Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου, 73 χρονών θέλει εναν πλοηγό για το αυτοκίνητο. Θέλει συγκεκριμένη συσκευή και όχι κινητό για πιο απλό. Το θέμα είναι τώρα που σχεδόν τελείωσε ο δρόμος Πάτρα-Κόρινθος και τελειώνει και η Ιονία οδός να παίρνει αναβαθμίσεις, μην δείχνει χωράφια. Ποιό είναι πιο κατάλληλο;

Εναλλακτικά αν υπάρχει και κάποιο smartphone με σχετικά μεγάλη οθόνη και σχετικά καλή ταχύτητα το συζητάω βέβαια σε συνδυασμό με το here maps. 

Δημοσ.

Χωρις να θελω να υπερβαλω, πιστευω οτι δεν υπαρχει πρακτικα αυτο που ψαχνεις... τυπικα ισως βρεις λυση στην mls κτλ, αλλα θεωρω οτι για εναν ανθρωπο στα 73 το gps θα ειναι περισσοτερο μαρτυριο παρα εργαλιο..Και αυτο γιατι αφενος φανταζομαι πως ο πατερας σου θα ειναι μακρια απο την τεχνολογια και αφετερου διοτι ακομα και εγω και πολλι αλλοι που λεμε οτι ασχολουμαστε με την τεχνολογια, εχουμε καταραστει την ωρα και τη στιγμη που χρησιμοποιησαμε GPS και βγηκαμε σε χωραφια...

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νομιζω τα mls που μπορεις αν θελεις και φωνητικα να δωσεις προορισμο είναι ότι το καλυτερο και κανουν αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε χρονο.

Δεν απαιτουν ιδιατερες γνωσεις τεχνολογιας εκτος από τις αναβαθμίσεις.

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/5/2017 στις 7:31 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε

Νομιζω τα mls που μπορεις αν θελεις και φωνητικα να δωσεις προορισμο είναι ότι το καλυτερο και κανουν αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε χρονο.

Δεν απαιτουν ιδιατερες γνωσεις τεχνολογιας εκτος από τις αναβαθμίσεις.

Tα garmin δεν κανουν αναβαθμισεις?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GIANNIS400 είπε

Tα garmin δεν κανουν αναβαθμισεις?

Εχω την εντυπωση οτι ολα τα προγραμματα πλοηγησης εχουν αναβαθμισεις .Ποσο συχνα ομως δεν ξερω.

Δημοσ.

Οι χάρτες που "φοράνε" τα Garmin κάνουν ενημερώσεις αρκετές φορές τον χρόνο και μ΄εχουν βγάλει ασπροπρόσωπο πάρα πολλές φορές όπου βρέθηκα, εντός η εκτός δρόμου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...