tsaptsap Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Θέλω να επιστρέψω ένα λαπτοπ στη Γερμανια Η μόνη έστω προσιτή επιλογή είναι τα ΕΛΤΑ με 40-45 ευρώ Έχω ξαναεστείλει και επιμένουν να μου τα στέλνουν μόνο με το ακριβό EPG Τι παίζει με αυτούς? Ξέρει κάποιος κάποιο φθηνότερο τρόπο Βρήκα αυτή https://www.eurosender.com/greece-germany αλλα δεν τους ξέρω και η διαφορά δεν θα είναι μεγάλη Οι Γερμανοί(DHL Deutche Post) τα στέλνουν σε μας με 15 -20 ευρώ και παράδοση σε 2 εβδομάδες Εμεις τους τα στέλνουμε στο μισό χρόνο ,και λιγότερο ,με τα διπλάσια λεφτα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2017 από tsaptsap
louilouiCK Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 μιας και το είπες .. ρώτησες την DHL ελλάδας πόσο ζητάει για να στείλει γερμάνια; άλλη μέθοδος μετά ειναι με καμιά νταλίκα που κάνει μετακομίσεις ή κτελ αν έχει ακόμη κτελ που πάνε Γερμανία και απο εκει να το παραλάβει κάποια τοπική currier.
tsaptsap Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μεγάλο μπέρδεμα Η dhl gr ούτε ξέρει τι θέλει Ενα calculator βγάζει 130 ευρώ Και με τα 50 που θέλει το Ελτα μπορούσα να πάω εγώ να τους το δώσω (αν έιχα και τα υπόλοιπα για να γυρίσω )
Nikcv Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Ξέρει κανείς για καμιά φθηνή αποστολή δέματος στη Γερμανία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα