Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Δύο ενδιαφέρουσες προσφορές έχει αυτή την εβδομάδα το ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest για δύο από τα πιο ενδιαφέροντα προιόντα της Xiaomi το τελευταίο διάστημα.

Το πρώτο είναι η έξυπνη κάμερα Xiaofang Smart 1080P που αποτελεί μέρος του μεγάλου οικοσυστήματος Mi Home της εταιρείας, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απομακρυσμένη παρακολούθηση εσωτερικών χώρων, μέσα από το smartphone σας. Με τιμή μόλις €19,70 με τη χρήση του κουπουνιού XM1080P, η κάμερα Xiaomi Xaofang Smart, χαρίζει ανάλυση 1080P, βλέπει στο σκοτάδι ενώ μπορεί να καταγράψει μέσω MicroSD κάρτας αυτόματα οποιαδήποτε κίνηση εντοπίσει.

1482284410799409.jpg

Η δεύτερη προσφορά του GearBest αφορά ένα από τα δημοφιλέστερα smartphone της Xiaomi, το Redmi Note 4 και συγκεκριμένα τη Global έκδοση η οποία έρχεται με 3GB μνήμη και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Με αλουμίνια κατασκευή και μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών, το Redmi Note 4 κοστίζει μόλις €146 με τη χρήση του κουπονιού GRNote4 και διαθέτει ακόμα Full HD ανάλυση, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625, 5MP εμπρόσθια κάμερα καθώς και κύρια κάμερα 13MP. Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η μεγάλη μπαταρία των 4100mAh ενώ υποστηρίζει σύνδεση με δίκτυα 4G.

20170405140334_84477.jpg

post-1-0-31963900-1493804615_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μακριά από κάμερες που θέλουν να παίζετε με firmware για να μην αυτοαχρηστευθούν...

Δημοσ.

Εάν όντως δεν δουλεύει εδώ, γιατί το βάζουμε;.. διαφήμιση

Μπορεί κανείς να πει υπεύθυνα αν η κάμερα θα δουλεύει στην Ελλάδα;

Δημοσ.

εγώ πάντως το παραγγειλα και λόγω έλλειψης stock μου ζήτησαν υπομονή και στοτέλος μου επέστρεψαν τα χρήματα γιατί δεν είχαν απόθεμα. 

Δημοσ.

H καμερουλα δουλευει κανονικα...μονο η ωρα της πηγαινει λαθος λογω λογω της τοποθεσιας που μπαινει για να δουλεψει china....

υπαρχει τεραστιο νημα για την συγκεκριμενη στις προσφορες...!!

Δημοσ.

αντι για την συγκεκριμενη (αν και ειμαι γνωστος xiaomi fan ) τσιμπηστε μια escam-sricam-starcam και καντε ανετα την δουλεια σας με 25-26 ευρω

γιατι η συγκεκριμενη θελει παιχνιδι με filmware,ταλαιπωρια κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

σε περιπτωση ομως που θελει καποιος να τη συνδιασει με xiaomi συναγερμο?τι γινετε?οι καμερες που ανεφερες μπορουν να λειτουργησουν οπως της xiaomi?

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει η κάμερα, πολύ απλή στην εγκατάστασή της, κατεβάζεις και την εφαρμογή της στο κινητό σου

και έχεις και τις ειδοποιήσεις για τυχόν κινήσεις στον χώρο σου.

Δημοσ.

Δουλεύει ελλάδα μια χαρά. Έχω 2 τέτοιες κάμερες. Κανένα πρόβλημα και καμία αποσύνδεση. Απλά κατά την ρύθμιση διαλέγετε region κίνα. Ούτε firmware, ούτε τίποτα..

Δημοσ.

Σε εξωτερικό χώρο πως θα μπορούσα να τις εγκαταστήσω; Υπάρχει κάπου κουτί διάφανο ή κάτι τέτοιο που μπορώ να πάρω και να το καρφώσω στον τοίχο; Σαν plexiglass 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...