d_gkal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Στο δικο μου αστρα δε ξερω τι παει να πει χαμηλη κατανάλωση. Ευτυχως εχω αέριο γιατι στη βενζίνη ειναι χειρότερο απο πορσε
Stavrosmast Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Εν τω μεταξυ σε μοντελο 2001 με ντιζα τι μπορουμε να κανουμε?
meletis_m Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Stavrosmast είπε Εν τω μεταξυ σε μοντελο 2001 με ντιζα τι μπορουμε να κανουμε? Να βρείς από ίδιο μοντέλο εάν αρχικά έβγαινε με αυτόματο. Σε Honda Accord που έκανα τη συγκεκριμένη μετατροπή πήρα αμο μεταχειρισμένο πεταλούδα , διακόπτη και αισθητήρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε ένα Fiat Bravo του 2008 ήταν έτοιμος προγραμματισμένος ο εγκέφαλος, υπήρχε μέχρι και η καλωδίωση μέχρι το τιμόνι. Ουσιαστικά μόνο το ματζαφλάρι αγόρασα και έβαλα και δούλεψε αμέσως! Κόστος 50€. Απορώ ποιος το πλήρωνε τότε ως εργοστασιακό έξτρα σε δεκαπλάσια τιμή... Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeMan
Stavrosmast Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 3:01 ΜΜ, GeorgeMan είπε Σε ένα Fiat Bravo του 2008 ήταν έτοιμος προγραμματισμένος ο εγκέφαλος, υπήρχε μέχρι και η καλωδίωση μέχρι το τιμόνι. Ουσιαστικά μόνο το ματζαφλάρι αγόρασα και έβαλα και δούλεψε αμέσως! Κόστος 50€. Απορώ ποιος το πλήρωνε τότε ως εργοστασιακό έξτρα σε δεκαπλάσια τιμή... το ιδιο ισχυει και σε 206 MK2... αλλα εχω μκ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα