axlrose1990 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μπορει καποιος να μου πει ποια earphone να αγορασω απο eshop ?Eshop γιατι ηδη εχω μια παραγγελια απο εκει.Θελω να τα συνδεω με λαπτοπ κυριως και στο κινητο μεχρι 15Ε καλα πιστευω ειναι για earphone.Φυσικα με ενδιαφερει να εχει ενα ωραιο ηχο οσο ωραιο γινετε στα λεφτα αυτα.
evoracing Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ρίξε μια ματιά στα apple προσωπικά που τα έχω στο PC έχουν πολύ καλό ήχο και είναι και ξεκούραστα. Που και που βάζει προσφορά στο crazy sundays με 12€ να ξέρεις. Να προσέξεις μόνο πως στο κινητό δεν δουλεύουν όπως πρέπει τα controll και μπορεί να χρειαστείς και αντάπτορα για το μικρόφωνο (στο oneplus one μου και με αντάπτορα δεν δουλεύει το mic). Περίμενε και άλλες γνώμες βέβαια.
selianx Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δε μπορώ να τα συγκρίνω με αυτά της apple ως προς τον ήχο, αλλά τσίμπησα από την αδερφή μου κάτι αχρησιμοποίητα Huawei (ίδιο σχέδιο με της Apple) και είναι φουλ άνετα. Από ήχο μια χαρά δεν έχω παράπονο, δυνατός και καθαρός. Απλά είναι πολύ άνετα, δεν καταλαβαίνεις ότι τα φοράς ενώ δεν φεύγουν εύκολα από τα αυτιά μου.Τα προτείνω αντί των Apple στην περίπτωση που δε θες θέματα με μικρόφωνα, control buttons κλπ.http://www.e-shop.gr/huawei-am116-handsfree-white-retail-p-TEL.030324 - 9 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα