Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2017

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ήταν δικό της λάθος που το τραγούδι που της έδωσαν ήταν απλά μέτριο

Eίχε πει κάποτε, η συμπαθής Demy (σε ερώτηση αν θα ήθελε να συμμετέχει κάποια στιγμή στη γιουροβίζιον) Αν γίνει με τους δικούς μου όρους ναι. Αναρωτιέμαι τι σόι όροι ήταν αυτοί αν δεν αφορούσαν το κομμάτι αυτό καθεαυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eίχε πει κάποτε, η συμπαθής Demy (σε ερώτηση αν θα ήθελε να συμμετέχει κάποια στιγμή στη γιουροβίζιον) Αν γίνει με τους δικούς μου όρους ναι. Αναρωτιέμαι τι σόι όροι ήταν αυτοί αν δεν αφορούσαν το κομμάτι αυτό καθεαυτό

Αν σκεφτείς ότι από τα 3 τραγούδια, αυτό προωθούσαν από την αρχή και ότι τους στίχους του τραγουδιού τους έγραψε και η αδερφή της μαζί με άλλον ένα, τότε προφανώς και αυτοί ήταν οι όροι της και μια χαρά ευθύνη έχει η ίδια για το κομμάτι.

​Θα πρέπει να γίνεται διαγωνισμός και όχι ορισμός όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια...

Επισκέπτης

Προσωπικά ούτε εμένα μου άρεσε το τραγούδι της Πορτογαλίας. Έχω προσπαθήσει να το ακούσω ξανά και ξανά, αλλά απλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να με τραβάει στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Νομίζω ότι νίκησε μόνο και μόνο γιατί έπαιξε το χαρτί του ακτιβιστή sos refugees (αχ τον καλούλη μου) και γιατί βγήκε στη φόρα ότι έχει κάποια αρρώστεια ή πάθηση. Οι στίχοι ήταν στα πορτογαλικά, οπότε οι περισσότεροι δεν ήξεραν τι έλεγε. Η Γιουροβίζιον βέβαια είναι γι'αυτά και μόνο, όλοι ξέρουμε ότι η μουσική τα τελευταία χρόνια έρχεται δεύτερη. Γκρινιάζουν πολλοί απ'όλες τις χώρες ότι διαγωνίζονται χάλια τραγούδια στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά και όσοι ψηφίζουν, ψηφίζουν με αυτά τα κριτήρια, αν είναι όμορφος/η, αν είναι καλό παιδί, αν είναι υπέρ των ομοφυλοφίλων κτλ.

Πάντως ο Πορτογάλος το ζούσε όταν το 'λεγε, αυτό ήταν κάτι που έκανε να ξεχωρίζει. Respect σ'αυτό, συν μου άρεσε ότι νίκησε με τη γλώσσα του, και όχι αγγλικά αγγλικά όπως κάθε χρόνο.

Γενικότερα πάντως ο διαγωνισμός ήταν οκ. Όχι ο καλύτερος, αλλά είχε και όμορφα κομμάτια.

Θα ξεχαστούν όμως όλα, όπως γίνεται πάντα.

Μα προφανως ηταν μετρια η γιουροβιζιον.Αφου οι ουκρανοι δεν την ηθελαν ετσι και αλλιως,απλα επειδη το φαβορι ηταν η κακια ρωσια στειλανε ενα τραγουδι που αναφερεται σε πολεμο,με σπαραγμους κλαματα κτλ,και μη βγαινοντας ουτε πρωτο στον κοσμο αλλα ουτε στις επιτροπες συνολικα βγηκε πρωτο,και ετσι πονεσε ο κακος πουτιν :-D .Πιο πολιτικη γιουροβιζιον απο την περσινη δεν εχω δει.Και ο ορισμος της γιουροβιζιον,ολο αυτο το εφε και το ποπαδικο το τραγουδι του ρωσου πηγε απατο.Γιατι αυτο ειναι η γιουροβιζιον.Και για αυτο σπανια κερδιζει μπαλαντα,πρεπει να ειναι κατι φοβερο,και φετος δεν ηταν.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι πχ καποιος να το βλεπει απτο σπιτι και στο πορτογαλικο τραγουδι να πει,''που εχω βαλει το κινητο μου πρεπει οπωσδηποτε να το ψηφισω αυτο΄

λοιπον επειδη χτες το βραδυ δεν ημουνα σε θέση να γράψω μαυτά που ειδα (πίεση >22 σιγουρα) θα τα γράψω σήμερα.

1) το τραγούδι της πορτογαλίας για μένα ήτανε ΜΑΛΑΚΙΑ. βγαλανε και όλη  την ιστορία δεν εχει καρδιά ξερω γω τι έχει πήγε κει παραλίγο να πεθάνει κτλ. παπαριές δλδ τεσπα. το τραγούδι δεν άξιζε να κερδίσει.

απορώ πως ψήφισε ο κόσμος α) μπαλάντα (που δεν εχει βγαλει σχεδόν ποτέ) και β) στα πορτογαλικά που δεν τον κατάλαβε ουτε η μάνα του και μη μου πείτε οτι έψαξε κανενας μετάφραση...

2) φέτος λεει κέρδισε το τραγούδι ο καλλιτέχνης που ητανε απλός και δεν ειχε και σκηνικά και μλκς, άρα α) τις υπόλοιπες χρονιές κερδιζαν παπαριές τραγούδια(=???)  β) στοίχημα του χρόνου θα βγεί κανένας τύπος τζιμπεν τζιμπεν αλουλου με κανα πεντάλφα στο κεφάλι και τη θειά του να παίζει νταούλι.

3) τόσο καιρό βγάζανε φαβορί τον ιταλό με τραγούδι ψιλοαξιόλογο και συμπαθητικό αλλά μάλλον η μαιμου τους βγήκε μπουμερανγκ.

4) η βουλγαρία για μένα θα έπρεπε ναχει βγεί πρώτη αντι για τον χαρούλη της πορτογαλίας. ωραίο τραγούδι, και πιτσιρίκι με καλή φωνή.

5) απο γκόμενες ντέμη, ρουμάνα και γαλλιδούλα

η τελευταία για γερά σφυροκοπήματα κτλ

6) οτι η κριτική μας επιτροπή δίνει 12άρι κύπρο πουχε τραγικό τραγούδι είναι απλά για κλάματα. να το δώσει ο κόσμος αντε να το καταλάβω. θα μου πεις αν στην κριτική επιτροπή είχανε και οι άλλοι τυπους σαν τον ουγκαρέζο που βάλαμε μεις τρέχα γύρευε πως βγάλανε και τον πορτογάλο.

έχασα και τον τύπο με τα κωλομέρια έξω

τελειώνω με αυτό. 1οι απ τον κόσμο 6οι απ τις κριτικές.

https://www.youtube.com/watch?v=1TOMqZV2jA8

• Like 2

Και μονο που λες οτι η Βουλγαρια ηταν για πρωτη, καπου εδω τελειωνουν ολα. Πιο fake κατασταση, στοχευμενη σε συγκεκριμενες ηλικιες και φυλο, στοχευοντας ταυτοχρονα σε τηλεατες του στηλ....."μπραβο στον νεο justin bieber " με το μαλλι αλφαδι...

Δεν περιμενω να κατανοησετε την παναξια νικη της πορτογαλιας, ειπαμε, δεν ειναι ολους.

"Παπαριες δλδ..." ;;;; τι και αν ειχε μηχανικη καρδια μαζι με ολα τα αλλα...κολπο των παραγωγων μουσικης...σαν το μαλλι του αλλου....

Ημαρτον θεε μου...η πορτογαλια δεν αξιζε, το αξιζε η.....Βουλγαρια!

Ο κοσμος ψηφισε πρωτη την Πορτογαλια...αν εχει καμια σημασια σ ολο αυτο το "πραμα"που εγραψες.

Οver and out απο εδω...πολυ θορυβος.

ενω εσύ που συγκρίνεις τη φωνή του βούλγαρου με του μπίμπερ...

και επειδη έχει μηχανική καρδιά πρέπει να βγεί πρώτος?

εσυ γιατι νομιζεις οτι βγηκανε και ειπανε εχει προβλημα ρισκαρε τη ζωη του και εχει μηχανική καρδιά?

Αυτές οι επιτροπές και οι γιουροφανς είναι τελείως ψυχοπαθείς φαίνεται.

1) Άλλες χρονιές οδηγούν σε νίκη "τραγούδια σούργελα" και άλλες τον "ποιοτικό Πορτογάλο" (που άλλες χρονιές του δίνουν 0-8 βαθμούς συνολικά 40 χώρες). Φαίνεται μεταλλάσονται οι προτιμήσεις τους κάθε 365 μέρες. Όλων. 40+ χωρών επιτροπές και 40+ χωρών κοινό. Λογικότατο.

2) Την ίδια χρονια, όπως φέτος, σε 40+ χώρες οι επιτροπές και το κοινό, αρέσει ταυτόχρονα ο "Μπίμπερ της Βουλγαρίας" και ο "ποιοτικός Πορτογάλος". Σαν να λέμε Σάββατο βράδυ 10-12 θα πάω στη Μποφίλιου και 12-3 στον Βας Βας. Λογικότατο.

Είναι στημένο. Απλά και κατανοητά. Μη προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις νίκες πάνω στις προτιμήσεις σας.

ο ξεβράκωτος συνεληφθη

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/synelhfthh-o-farser-ths-eurovision.4671829.html

είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό

Επισκέπτης

Δεν περιμενω να κατανοησετε την παναξια νικη της πορτογαλιας, ειπαμε, δεν ειναι ολους.

ηρέμησε κυρ κουλτουριάρη

ο ξεβράκωτος συνεληφθη

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/music/synelhfthh-o-farser-ths-eurovision.4671829.html

είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό

πενταετή φυάκιση επειδή έδειξε κώλο. πςςςς οκ...

πενταετή φυάκιση επειδή έδειξε κώλο. πςςςς οκ...

Στα καλα χρονια του θεμου και του κωστοπουλου οποιος εδειχνε κωλο γινοταν πρωτοσελιδο και τωρα δες..

τι αποδοση εδινε?

Ευτηχως προλαβα και το επαιξα την πρωτη μερα που βγηκε το ειχε 2,90  δεν ξερω αν το ειχε και ποιο πολυ, μετα το κατεβασε στο 1,90 και μετα πηγε 1,50  το εβαλα 10Ε και πηρα 29 μια χαρα μου βγηκε, δεν παιζω στιχηματα και δεν μ αρεσουν αλλα την eurovision την παιζω καθε χρονο  οσο αφορα το τραγουδι, λιγο πολυ το περιμεναμε οτι θα παει τοσο πισω, δεν ειχε κανενα ελληνικο στοιχειο

Επισκέπτης

Δεν χρειάζεται να κερδίζει κάθε χρόνο το ίδιο ακριβώς τραγούδι και του ίδιου είδους.

Υπάρχουν ωραίες μπαλάντες, υπάρχουν και ωραία φαντεζί τραγούδια, υπάρχουν ωραία απλά πράγματα, που τα υποστηρίζει κάποιος και υπάρχουν φτωχά απλά πράγματα, ωραίες υπερπαραγωγές και αποτυχημένες υπερπαραγωγές που βρωμάνε απόγνωση. Εγώ αυτό που βγαίνουν κάθε χρόνο τόσοι και τόσοι με το ίδιο στιλ (και συνήθως αποτυχημένα, καθώς δεν προσπαθούν να κάνουν κάτι δικό τους, παρά προσπαθούν να αντιγράψουν κάποιον άλλον, γιατί το "διάγραμμα-ανάλυση-στατιστική" λέει ότι "αυτό κερδίζει συνήθως") δεν μπορώ να το βλέπω.

Τώρα άμα είναι να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα βάλει τα πιο πολλά τζιτζιμπλίκια και θα ουρλιάξει πιο δυνατά και θα βάλει το πιο έντονο beat από πίσω, άσχετα αν το κάνει καλά ή όχι, ε, ας τους βγάλουμε και στον ιππόδρομο να τρέξουν.

Πάντως επειδή ήξερα ότι υπάρχει αυτή η νοοτροπία, δεν προέβλεψα ότι θα κερδίσει η Πορτογαλία. Και βέβαια όσον αφορά την Ελλάδα, είχα δίκιο, καθώς δεν την ψήφισαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...