Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μιας και δεν το εχω και πολυ με τα κινητα , μολις εσπασα την οθονη του τηλεφωνου μου (H840) και δεν μπορω να βρω πουθενα στην Κρητη και γενικοτερα στην Ελλαδα. Φοβαμαι να το στειλω στην LG γιατι θα μεινω χωρις τηλεφωνο 1-2 μηνες. Τα φωτα σας!!!

Δημοσ.

Αν μπορείς παρτην από έξω και βγαλτην εσύ.

Και γιατί τόσο πολύ να σου κάνει !!!!

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα. Μιας και δεν το εχω και πολυ με τα κινητα , μολις εσπασα την οθονη του τηλεφωνου μου (H840) και δεν μπορω να βρω πουθενα στην Κρητη και γενικοτερα στην Ελλαδα. Φοβαμαι να το στειλω στην LG γιατι θα μεινω χωρις τηλεφωνο 1-2 μηνες. Τα φωτα σας!!!

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν υπάρχει ανταλακτικο, αν υπάρχει διαθέσιμο θα πάρει λιγότερο από βδομάδα, αν δεν υπάρχει ρώτα αν μπορείς να το προπληρωσεις και να στείλεις την συσκευή όταν παραλάβουν το ανταλακτικο (όλα τα παραπάνω αφού μάθεις τιμή και δεις αν σε συμφέρει)

Δημοσ.

Καλημερα . Αυτο εκανα και μου ειπαν 150 ευρώ και περιπου 5 μερες απ τη στιγμη που θα το στειλω μεχρι να γυρισει σε εμενα. Το θεμα ειναι οτι καινουριο κανει 280 ευρω και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Το τηλεφωνο ειναι 3 μηνων ολοκαινουριο.

• Moderators
Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι που να δουλεύει σωστά (σωστή ανάλυση, σωστή απόκριση της οθόνης, σωστά χρώματα) πας σε γνήσια , αν έχεις όρεξη να ρισκάρεις κοιτάς από κινα (ebay, alexiexpress) βέβαια στις φτηνές το ρίσκο για οθόνη μικρότερης ανάλυσης, πολύ πιθανό με χάλια απόκριση είναι πολύ μεγάλο

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι που να δουλεύει σωστά (σωστή ανάλυση, σωστή απόκριση της οθόνης, σωστά χρώματα) πας σε γνήσια , αν έχεις όρεξη να ρισκάρεις κοιτάς από κινα (ebay, alexiexpress) βέβαια στις φτηνές το ρίσκο για οθόνη μικρότερης ανάλυσης, πολύ πιθανό με χάλια απόκριση είναι πολύ μεγάλο

Ebay που κοίταξα κάνει $119
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι όμως γνήσια ?

Σαν αυτή ας πούμε http://m.ebay.com/itm/142041285455?_mwBanner=1

Παλιότερα σε ένα lg nexus 4 κατάλαβα ότι πολύ γράφουν ότι θέλουν πήρα 3ις οθόνες τότε όλες original και σε εξωφρενικές τιμές κατέληξα να μου στείλουν 3ις οθόνες (με όλη την καθυστέρηση από κινα ενώ παράλληλα έστελνα εγώ πίσω και στο τέλος να πάρω refund, άμα είναι να δώσει 120 εφόσον είναι καινούργια συσκευή δίνει καλύτερα 150 που ζητάνε για να έχει κανονικά εγγύηση

Δημοσ.

Και σε g3 και σε g4 που ειχα αλλαξει οθονες (2κ αναλυση παρακαλω) το κοστος απο κινα ηταν 40 και 45€ δεν ειχα κανενα θεμα ουτε αναλυσης ουτε αποκρισης ουτε τιποτα! Σαν αυθεντικες. Βεβαια ειναι ρισκο αν θα λειτουργει πληρως αλλα οι σοβαροι πωλητες σε βοηθανε αν εχεις προβλημα.

Και οι δυο οθονες αναγνωτιστικαν κανονικα με την πραγματικη τους αναλυση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...