k_sotiris Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μια διανομή την Linux Mint 17,3. Πρόσφατα συνδέσαμε στο ruter έναν εξωτερικό δίσκο usb. Στον υπολογιστή έχω Win7 και Linux. Με τα Win7 δεν υπάρχει πρόβλημα. Βλέπω τον δίσκο και κάνω εγγραφές αντιγραφές κλπ. στο Linux όμως ενώ μου δείχνει στο δίκτυο το net drive όταν πατάω επάνω για να μπω μου ζητάει κωδικό χωρίς να ξέρω ποιος είναι. Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Επειδη δεν θυμαμαι τι ακριβως λεει το παραθυρο που πετιεται, δοκιμασε την επιλογη που λεει connect anonymously ή connect as quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_sotiris Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Φίλε μου jimP σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τα έχω δοκιμάσει και τα δύο. Ότι και να επιλέξω μου ζητάει κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα