Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι που έκανε ένας θείος μου του πήρε δέκα ευρώ την επίσκεψη γιατί πήγαινε σπίτι αλλιώς δεν θα πλήρωνε τίποτα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.

Αυτο συνταγογραφειται διαφορετικα να ξέρεις.

Υπαρχει πχ επιλογή: φυσιοθεραπεια και κατ οικον φυσιοθεραπεια.

Δημοσ.

Ενέσεις μπορούσες να τις αγοράσεις και να στις χτυπά ο φαρμακοποιός της γειτονιάς.

Αντιφλεγμονώδης κοκτεϊλ με μυοχαλαρωτικό σου έκανε.

Το μόνο που κάνουν είναι να καλύπτουν τον πόνο και όχι να θεραπεύουν εκτός και αν ήταν λουμπάγκο.

Καλό είναι να κάνεις και μια μαγνητική αν δε σου έγραψε για να δεις τη κατάσταση των σπονδύλων.

Αν το αντιμετωπίσεις σε αρχικό στάδιο πριν τη δισκοκήλη π.χ στη πρόπτωση συντηρητικά και ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Υπ'όψιν τα αντιφλεγμονώδη κάνουν ζημιά στο συκώτι.

Σύστημα υγείας πάντως δεν έχουμε, αν τύχει κάτι σοβαρό όπως έτυχε στη γυναίκα συναδέλφου στα δημόσια νοσοκομεία σηκώνουν τα χέρια ψηλά και αν δεν έχεις μερικά χιλιάρικα να πας σε ιδιωτικό σε τρώει το μαύρο σκοτάδι.

Δυστηχως δεν εκανα μαγνητικη γιατι ηθελε να κανω ακτινβες πρωτα και με τσαντισε...τεσπα....αλλα ακολουθησα συντηρητικη γυμναστικη ...περπατημα κολυμπι και ενδυναμωση...θα παω συντομα παντως γιατι εχω ενοχλησεις μικρες στη λεκανη κατω δεξια... λουμπαγκο ειχα παθει  μαλλον ... κακο ξεκακο...επρεπε να σηκωθω ...εκανα 10 ενεσεις και περπατησα ... δεν μπορουσα να μην δεν παω στην εργασια μου ...δεν ειχα τετοια πολυτελεια δυστηχως...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω ενα προβλημα στο γονατο

πηγα σε γιατρο μου εγραψε μεσω ικα 10 θεραπειες

πηγα σε 2 φυσιοθεραπευτες ο ενας μου ειπε 20με το παραπεμπτικο(αν ημουν χωρις ασφαλεια θα ταν 30)

δηλ στις 10 θα παει 200ε

πηρα ενα τηλ στις πληροφοριες εοππυ και μου ειπαν ο ασθενης δεν πληρωνει καθολου,

πηγα σε αλλον πηρα παρομοια τιμη και φυσικα χωρις αποδειξη και οταν ανεφερα τι μου ειπε ο  εοππυ η απαντηση που πηρα ηταν τζαμπα θα σου βαλω τα ρευματα μιση ωρα και φευγεις

τελικα τι ισχυει ??

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,εχω θέμα με τους ώμους μου πήγα στον γιατρό και μου έγραψε 10 συνεδρίες σε φυσικοθεραπευτή.Ολα καλά μέχρι εδώ ,πήγα να ξεκινήσω στον φυσικοθεραπευτή και μου ζήτησε έξτρα χρήματα αλλά 50 ευρώ , έχει ανάλογη περίπτωση κάποιος να συμβουλέψει αν είναι παράνομο.

και μένα ο πατέρας μου κάνει φυσικοθεραπείες εδώ και περίπου τρια χρόνια, 10 συνεδρειες, η καθεμια 12 ευρώ

μετά απο όλον αυτον τον καιρό ο φυσικοθεραπευτής είπε στο επόμενο χαρτί πρέπει να δώσουμε και 80 ευρώ γιατι λέει πως τους κρατούνε πολλά, 

πρόκειται για κατ'οικον φυσικοθεραπείες, δηλαδή κάθεται περίπου μισή ώρα και φεύγει.

ο καθένας οτι να 'ναι κάνει μου φαίνεται

Δημοσ.

Τα χρήματα που σου ζήτησε είναι πολλά,δες αν γίνονται δωρεάν σε κάποιο ΙΚΑ.

Τι διάγνωση έγινε;

Κάποια προβλήματα περνούν με αντιφλεγμονώδη,ασκήσεις,ενδυνάμωση,παγοκύστες,ξεκούραση.

Και αν δεν περάσουν τότε κάνεις φυσικοθεραπεία.

Ψάξου λίγο σχετικά με τη διάγνωση και τι μπορείς να κάνεις από τα παραπάνω.

Αν ήταν σοβαρό πάντως μόνο με χειρουργείο να διορθώνονταν.

Δες εδώ μια περίπτωση

http://tasosdeligeorgis.gr/%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...