αναρωτιεσαι κιολας,ρε γαμωτο τι εχει ο πορτογαλος που δεν βλεπω εγω,ας το γκουγκλαρω..ΑΑ ειναι αρρωστος..ααα στηριζει και προσφυγες..Μιλαμε για ταλενταρα πρεπει να τον στηριξουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πολυ ενδιαφερον σχολιο.Εγω δεν πιστευω οτι οι στοιχιματζιδες γνωριζουν τον νικητη,αλλα τον επιλεγουν.Θα σου πω την δικη μου εμπειρια με την φετινη γιουροβιζιοον.Ανοιγω να δω ποια ειναι τα φαβορι,βλεπω βουλγαρια πορτογαλια ιταλια.Ακουω της βουλγαριας λεω κομπλε γιουροβιζιονικο τραγουδακι μπορει να παει καλα.Ακουω της ιταλιας λεω ενα ανεβαστικο τραγουδι που αυριο δεν θα θυμαται κανενας.Ακουω και πορτογαλια μια παπαρια και μιση λεω.Λεω μηπως κανω κατι λαθος?Τα ξαναβαζω τα ξαναβαζω τα ξαναβαζω να δω αμα οντως ειναι μλκιες τραγουδια η εγω ειμαι περηφανος στα αυτια.Το αποτελεσμα?Ακουω απο χτες το τραγουδι της ιταλιας και μου αρεσει καθε φορα πιο πολυ,ολο αυτο επειδη λογω φαβοριτισμου εδωσα παραπανω προσοχη.Δεν μου λες,υπαρχει καποιος που να ακουσε δευτερη φορα το τραγουδι του μαυροβουνιου?Της γαλλιας μηπως?Περασαν και δεν ακουμπησαν.Και αριστουργηματα να ηταν με μια φορα δεν σου μενει..Και στο πλαισιο της επαναληψης,αναρωτιεσαι κιολας,ρε γαμωτο τι εχει ο πορτογαλος που δεν βλεπω εγω,ας το γκουγκλαρω..ΑΑ ειναι αρρωστος..ααα στηριζει και προσφυγες..Μιλαμε για ταλενταρα πρεπει να τον στηριξουμε!Αυτό και το ίδιο, γνωρίζουν, τον επιλέγουν, ανάλογα τα κέρδη τους.Αν ποτέ μπορούσαν να απαγορεύσουν στοιχήματα στην Eurovision τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και τέτοια σούργελα δεν θα έβγαιναν. Αμφιβάλλω αν εκατομμύρια ευρωπαίοι, και αυστραλοί, πλήρωσαν να ψηφίσουν τον πορτογάλο γιατί απλά τους άρεσε το τραγούδι... Ή όταν βγήκαν τα άλλα σούργελα οι νορβηγοί, και τους ψήφισε ΚΑΙ το ελληνικό κοινό δεκάρι νομίζω, αρέσουν τέτοια τραγούδια στο ελληνικό κοινό; Μέχρι χέβι μέταλ, και αυτό δεκαετίες 80 και 90 έπαιζε... EDIT Φιλανδοί ήταν και τους δώσαμε 12άρι, έλειπε η Κύπρος από τον τελικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και βγαίνει και ο Πορτογάλος, σεμνός, απλός, ήρεμος, με ένα ενδιαφέρον καλογραμμένο τραγούδι με μεγάλη ενδιαφέρουσα μελωδική γραμμή, εξέλιξη και στόχο (κάτι που ΔΕΝ μπορεί να γράψει υπολογιστής), χωρίς φανφάρες, να θέλει να μεταφέρει κάτι μέσα από τις λεπτομέρειες που τρεμόπαιζαν στη φωνή του. Κάτι απλό μεν, σημαντικό δε, που για μένα αυτό είναι η τέχνη: να παίρνεις το πιο απλό πράγμα και να προσπαθείς να το κάνεις κάτι ιδιαίτερο, να του δώσεις άλλη διάσταση. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποιος να το δώσει καθαρά και με εσωτερική ειλικρίνεια. Κάτι που ήταν ολοφάνερο. Ότι, δηλαδή, έχεις μπροστά σου κάποιον με διαφορετικές αξίες και στόχους από τους συνηθισμένους. Προφανώς δε μιλάμε για κανένα αριστούργημα. Μιλάμε όμως για έναν καλλιτέχνη. QFE + παράλληλα θεωρώ πως είναι και ιδανικά κινηματογραφικό. θα εκπλαγώ αν δεν το τσιμπήσει κάποια στιγμή κάποιος για να ντύσει πλάνα αντίστοιχου cozy γλυκόπικρου-νοσταλγικο-μελαγχολικού-ρομαντικού narrative, το πιθανότερο σε ευρωπαϊκό -αν όχι Παρισινό- φόντο. Όσες φορές το άκουσα τέτοιες εικόνες μου "ξερνάει", από υπάρχουσες αντίστοιχης ατμόσφαιρας ταινίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 QFE + παράλληλα θεωρώ πως είναι και ιδανικά κινηματογραφικό. θα εκπλαγώ αν δεν το τσιμπήσει κάποια στιγμή κάποιος για να ντύσει πλάνα αντίστοιχου cozy γλυκόπικρου-νοσταλγικο-μελαγχολικού-ρομαντικού narrative, το πιθανότερο σε ευρωπαϊκό -αν όχι Παρισινό- φόντο. Όσες φορές το άκουσα τέτοιες εικόνες μου "ξερνάει", από υπάρχουσες αντίστοιχης ατμόσφαιρας ταινίες. Σπάω το κεφάλι μου να βρω τι μου θυμίζει η μελωδία του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ακουμπάει λιγουλάκι γενικά ως αίσθηση ... Moon River ίσως κάπου στην εισαγωγή [;] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Στημμένο είναι λόγω των στοιχημάτων που παίζονται. Αν τύχει για τον οποιοδήποτε λόγο να πέσουν τα στοιχήματα σε καλό κομμάτι, θα βγει καλό. Αν τύχει να πέσουν τα στοιχήματα σε σούργελο όπως το φετινό, που μόλις μαθεύτηκε ότι θέλει καρδιά και ασχολείται με πρόσφυγες πλάκωσαν στα στοιχήματα και βγήκε πρώτος στις αποδόσεις, ε τότε θα βγει το σούργελο. Το ότι τα στοιχηματζίδικα γνωρίζουν τον νικητή και του δίνουν την ανάλογη απόδοση βδομάδες, μην πω μήνες, πριν, δεν σου κάνει εντύπωση; Μα εγώ συμφωνώ ότι είναι στημένο. Αλλά το λέω και φέτος, που κατά τη γνώμη μου κέρδισε το καλύτερο. Δεν το λέω μόνο τις χρονιές που μου ξινίζει ο νικητής. ευρωπαϊκό -αν όχι Παρισινό- φόντο Σίγουρα πατάει πάνω σε γαλλικά τραγούδια, χτισμένο πάνω σε τζαζ αρμονική διαδοχή, που είναι συνήθως αρκετά πολύπλοκες ώστε να είναι copy paste. Οπότε δύσκολα θα βρει κανείς τραγούδι που να είναι ακριβώς το ίδιο. Το πολύ πολύ να πεις "α, εκείνη η γραμμή μου θυμίζει κάτι σε αυτό το σημείο, μετά ίσως μοιάζει λίγο με ένα άλλο" κτλ. Συνολικά κάτι από Pink Martini θα έλεγα, που κάνουν συχνά τζαζοποιήσεις από φολκ τραγουδάκια (όχι μόνο, αλλά και γαλλικά). Πχ: https://www.youtube.com/watch?v=b8BZuAyoNYk Ίσως η μελωδία θυμίζει και λίγο My Favorite Things; https://www.youtube.com/watch?v=33o32C0ogVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μα εγώ συμφωνώ ότι είναι στημένο. Αλλά το λέω και φέτος, που κατά τη γνώμη μου κέρδισε το καλύτερο. Δεν το λέω μόνο τις χρονιές που μου ξινίζει ο νικητής. Σίγουρα πατάει πάνω σε γαλλικά τραγούδια, χτισμένο πάνω σε τζαζ αρμονική διαδοχή, που είναι συνήθως αρκετά πολύπλοκες ώστε να είναι copy paste. Οπότε δύσκολα θα βρει κανείς τραγούδι που να είναι ακριβώς το ίδιο. Το πολύ πολύ να πεις "α, εκείνη η γραμμή μου θυμίζει κάτι σε αυτό το σημείο, μετά ίσως μοιάζει λίγο με ένα άλλο" κτλ. Συνολικά κάτι από Pink Martini θα έλεγα, που κάνουν συχνά τζαζοποιήσεις από φολκ τραγουδάκια (όχι μόνο, αλλά και γαλλικά). Πχ: https://www.youtube.com/watch?v=b8BZuAyoNYk Ίσως η μελωδία θυμίζει και λίγο My Favorite Things; https://www.youtube.com/watch?v=33o32C0ogVM Διαφωνώ, φέτος καλό κομμάτι δεν υπήρχε. Υπήρχαν μετριότητες και παπαριές. Μία από τις παπαριές την διάλεξαν να κερδίσει. Δεν ήταν ούτε η πρώτη φορά, δεν θα είναι ούτε και η τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν μου λες,υπαρχει καποιος που να ακουσε δευτερη φορα το τραγουδι του μαυροβουνιου?Της γαλλιας μηπως? κάτσε της γαλλίας εχουμε λόγο και τακουμε. Σπάω το κεφάλι μου να βρω τι μου θυμίζει η μελωδία του... καμια αμελι πουλεν? λα λα λαντ? μονο για κατι τετοιες ταινιες κανει το τραγουδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και μονο που λες οτι η Βουλγαρια ηταν για πρωτη, καπου εδω τελειωνουν ολα. Πιο fake κατασταση, στοχευμενη σε συγκεκριμενες ηλικιες και φυλο, στοχευοντας ταυτοχρονα σε τηλεατες του στηλ....."μπραβο στον νεο justin bieber " με το μαλλι αλφαδι... Δεν περιμενω να κατανοησετε την παναξια νικη της πορτογαλιας, ειπαμε, δεν ειναι ολους. "Παπαριες δλδ..." ;;;; τι και αν ειχε μηχανικη καρδια μαζι με ολα τα αλλα...κολπο των παραγωγων μουσικης...σαν το μαλλι του αλλου.... Ημαρτον θεε μου...η πορτογαλια δεν αξιζε, το αξιζε η.....Βουλγαρια! Ο κοσμος ψηφισε πρωτη την Πορτογαλια...αν εχει καμια σημασια σ ολο αυτο το "πραμα"που εγραψες. Οver and out απο εδω...πολυ θορυβος. Εντάξει τώρα, πες οτι απλά κάθεσαι και γράφεις για να γράψεις. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ούτε σε ποιες ηλικίες ή φύλο στοχεύει το τραγούδι ούτε τι προβλήματα έχει ο κάθε τραγουδιστής που πηγαίνει να τραγουδίσει. Μπορεί ο πορτογάλος να χρειαζόταν μεταμόσχευση καρδιάς, μπορεί κάποιος άλλος τραγουδιστής να είχε άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παρελθόν το οποίο να ξεπέρασε, δεν κάθεται ο καθένας ξέρεις να βγάζει τα προσωπικά του στην φορά πριν τον διαγωνισμό. Και δεν το θεωρώ και καθόλου τίμιο πριν διαγωνιστώ με κάποιους να προωθώ οτι έχω πρόβλημα για να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να ψηφίσει εμένα. Για να έρθουμε στο θέμα, εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει και κοιτάω στα τραγούδια, είναι το συναίσθημα που μου βγάζει, αν μου ανεβάζει την διάθεση και γενικά αν μου δημιουργεί κάποιες εικόνες στο μυαλό ακούγοντάς το. Το τραγούδι της Βουλγαρίας λοιπόν για μένα είναι εκατομμύρια έτη φωτός μπροστά από το πορτογαλικό σε αυτά τα τρία κριτήρια. Στα περι πανάξιας νίκης απλά γελάμε. Περισσότερο πανάξια νίκη θα είχε αν ο παρακάτω κέρδιζε το x-factor παρά η Πορτογαλία την eurovision https://www.youtube.com/watch?v=m8kV7MWaRk0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 καμια αμελι πουλεν? λα λα λαντ? μονο για κατι τετοιες ταινιες κανει το τραγουδι. Μόνο για κάτι πολυαγαπημένες ταινίες κάνει, που έκαναν πάταγο και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους. Χάλια δηλαδή. Παρεμπιπτόντως διαφωνώ. Το soundtrack του Αμελί είναι πολύ πιο πάνω, δεν μπαίνουν σε καμία περίπτωση στην ίδια κατηγορία (το La La Land δεν το έχω δει ακόμη, δεν έχω γνώμη) Διαφωνώ, φέτος καλό κομμάτι δεν υπήρχε. Υπήρχαν μετριότητες και παπαριές. Μία από τις παπαριές την διάλεξαν να κερδίσει. Δεν ήταν ούτε η πρώτη φορά, δεν θα είναι ούτε και η τελευταία. Ε, καλά, το τι είναι καλό και τι παπαριά είναι απλά η γνώμη σου (προφανώς). Δεν σχετίζεται ως επιχείρημα για το τι είναι στημένο και τι όχι, άρα δεν κολλάει πουθενά στη συζήτηση. /////////////// Το Βέλγικο τραγούδι, σε αυτήν την εκδοχή, μου αρέσει πάρα πολύ. Σε αυτήν που το έπαιξαν στη Eurovision, το βρήκα ενοχλητικό. https://www.youtube.com/watch?v=JoHBXcZBzfg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ^Yes, #203 Νομίζω αυτό είναι το πραγματικό κομμάτι (εναρμονισμένο με το mood του στίχου και της φωνής) και όλο αυτό το ψιλοπροδώσανε με την μπιτάτη παραγωγή για τον διαγωνισμό. Το φαντάζομαι δηλαδή να γράφτηκε έτσι και μετά κάποιος να ρίχνει στο τραπέζι το "πρέπει να το γυρίσουμε σε uplifting Eurovision material, προσθέστε beat". Με πρώτη απώλεια την ερμηνεία στο live που ψιλοχαντακώθηκε με όλο τον θόρυβο που ήταν πάνω από την φωνή (στο βίντεο κλιπ ας πούμε στέκει μια χαρά, διότι... ισορροπημένη στούντιο version ηχογράφηση) και δεύτερη το πραγματικό πνεύμα / ύφος του κομματιού imho. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2017 από scullyist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zianna Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μόνο για κάτι πολυαγαπημένες ταινίες κάνει, που έκαναν πάταγο και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους. Χάλια δηλαδή. Παρεμπιπτόντως διαφωνώ. Το soundtrack του Αμελί είναι πολύ πιο πάνω, δεν μπαίνουν σε καμία περίπτωση στην ίδια κατηγορία (το La La Land δεν το έχω δει ακόμη, δεν έχω γνώμη) Ε, καλά, το τι είναι καλό και τι παπαριά είναι απλά η γνώμη σου (προφανώς). Δεν σχετίζεται ως επιχείρημα για το τι είναι στημένο και τι όχι, άρα δεν κολλάει πουθενά στη συζήτηση. /////////////// Το Βέλγικο τραγούδι, σε αυτήν την εκδοχή, μου αρέσει πάρα πολύ. Σε αυτήν που το έπαιξαν στη Eurovision, το βρήκα ενοχλητικό. https://www.youtube.com/watch?v=JoHBXcZBzfg Δεν χρησιμοποίησα την γνώμη μου ως επιχείρημα. Δες πχ φέτος, πριν καν ανακοινωθεί το ελληνικό κομμάτι οι bookers είχαν την Ελλάδα στην 1η θέση. Γιατί; Επειδή οι έλληνες τζογάρουν. Όταν βγήκε η Παπαρίζου, τα στοιχήματα δεν της έδιναν 1η θέση τον πρώτο καιρό, και ξαφνικά την εκτόξευσαν στην κορυφή. Τεσπα, παίζουν πολλά στα στοιχήματα και αν το παρακολουθείς χρόνια ψιλοκαταλαβαίνεις πώς παίζει το σύστημα και ότι είναι αυτό που αποφασίζει τον νικητή και όχι το αν είχε καλό τραγούδι και σκηνική παρουσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα