Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2017

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια το ειχε παιξει κανενας στοιχημα;  τι κωδικο ειχε;  θα τρελαθω τι εγινε λαθος;

Να ρωτήσεις την εταιρεία που έπαιξες, εμείς τι να κάνουμε....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

195 το εβαλα βασικα το ειπα στην προποτζου γιατι ειχα καιρο να παιξω στοιχημα και ειχα ξεχασει και τα βασικα οκ αυριο παω πρακτορειο εχω βγαλει και τις φωτογραφιες να δειξω

Παιδια το ειχε παιξει κανενας στοιχημα;  τι κωδικο ειχε;  θα τρελαθω τι εγινε λαθος;

19η βγήκε η Ελλάδα και όχι τελευταία (26 νομίζω είχαν τραγούδι)

ειχα παιξει την ελλαδα 16-τελευταια 

19η βγήκε η Ελλάδα και όχι τελευταία (26 νομίζω είχαν τραγούδι)

Όταν λέει 16-τελευταία δεν εννοεί ότι την έπαιξε να βγει τελευταία αλλά να βγει από 16η μέχρι τελευταία.

Όταν λέει 16-τελευταία δεν εννοεί ότι την έπαιξε να βγει τελευταία αλλά να βγει από 16η μέχρι τελευταία.

Α, ΟΚ, δεν το'πιασα

Άξιο το πορτογαλέζικο, έπαιξε σε άλλο επίπεδο. Αλλά το βελγικο είναι αυτό που κρατάω φέτος, με πρωταρχικό αίτιο τη φωνή, μαγκώνω άσχημα με τέτοιες χροιές.

Ακόμη πιο ξεκάθαρο το πόσο ιδιαίτερη είναι και ακόμη πιο απολαυστικό το unplugged imo:

https://www.youtube.com/watch?v=JoHBXcZBzfg

• Like 4

• Super Moderators

Η καλυτερη Γιουροβιζιον που εχω δει. Με συναισθηματα. Το τελος δεν το καταλαβατε αλλα δεν πειραζει, δεν ειναι για ολους.

Μπραβο στην Πορτογαλια και στον τραγουδιστη και σε ολη την ομαδα του. Σκισανε στην κυριολεξια.

Εξαρτάται ποιο είναι το κριτήριο. Σαν τραγούδι και μουσική σύνθεση ήταν αδιάφορο. Αν ο στόχος είναι μόνο το μυνημα, τότε έχω πολλές ιδέες για τη συμμετοχή μας του χρόνου. :P

Η μουσική συνήθως είναι για όλους. Το τραγούδι που κέρδισε δεν θα το ακούσουμε σχεδόν ποτέ ξανά όπως και το περσινό.

• Like 1

Ξέρει κανείς σας κάποιον να ψήφισε Πορτογαλία;

Πόσο της έδωσε το ελληνικό κοινό;

Πολύ στημμένο μου μυρίζει, αν είναι δυνατόν...

Ολόκληρη Ελλάδα δεν είχαμε έναν να βάλουμε να πει τους πόντους και βάλαμε τον Κύπριο;

Επίσης ποιος ο ρόλος της επιτροπής αν είναι κάθε χρόνο, είτε με καλό είτε με μαύρο χάλι τραγούδι, να δίνει 12 στη Κύπρο;

• Like 2

• Super Moderators

Ολόκληρη Ελλάδα δεν είχαμε έναν να βάλουμε να πει τους πόντους και βάλαμε τον Κύπριο;

Επίσης ποιος ο ρόλος της επιτροπής αν είναι κάθε χρόνο, είτε με καλό είτε με μαύρο χάλι τραγούδι, να δίνει 12 στη Κύπρο;

Ε, αν δεις και ποιοι ήταν στην επιτροπή... Μη νομίζεις πως ήταν καμιά επιτροπή με ιδιαίτερη ...βαρύτητα! :P

Από την άλλη δεν είμαστε η μόνη χώρα που δίνει βαθμούς στους φίλους/γείτονες.

Ε, αν δεις και ποιοι ήταν στην επιτροπή... Μη νομίζεις πως ήταν καμιά επιτροπή με ιδιαίτερη ...βαρύτητα! :P

Από την άλλη δεν είμαστε η μόνη χώρα που δίνει βαθμούς στους φίλους/γείτονες.

Είμαστε όμως οι πρώτοι που το αρχίσαμε και το καθιερώσαμε από την πρώτη στιγμή κιόλας και μάλιστα με κραυγαλέα κομμάτια που δεν άξιζαν όχι 12ρια, ούτε -200...

Δεκαετίες τώρα.

Ενώ στους άλλους θα δεις ότι όταν το κομμάτι είναι χάλια θα τύχει να μην το ψηφίσουν κάποιες φορές, άλλες φορές θα δώσουν και 12ρι, άλλες μέτρια πράγματα.

Εμείς μόνο μία φορά θυμάμαι αντί για 12ρι να πάρουμε 10ρι από την Κύπρο (ή το ανάποδο δεν είμαι σίγουρη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...