Kariajoulas Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα αυτήν την τηλεόραση και προσπαθώ να τη συνδέσω με wifi με το laptop. Και τα 2 μέσα είναι συνδεδεμένα με το router. Η λειτουργία monittoring αντικαταστάθηκε με την Smart View. Από τις οδηγίες της tv κατέβασα από το site της Samsung ένα αρχείο στο laptop και εγκατέστησα τη σχετική εφαρμογή. Όταν την ανοίγω βρίσκει την τηλεόραση και βλέπει ότι είναι συνδεδεμένη στο router. Στο επόμενο βήμα συνδέομαι και καλούμαι να επιλέξω κάποιο αρχείο (video ή φωτό) από το laptop για να προβληθεί στην τηλεόραση. Επιλέγω μια φωτό και "φορτώνει" το αρχείο για να παίξει. Μέχρι εκεί φτάνω. Τι κάνω μετά και τι "πηγή" επιλέγω στην τηλεόραση για να μου εμφανίσει την φωτό ? Ευχαριστώ. p.s Στο laptop έχω win7
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εφοσον ειναι ενεργοποιημενη η δυνατοτητα να δεχεται υλικο απο widi θα το εμφανιζει με το που το στειλεις απ το λαπτοπ, δεν υπαρχει εισοδος να επιλεξεις, απλα ψαξε στις ρυθμισεις δικτυου να δεις τι επιλογες εχει σχετικα με το widi
Kariajoulas Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση σου @heavyrain αλλά δε με βοήθησε. Φυσικά κ έψαξα στις ρυθμίσεις wifi αλλά δεν έβγαλα άκρη.Αν κάποιος έχει αυτήν την τηλεόραση κ τη συνδέει με pc ασύρματα παρακαλώ να μου πει πως το κάνει.
shodan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Είχα παρόμοιο θέμα με ενα γνωστό μου ο οποίος ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο.Αυτός παρότι έχει τον υπολογιστή πολύ κοντά στην τηλεόραση και θα μπορούσε να κουμπώσει απλά ενα hdmi για να βλέπει τα βίντεο κλπ που ήθελε επέμενε να κάνει mirroring στην τηλεόραση.Είναι όμως περίεργος και έχει κόψει εντελώς τα updates και έχει ξεμείνει με τα windows 8-8.1 δεν θυμάμαι σίγουρα. Το πρόβλημα είναι παρότι το λειτουργικό βλέπει ασύρματη οθόνη (την τηλεόραση) άρα προφανώς έχει υποστήριξη για widi δεν συνδέεται ποτέ.Ενα asus transformer που έχει παίζει κανονικά.Η intel από τον Ιούλιο του 16 αν θυμάμαι καλά έχει σταματήσει την υποστήριξη των προγραμμάτων/drivers που είχε για παλιότερα λειτουργικά (όπως τα 7) καθώς πλέον 8.1 και 10 έχουν εγγενή υποστήριξη για widi. Πρακτικά δε μπορείς να κάνεις και πολλά. Αρχικά και αφού έχεις τους τελευταίους drivers τρέξε την εντολή (σε command prompt) netsh wlan show drivers και δες την τελευταία γραμμή wireless display supported αν στο graphics driver και στο wifi driver αναφέρει yes. Αν το αναφέρει τότε το μηχάνημα σου υποστηρίζει mirroring αλλά ενδεχομένως να χρειαστείς αναβάθμιση σε 8.1 - 10 καθώς όπως σου είπα η intel έχει σταματήσει την υποστήριξη των αντίστοιχων utility. Αυτο το προγραμμα που κατέβασες είναι απλά έλεεινο, άλλες φορές κρασαρει χωρίς λόγο άλλες πάλι ενώ δείχνει πως λειτουργεί η εικόνα δεν φτάνει ποτέ στην τηλεόραση ή ζητάει συνεχώς επιβεβαίωση της σύνδεσης με την τηλεόραση και ας το εχεις κάνει πριν από μισό λεπτό. Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε όταν πατήσεις το εικονίδιο Play να δεις τη φωτογραφία στην τηλεόραση.
Kariajoulas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και εμένα η απόσταση του laptop από την τηλεόραση είναι πολύ κοντινή και μπορώ άνετα να τα συνδέσω με HDMI, αλλά έχω ένα μωρό που μπουσουλάει και μασάει ότι βρει μπροστά του. Έτσι προσπαθώ να αποφύγω τα καλώδια και να πετύχω απ ευθείας ασύρματη σύνδεση. Θα το προσπαθήσω αργότερα αυτό που μου προτείνεις. Ευχαριστώ.
Kariajoulas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αρχικά και αφού έχεις τους τελευταίους drivers τρέξε την εντολή (σε command prompt) netsh wlan show drivers και δες την τελευταία γραμμή wireless display supported αν στο graphics driver και στο wifi driver αναφέρει yes. Σχετικά με σύνδεση ασύρματου δικτύου εμφανίζεται αυτό. https://ibb.co/dwEbtF
shodan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μόνο αυτά εμφανίζει; δεν έχει επιπλέον πληροφορίες; Έχεις σίγουρα τελευταίους drivers από την κάρτα δικτύου; Πήγαινε έναρξη > εκτέλεση τρέξε το dxdiag απόθηκευσε τα αποτελέσματα και τσέκαρε την γραμμή miracast αν γράφει supported. Το καλύτερο αν έχεις όρεξη και ένα έξτρα δίσκο είναι να περνούσες τα 10 για δοκιμή. Στα 7αρια προσωπικά δεν είχα καμία τύχη ότι και αν δοκίμασα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα