sphinxgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πςς τι μη μου άπτου μερικοί ρε παιδί μου. Ο ένας δεν μπορεί σε 'χρησιμοποιημένο' στρώμα, ο άλλος κουβαλάει τα σεντόνια του στα ξενοδοχεία. Καμιά χέστρα στο στρατό δεν σας βάλανε να τρίψετε; Εν πάσει περιπτώσει μια χαρά η καβάτζα TS για τίποτα πιτσιρικάδες backpackers από Ευρώπη που έχουν περιορισμένο budget. Αλλά τα 25 σαν πολλά μου φαίνονται. Πόσο κάνει το φθηνότερο ξενοχοδείο της περιοχής; Το στρώμα στο έδαφος της σκηνής δεν το λες μετά από κάποιους μήνες και έξυπνη επιλογή για ύπνο...
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το στρώμα στο έδαφος της σκηνής δεν το λες μετά από κάποιους μήνες και έξυπνη επιλογή για ύπνο... Μην μπλεκεις ο τυπος ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει, θελει οι διακοπες σε νησι να συνδιαζονται με προετοιμασια για την εισβολη των τουρκων 1
haris_216 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ούτε σε χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση δεν τρέχουν έτσι οι τιμές. Από 15 στα 25 μέσα σε μία ώρα!!! Πάντως ενημερωτικά γύρω στο 25άρι στοιχίζει το camping για δύο άτομα+σκηνή+αυτοκίνητο. Σε χώρο που κόβει αποδείξεις. πληρώνει φόρους και ελέγχεται υγιειονομικά. Προσωπικά, για την ώρα, θα προτιμούσα το camping (ή και ακριβότερο δωμάτιο). Αν κάποια στιγμή τα reviews πούν ότι δείχνεις επαγγελματισμό (σε θέματα καθαριότητας, κλπ), ευελιξία στα "θέλω" του πελάτη και ίσως και κάποιες πιο προσωπικές "πινελιές" (πχ να κεράσεις το βραδάκι κάνα τσίπουρο κάποιους που έμειναν 3,4,5 μέρες) τότε τα ξαναλέμε. 1
totem_lost Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μην μπλεκεις ο τυπος ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει, θελει οι διακοπες σε νησι να συνδιαζονται με προετοιμασια για την εισβολη των τουρκων Όχι θα κουβαλάω τις πετσέτες μου μαζί γιατί δεν μπορώ να σκουπιστώ αν δεν μυρίζουνε μανούλα. 4
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Όχι θα κουβαλάω τις πετσέτες μου μαζί γιατί δεν μπορώ να σκουπιστώ αν δεν μυρίζουνε μανούλα.Αμα του ξενοδοχειου μυριζουνε μπαιλα θα το υποστεις γιατι εισαι αντρας οχι καμια λουλου να φανταστω? Τεσπα χαβαλε κανουμε, και μενα μ αρεσει το ελευθερο αλλα οταν δινω λεφτα για δωματιο περιμενω καποιες ευκολιες
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω Poll αυτό το ερώτημα; Ζητα να σου ανοιξει poll ο snoob ή καποιος απο τους smods. Προσωπικα εννοειται θα απεφευγα κατι πολυ φθηνο στο θεμα διαμονη. Μιλωντας βεβαια για κατι πραγματικα πολυ φθηνο, οχι φαση 5-10 ευρω φθηνοτερο απο "ο,τι παιζει συνηθως". Κυριως γιατι ειμαι σιγουρος πως αν καποιος μπορουσε πραγματικα να πιασει περισσοτερα, τοτε θα τα ζητουσε. Απο την αλλη δεν θα επελεγα να μεινω στη σκηνη καποιου στο οικοπεδο του για διακοπες για κανεναν λογο. Προσωπικη αποψη ε, που δεν εχει να κανει με κλινοσκεπασματα κλπ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Όχι θα κουβαλάω τις πετσέτες μου μαζί γιατί δεν μπορώ να σκουπιστώ αν δεν μυρίζουνε μανούλα. Καλά κάτσε να τύχεις σε ξενοδοχείο που να έχει άπλυτες/μη αλλαγμένες πετσέτες ή να μην έχει και καθόλου πετσέτες στο μπάνιο και θα σου πω αν θα φέρνεις τις δικές σου. Μας έχουνε τύχει και τα δύο, βέβαια εποχές 90 και αρχές 2000. Τώρα με τις ιστοσελίδες από το διαδίκτυο και τις αξιολογήσεις/σχόλια των πελατών, όλα αυτά είσαι σε θέση να τα προβλέψεις και να τα ξέρεις, τέτοια ξενοδοχεία μάλλον θα είχανε σβήσει από τον χάρτη.
paparoupas11 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Σοβαρά τώρα, υπάρχει κόσμος που που θα νοικιάσει σκηνή σε αυλή κάποιου τύπου; Μαύρα κιόλας; Τα λεφτά που παίρνει το airbnb δεν έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα με φόρους. Αλλά μάλλον ξέρεις καλύτερα 2
Unabomber Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Τουλαχιστον μας ρωτησε οταν την εβαζε την σκηνη.... http://www.insomnia.gr/topic/641981-συνδεσμολογια-σκηνών-σκηνής/#entry55615034 3
l337 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το υγειονομικό δεν κανει καμμιά παρέμβαση στο airbnb,2ον θα το καθαρίζω εγώ τον χώρο .και καθάρίζω πολύ καλά εγώ.Μαλλον δεν έχεις ιδέα απο airbnb ,μπες στο airbnb και θα δείς οτι το κάνουν πάρα πολλοι στην Αμερικη να νοικιάζουν σκηνές ακόμα και στην αυλη του σπιτιου τους.Φόρους είπαμε δεν πληρώνω ,εκτός απο την προμηθεια 3% του airbnb.450€ την πηρα την σκηνη.καθαριστικά κτλ είναι φθηνα τα εχω υπολογίσει Για μεθυσμενους και καυγαδες αποκλείεται αφού απευθυνετε κυρίως σε ζευγαράκια Εσύ πάντως δεν έχεις σίγουρα ιδέα περί airbnb και νομοθεσίας. Και επειδή έτσι ανώριμα όπως το πας, θα μπλέξεις, να ευχηθώ καλά ξεμπερδέματα http://foroline.gr/archives/17525
michael92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Είναι σκηνή ακριβή.Και έχει δωρέαν ρέυμα και μέσα στην σκηνη.Δωρεάν Ιντερνετ wifi,έχει ελεύθερο πάρκινγκ,ευκολη πρόσβαση ,3 χμ απο την Θάλασσα ,είναι σε χωριό που έχει μινιμαρκετ και 3 ταβερνες.Εχει λεωφορείο κάθε μία ώρα για την πόλη και είναι 7 χιλιόμετρα απο ωραία επαρχιακή πόλη γνωστή. Η σκηνή είναι στην άκρη του οικοπέδου μου οπου στην άλλη μεριά του οικοπέδου είναι το σπίτι μου και μου περισσέυει ένα μπάνιο οπου τους το διαθέτω για private χρήση και τους παραχωρώ την κουζίνα μου η οποία θα είναι shared με μένα. Στα 15€ την εχω βάλει .Μέχρι 3 άτομα χωράνε στην σκηνη αλλά και 3 άτομα να ερθουν πάλι 15€ για όλους είναι η τιμή. Δηλαδή αν έρθουν 3 άτομα για μια διανυκτέρευση δεν θα πληρώσουν 45€ αλλά θα πληρώσουν 15€. Καλα είναι 15 € όλη σκηνη την διανυκτέρευση ή να την ανεβάσω; Κάψτην.
LongTom Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Πςς τι μη μου άπτου μερικοί ρε παιδί μου. Ο ένας δεν μπορεί σε 'χρησιμοποιημένο' στρώμα, ο άλλος κουβαλάει τα σεντόνια του στα ξενοδοχεία. Καμιά χέστρα στο στρατό δεν σας βάλανε να τρίψετε; Εν πάσει περιπτώσει μια χαρά η καβάτζα TS για τίποτα πιτσιρικάδες backpackers από Ευρώπη που έχουν περιορισμένο budget. Αλλά τα 25 σαν πολλά μου φαίνονται. Πόσο κάνει το φθηνότερο ξενοχοδείο της περιοχής; Εσύ ρε φιλενάδα πόσες καλλιόπες έχεις γλύψει στον Στρατό; Από εκεί και πέρα OP μεγάλη παπάντζα κάμεις και θα μάλλον για καρφί από γείτονα το βλέπω. Πάντως το κούτρα τσαντίρι στο χωράφι δεν είναι AirBnB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα