Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2017

mylo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η καλυτερη Γιουροβιζιον που εχω δει. Με συναισθηματα. Το τελος δεν το καταλαβατε αλλα δεν πειραζει, δεν ειναι για ολους.

Μπραβο στην Πορτογαλια και στον τραγουδιστη και σε ολη την ομαδα του. Σκισανε στην κυριολεξια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έκανε σας εμάς η Πορτογαλία. Πρώτα Euro, μετά Eurovision.

Ελλάδα: Euro -> Eurovision -> Μνημόνιο φορ έβερ

Πορτογαλία: Μνημόνιο -> Έξοδος από το μνημόνιο -> Euro -> Eurovision

• Like 1

Βρε παιδια ερωτηση, ειχα παιξει την ελλαδα 16-τελευταια  γιατι με βγαζει οτι δεν κερδιζω; πως γινεται αυτο;  τι κωδικο ειχε ''θεση ελλαδας στον τελικο;

Δεν ξέρω τι παίζει με την αναπηρία του πορτογάλου τραγουδιστή και πόσο ρίσκαρε την ζωή του. Με όλο τον σεβασμό που έχω σε τέτοια προβλήματα, το τραγούδι δεν ήταν για να νικήσει με τίποτα, μπορούσε να βγει 2η θέση αλλά 1η με τίποτα. Ήταν ένα καλό τραγούδι γενικά δεν ήταν άσχημο αλλά οχι κάτι το ανεβαστικό που να με κάνει να θέλω να το ψηφίσω στην 1η θέση.

Anyway, ευτυχώς που αυτόν τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια τον παίρνω εντελώς για χαβαλέ, απλά να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της ελληνικής καθημερινότητας.

Για την θέση της Ελλάδας, θα ήθελα να ήταν 10η ως 12η.

Βρε παιδια ερωτηση, ειχα παιξει την ελλαδα 16-τελευταια  γιατι με βγαζει οτι δεν κερδιζω; πως γινεται αυτο;  τι κωδικο ειχε ''θεση ελλαδας στον τελικο;

Τι εννοείς είχε παίξει; Έπαιξες στοίχημα?

Αντί να?

Αντί να ψηφίσει τραγούδι και σκηνική παρουσία.

Εγώ πχ δεν είχα ιδέα για τα τραγούδια και τι παίζεται. Μαύρα μεσάνυχτα.

Άκουσα τα τραγούδια του τελικού και ξεχώρισα Βουλγαρία και Σουηδία.

Για Πορτογαλία είπα τι μ@λ@κι@ και μισή όταν έπαιξε.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, λέω ας κάνω ένα γουγλάρισμα των φαβορί να δω πού παίζει η Ελλάδα. Βλέποντας ότι παίζει η Πορτογαλία αρχίζω να τραβώ τα μαλλιά μου, ρε μπας και παράκουσα, το μπέρδεψα, youtube το ξανακούω μια από τα ίδια.

Έρχεται ο σύντροφος, να ρίξουμε κανά ψήφο στον Πορτογάλο που έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και ψάχνει καρδιά μου λέει;

Εντάξει, μετά συνειδητοποίησα τι παίζεται, το έπαιζαν στα σχόλια των παρουσιαστών και γενικά στο νετ, tv, κτλ

• Like 1

Δεν ξέρω τι παίζει με την αναπηρία του πορτογάλου τραγουδιστή και πόσο ρίσκαρε την ζωή του. Με όλο τον σεβασμό που έχω σε τέτοια προβλήματα, το τραγούδι δεν ήταν για να νικήσει με τίποτα, μπορούσε να βγει 2η θέση αλλά 1η με τίποτα. Ήταν ένα καλό τραγούδι γενικά δεν ήταν άσχημο αλλά οχι κάτι το ανεβαστικό που να με κάνει να θέλω να το ψηφίσω στην 1η θέση.

Anyway, ευτυχώς που αυτόν τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια τον παίρνω εντελώς για χαβαλέ, απλά να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της ελληνικής καθημερινότητας.

Για την θέση της Ελλάδας, θα ήθελα να ήταν 10η ως 12η.

Τι εννοείς είχε παίξει; Έπαιξες στοίχημα?

Ναι στοίχημα δεν το πιστευω αυτο ρε παιδια, εχασα 10Ε;  τι θεση βγηκε η ελλαδα;  το εβαλα 16-τελευταια  να εκανε λαθος αυτη που το εβαλε στο ΠΡΟΠΟ; 

Εβλεπα βουλγαρια να το παιρνει,λογω του ποπ τραγουδιου,το οποιο σε μια καλη γιουροβιζιον δεν θα εβγαινε ουτε 10ο.Ωστοσο μαζι με της ιταλιας ηταν τα πιο ανεβαστηκα.Παρολα αυτα κερδισε ενα τραγουδι(?) μοιρολοι,που οπως ειπε ο καπουτζιδης τους συγκινησε ολους με τους πανεμορφους στιχους στα πορτογαλικα :-( παρολο που καμια ευρωπαικη χωρα εκτος φυσικα της πορτογαλιας δεν καταλαβαινε και ετσι ειχε μονο μελωδια να προσφερει.Α ξεχασα,δεν νομιζω να εχει σημασια αλλα ο τυπος ειχε μπει στην συνεντευξη τυπου με μπλουζακι για τους προσφυγες και ετυχε μωρε να εχει ενα βαρυ προβλημα υγειας.Περα απο ολα αυτα,ποιος μεσος ανθρωπος απο το σπιτι ψηφισε με λεφτα αυτο το τραγουδι?

• Like 1

Εβλεπα βουλγαρια να το παιρνει,λογω του ποπ τραγουδιου,το οποιο σε μια καλη γιουροβιζιον δεν θα εβγαινε ουτε 10ο.Ωστοσο μαζι με της ιταλιας ηταν τα πιο ανεβαστηκα.Παρολα αυτα κερδισε ενα τραγουδι(?) μοιρολοι,που οπως ειπε ο καπουτζιδης τους συγκινησε ολους με τους πανεμορφους στιχους στα πορτογαλικα :-( παρολο που καμια ευρωπαικη χωρα εκτος φυσικα της πορτογαλιας δεν καταλαβαινε και ετσι ειχε μονο μελωδια να προσφερει.Α ξεχασα,δεν νομιζω να εχει σημασια αλλα ο τυπος ειχε μπει στην συνεντευξη τυπου με μπλουζακι για τους προσφυγες και ετυχε μωρε να εχει ενα βαρυ προβλημα υγειας.Περα απο ολα αυτα,ποιος μεσος ανθρωπος απο το σπιτι ψηφισε με λεφτα αυτο το τραγουδι?

Έλα όμως που τον ψήφισαν πρώτο οι τηλεθεατές. Και εμείς νομίζω δώσαμε 10 βαθμούς! 

Η καθε χωρα ψηφιζει το ποια χωρα συμπαθει και οχι το τραγουδι. Βλεπε εμας με κυπρο που αλληλοστηριζομαστε.

Φανταζομαι οτι ολες οι χωρες μισουν την γερμανια εξαιτιας της κρισης οποτε ..προτελευταια.

Πορτογαλλια μια χωρα που περασε πολλα, επικληση στο συναισθημα απο εναν αρρωστο, λιγο πιανο και στιχοι οχι στα αγγλικα που ειναι διεθνη γλωσσα, παραξενη πρωτια.

Θεατρο του παραλογου.

Συναισθημα βρισκεις και στο s a g a p .o..

Τοτε θυμαμαι ειχαν ψηφισει οι ελληνες να παει εκεινο το τραγουδι. Αυτες ηταν εποχες. Οχι τωρα με τα ετοιμα να προωθησουν με το ετσι θελω τη ντε/μη.

Η κλασσική συνταγή για να πάρεις την Eurovision τα τελευταία χρόνια

Να έχεις μια αναπηρία

Να είσαι τραβεστί 

Να βγάλεις τραγούδι για το Bullying 

Να βγάλεις τραγούδι για την κρίση στην χώρα σου (Ουκρανία πέρσι)

To περσινό ήταν μια χαρά, το φετινό ήταν τελείως αδιάφορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...