Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Τι και αν δεν βγάζουν καλό περιεχόμενο? Αν υπάρχει κόσμος ο οποίος το απολαμβάνει, δεν μου φαίνεται κακό. Άλλο τώρα άμα κάποιος βγάζει μόνο σαπίλες που δεν τις βλέπει κανείς και γεμίζουν dislike.

(btw δεν ξέρω, ούτε έχω δει κανέναν από τους 3 Youtuber. Απλά λέω την γνώμη μου)

• Like 2
Δημοσ.

Έπειτα από επίσκεψη στο youtube.com/new, μια γρήγορη χολή...

Λοιπόν, κάποιες αλλαγές είναι άθλιες. Οι τύποι απλά δεν θα μάθουν ποτέ.

Έχω δει πόσες φορές έχουν αλλάξει το header και το main menu και πόσα πισωγυρίσματα έχουν κάνει και φαίνεται ότι είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε είναι άλλη μια από εκείνες τις τρεντουλιάρικες εταιρείες (ίσως η top στον κόσμο) που ενώ έχουν φτιάξει κάτι σωστά, πρέπει να συνεχίζουν να το πιλατεύουν για να απασχολούνται με κάτι οι front-end developers ή για να δοκιμάσουν την απήχηση της τελευταίας μοδάτης βλακείας.

Τώρα στο νέο look έβγαλαν το pagination από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Θα επιστρέψει μετά από 1-2 χρόνια, όπως είχε επιστρέψει και για τα σχόλια, και μετά θα το ξαναβγάλουν όπως δεν υπάρχει και τώρα για τα σχόλια! Οπότε την βαθιά αναζήτηση είτε δεν την κάνεις είτε scrollάρεις όσο αντέχει η υπομονή σου.

Πάλι καλά που τα comments είναι ακόμα threaded και δεν ψάχνεις να δεις σε τι απάντησε ποιος όπως τότε με τη βλακεία των σχολίων από Google Plus. Να δούμε αν και πότε θα κάνουν bold τα ονόματα χρηστών που κάνουμε mention στις απαντήσεις μας ή να τους δώσουν κάποιο styling ώστε να μην φαίνονται ως μέρος του υπόλοιπου κειμένου. Υπόθεση ενός λεπτού είναι μια τέτοια αλλαγή, αλλά μάλλον είναι τέρμα κόπανοι.

Το header έγινε μαύρο παρ' όλο που το dark theme είναι στο off. Σίγουρα θα επιστρέψει το ανοιχτό χρώμα...

Στο ήδη φορτωμένο main menu φόρτωσαν πλέον και το footer και χρειάζεσαι vertical scrollbar για να τα δεις όλα. Στα PC αυτή η μπάρα κύλισης φαίνεται άθλια - δεν σκέφτηκαν να βάλουν μια custom scrollbar όπως κάνει το Facebook.

Το user menu έγινε επίσης φορτωμένο και άθλιο.

Τουλάχιστον ο video player παραμένει πλήρης και κορυφαίος.

• Like 4
Δημοσ.

Ε σωστά, να μην τα κονομίσει το YouTube και από εκεί; έχεις συνεργάτη ένα άλλο κανάλι και θες να σε διαφημίσει  στα δεξιά του ; όοοοχι ! δεν γίνεται πλέον. πλήρωσε promote σε κάθε σου video, 50-100-200-1000 ευρώ για να σε "σπρώξει" το YouTube και καλή σου τύχη.

Από το κακό στο χειρότερο πάει.

και το έχουν πει αρκετοί το ζήτημα περιεχομένου

https://www.youtube.com/watch?v=T9vLIi5nMdc

HAHAHAHHAHAHAHA ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ EAZY ΓΙΑ ΣΩΒΑΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΛΕΩΩΩΩΩΩ ΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΑ

καλα του κανουνε αυτονου, δεν ειναι ad friendly τα βιντεο του, εγω σαν διαφημιστής δεν θα ηθελα να εχω την διαφήμιση μου πανω απο τον κολο του ή απο βιντεο που τραγουδαει ναζιστικά τραγουδια, ασχετα που το κανει για πλακα.

ο αλλος νταξυ υπερβαλει σε ΤΡΑΓΙΚΟ επιπεδο, και ο tsach οσο και να τον εκτημω τωρα απλα εδω και καιρο κλαίγεται επιδη πέφτουνε τα views του λογο του οτι δεν εχει κατι νεο να δείξει και ειπε να ριξει καπου το φταίξιμο.

δεν ξερω εαν ασχολησε ή οχι με το youtube, εγω που ασχολούμαι όμως εχω μια πιο γενικη και ολοκληρωμένη εικονα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο eazy έχει ένα δικότου στυλ χιούμορ που αρέσει σε ένα Χ κοινό, 70.000 subscribers για τα Ελληνικά δεδομένα δεν τα λες λίγα.

Προφανώς δεν θα έδινα στον eazy να διαφημίσει μπογιές vetex η θερμοσίφωνες. Για gaming υλικό (κονσόλες, gameplay) ΟΚ εκεί είναι καλός, έχει ένα κοινό που θα αγοράσει το game που θα σπρώξει.

Έκαστος στο είδος του. 3 απόψεις στη τύχη δημοσίευσα, ο καθένας διαλέγει. Δεν έγραψα πουθενά κάνε sub και like.

• Like 1
Δημοσ.

Να κλαίγονται οι ξένοι να κλαίνε και οι Έλληνες YouTubers είναι τραγικό . Το YouTube ξεκίνησε σαν χόμπι και έτσι πρέπει να μείνει. Αυτοί που θέλουν να βγάζουν λεφτά από videos να προσέξουν να βγάζουν σοβαρό περιεχόμενο και όλα τα αλλά έρχονται .

Δημοσ.

Αρχικα πρέπει να ενεργοποιήσεις τη νέα εμφάνιση. Μετά πατάς πάνω στο εικονίδιο του λογαριασμού σου δεξία επάνω και θα δεις την σκοτεινή λειτουργία.

Εμένα που δεν ενεργοποιείτε η νέα εμφάνιση τι κάνω; :P

Δημοσ.

παλι νταβατζιλικι η google?Παλι μονο για chrome?Οπως και το νεο google earth?

Ευχαριστω αλλα οχι.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι πλέον η τηλεόραση στο youtube και αυτό είναι αλήθεια, το θέμα είναι όταν ανεβάσεις βίντεο να μην μπουκώνει του ρούτερ και δεν μπορείς να δουλέψεις και σε άλλον ένα υπολογιστή ταυτόχρονα..

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...