cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Με 15...θα σου ρθουν τπτ φοιτητοπαρέες.....και θα στα κάνουν όλα ρόιδο....και θα καθαρίζεις μετά μπάνια ....κουζίνες....θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.Με τους γύρω τί γίνεται?Βλέπω σπίτια κοντά...αν σου διαμαρτυρηθούν για φασαρία κτλ? Πολύ πρόχειρο το βλέπω όλο αυτό...και σίγουρα δεν είναι και νόμιμο.... Εγώ θα έλεγα να μένεις εσύ στην σκηνή ....και να διαθέτεις το σπίτι σου σίγουρα πιο ακριβά!!! 2
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Με 15...θα σου ρθουν τπτ φοιτητοπαρέες.....και θα στα κάνουν όλα ρόιδο....και θα καθαρίζεις μετά μπάνια ....κουζίνες....θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.Με τους γύρω τί γίνεται?Βλέπω σπίτια κοντά...αν σου διαμαρτυρηθούν για φασαρία κτλ? Πολύ πρόχειρο το βλέπω όλο αυτό...και σίγουρα δεν είναι και νόμιμο.... Εγώ θα έλεγα να μένεις εσύ στην σκηνή ....και να διαθέτεις το σπίτι σου σίγουρα πιο ακριβά!!! ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
duende Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 αλλο η βιλλα, αλλο η..σκηνη. να ηταν πανω στη θαλασσα ισως και να νοικιαζε καποιος. οπως ειναι τωρα, το πολυ να φιλοξενησεις τπτ προσφυγες η κανεναν τζαμπατζη τουριστα που δε θα τον νοιαζει να περπατησει 3χμ για να κανει μπανιο
cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πλάκα μου κάνεις?Αμα σκάσει το υγειονομικό νομίζεις είσαι νόμιμος?Άδεια λειτουργίας έχεις?Φόρους για το 15ρι θα πληρώσεις??Το airbnb δεν λέει τίποτα μάστορα.....Έστησες ενα κομματι πανί και νομίζεις ότι είσαι νόμιμος??Τα οργανωμένα κάμπινγκ έτσι λειτουργούν?? Αν γίνει καμιά στραβή με κανα μεθυσμένο...ή κανάς γερός καυγάς ...ή ή χίλια δυο....να ξέρεις εσένα θα πάνε μέσα.... Πόσο την πήρες την σκηνή? 1000?? Την νοικιάζεις 15 την μέρα ....πρεπει να είναι γεμάτη για κανα τρίμηνο κοντά κάθε μέρα....για να είσαι στα ίσια σου.... Τα υπόλοιπα σου έξοδα ...για καθαριστικά...χαρτιά...πετσετες...κτλ κτλ τα υπολόγισες?? Μέσα θα μπαίνεις.....και θα χεις και τον κάθε άσχετο στο κεφάλι σου....και θα χεις και την ευθύνη του... 1
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πλάκα μου κάνεις?Αμα σκάσει το υγειονομικό νομίζεις είσαι νόμιμος?Άδεια λειτουργίας έχεις?Φόρους για το 15ρι θα πληρώσεις??Το airbnb δεν λέει τίποτα μάστορα.....Έστησες ενα κομματι πανί και νομίζεις ότι είσαι νόμιμος??Τα οργανωμένα κάμπινγκ έτσι λειτουργούν?? Αν γίνει καμιά στραβή με κανα μεθυσμένο...ή κανάς γερός καυγάς ...ή ή χίλια δυο....να ξέρεις εσένα θα πάνε μέσα.... Πόσο την πήρες την σκηνή? 1000?? Την νοικιάζεις 15 την μέρα ....πρεπει να είναι γεμάτη για κανα τρίμηνο κοντά κάθε μέρα....για να είσαι στα ίσια σου.... Τα υπόλοιπα σου έξοδα ...για καθαριστικά...χαρτιά...πετσετες...κτλ κτλ τα υπολόγισες?? Μέσα θα μπαίνεις.....και θα χεις και τον κάθε άσχετο στο κεφάλι σου....και θα χεις και την ευθύνη του... ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
cosmos000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Νταξειιιιιιιιιιι δεν επιμένω.....καλή επιτυχία!!!Αλλά μην χαθείς....να μας τα λες πώς πάει η επιχείρηση 4
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
moure Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η κουζίνα και το μπάνιο που δείχνει η φωτογραφία που είναι?
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Η κουζίνα και το μπάνιο που δείχνει η φωτογραφία που είναι? ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλα για φοιτητες που λετε οτι ειναι δεν νομιζω.. Οντας φοιτητης αν μου ελεγες πανε μεινε στην αυλη ενος τυπου σε μια σκηνη 3 χιλιομετρα απο την θαλασσα 7 χιλιομετρα απο μεγαλη πολη θα γελουσα. Και με γκομενα να θελει να παει καποιος νεος, θα σκεφτει οτι δεν εχει αξιοθεατα κοντα. Τι να κανεις εκει να πηδ@ς ολη μερα? Πιο πολυ για ζευγαρακι 30κατι που θελει να ησυχασει να παει παραλια ταβερνα υπνο μου κανει
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εγώ θα πήγαινα αν είχε ενδιαφέρον το μέρος και ήταν τουριστικό αν και μάλλον θα προτιμούσα κανονικό κάμπινγκ. Για κάποιο λόγο μου κάθεται άσχημα στο μυαλό να κοιμηθώ σε στρώμα που υπάρχει σε σκηνή και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. Παράλογο ίσως, μου κάνει κάπως όμως! Για το θέμα νομιμότητας διατηρώ επιφυλάξεις.
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2017 από CrYsTaL_NePtUnE
sphinxgr Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ε ρε μάστορα, η τιμή είναι σύνθετη παράμετρος. Σκηνή στα Πατήσια έχει 1€ την ημέρα. Απέναντι απο τον Πύργο του Άιφελ παίζει να πιάνει 1000άρικο. Πώς θες απάντηση απλά δείχνοντας μια σκηνή? 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ε προσφορα ζητηση ρε φιλε. Βαλε μια τιμη φετος δες πως θα παει αν αντεχεις να εχεις 3 μηνες ξενους μες το σπιτι σου στην ουσια και του χρονου το προσαρμοζεις
totem_lost Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πςς τι μη μου άπτου μερικοί ρε παιδί μου. Ο ένας δεν μπορεί σε 'χρησιμοποιημένο' στρώμα, ο άλλος κουβαλάει τα σεντόνια του στα ξενοδοχεία. Καμιά χέστρα στο στρατό δεν σας βάλανε να τρίψετε; Εν πάσει περιπτώσει μια χαρά η καβάτζα TS για τίποτα πιτσιρικάδες backpackers από Ευρώπη που έχουν περιορισμένο budget. Αλλά τα 25 σαν πολλά μου φαίνονται. Πόσο κάνει το φθηνότερο ξενοχοδείο της περιοχής; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα