Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για δανειο για αυτοκινητο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε BMW λοιπόν.

418i και μάλιστα με 100 κυβικά λιγότερα.

Το πέτυχες. Το γιατί ήθελε να το πάρει είναι δίκη του απόφαση και δε μου/μας πέφτει λόγος. Εγώ απλά σας παραθέτω μια εμπειρία. Σαφώς και θ μπορούσε να πάρει ένα ολοκαίνουργιο αμάξι με τα 18.000 που διαθέτει ήδη απλά παίρνει αμάξι ανα 20-25 χρόνια και θα πάρει αυτό που γουστάρει γούστο κ καπέλο του. Το θέμα είναι ότι με την τρέχουσα κατάσταση και παρόλο που έχει καλό οικονομικό προφίλ (δικό του σπίτι μόνιμη δουλειά καλό εισόδημα) δε του Ενέκριναν χρηματοδότηση... ποσό μάλλον εάν δεν έχεις τίποτα από τα παραπάνω!

Δεν μου φαινεται παραλογο το ακυρο που εφαγε.

Το οτι σημερα παιρνει 1600 (εχει μεγαλη διαφορα αν ειναι μικτα ή καθαρα και δεν το αναφερεις), δε σημαινει οτι θα τα παιρνει και σε 3 χρονια ωστε να ειναι σε θεση να αποπληρωνει τις δοσεις του δε πα να 'ναι και δημοσιος υπαλληλος.

Αν λοιπον δεν εχει να δωσει υποθηκη/εγγυησεις που να εξασφαλιζει την BMW απο σημερα κιολας τοτε προφανως θα παρει πανηγυρικο ακυρο.

Εχε υποψιν σου οτι η BMW στο Ελλαδισταν δεν ειναι καμια χθεσινη εταιρεια που δεν ξερει τι κανει ο μπαταχτσης Ελληναράς τα δανεια για μπεμπες και μερτσεντε.

Καθαρά τα ποσά που είπα. Εγγύηση τι άλλον να δώσει πέρα από 40% προκαταβολή; να βάλει υποθήκη την άγαμη θυγατέρα του; για αυτό δεν υπάρχει η παρακράτηση κυριοτητασ; τι να πω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καθαρά τα ποσά που είπα. Εγγύηση τι άλλον να δώσει πέρα από 40% προκαταβολή; να βάλει υποθήκη την άγαμη θυγατέρα του; για αυτό δεν υπάρχει η παρακράτηση κυριοτητασ; τι να πω...

Κάπου θα μπερδεύτηκες, τι σχέση έχει η εγγύηση με την προκαταβολή?

Όσο για την παρακράτηση κυριότητας υπάρχει μόνο και μόνο για να μην μπορεί να πουλήσει ο δανειολήπτης το αυτοκίνητο πριν το εξοφλήσει,δεν εξασφαλίζει με κανένα τρόπο ότι θα πληρωθούν οι δόσεις.

Ψάχνω και εγώ μια δανειοδότηση
Έχω ένα μπατζετ 19-20κ
Και διαθέτω 12-13κ μετρητά και 7-8κ δάνειο. Οι έμποροι χρηματοδοτούν με 13-17% επιτόκιο και η τράπεζα αν το καταφέρεις με 10-11%. Θεωρητικά μπορώ να πάρω δάνειο αλλά το ψάχνω ακόμα. Υπάρχει μια περίπτωση με εγγύηση να πάρεις 5-6% αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.

Ψάχνω και εγώ μια δανειοδότηση

Έχω ένα μπατζετ 19-20κ

Και διαθέτω 12-13κ μετρητά και 7-8κ δάνειο. Οι έμποροι χρηματοδοτούν με 13-17% επιτόκιο και η τράπεζα αν το καταφέρεις με 10-11%. Θεωρητικά μπορώ να πάρω δάνειο αλλά το ψάχνω ακόμα. Υπάρχει μια περίπτωση με εγγύηση να πάρεις 5-6% αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο.

Βασικά και στους εμπόρους μέσω τραπέζης χρηματοδοτείσαι :)

Βασικά και στους εμπόρους μέσω τραπέζης χρηματοδοτείσαι :)

ναι εννοώ την διαφορά να πας μέσω έμπορα και να πας απευθείας μέσω τράπεζας.

προσπαθώ να μαζέψω πληροφορία τι γίνεται με τις προσημειώσεις / εγγυήσεις και αν έχει τελικά τόσο διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει λογαριασμο μισθοδοσιας και μπορει να ζητησει απο εκει προσωπικο δανειο ή εκει που εχει ηδη καποια χρηματα...

Αν εχει αρκετες πιστωτικες και αυτο φαινεται..ειτε χρεωμενες ειτε απλα με οριο χ χιλιαδες ανα καρτα..

Σχεδον ολες οι 'ακριβες' εταιρειες δεινουν με μορφη leasing και μια μεγαλη δοση μετα απο χ χρονια...οποτε μεταξυ μας κατι αλλο παιζει ή απλα δεν ασχοληθηκε αρκετα

Επεξ/σία από kage

Εχει λογαριασμο μισθοδοσιας και μπορει να ζητησει απο εκει προσωπικο δανειο ή εκει που εχει ηδη καποια χρηματα...

Αν εχει αρκετες πιστωτικες και αυτο φαινεται..ειτε χρεωμενες ειτε απλα με οριο χ χιλιαδες ανα καρτα..

Σχεδον ολες οι 'ακριβες' εταιρειες δεινουν με μορφη leasing και μια μεγαλη δοση μετα απο χ χρονια...οποτε μεταξυ μας κατι αλλο παιζει ή απλα δεν ασχοληθηκε αρκετα

αν αναφερεσαι για το δικο μου, δεν ήθελε leasing του το ειπα και εγω. Ηθελε απλα να αγοράσει ενα κωλάμαξο για άλλα 20 χρόνια (κατα λεξη). Εν τέλει θα πάει σε σειρά 1 φουλ εξτρα με 27.000 μέσω μιας προωθητικής που έχουν. Για εκει του ειπαν οτι επειδη ειναι μικρο το χρηματοδοτούμενο ποσο ειναι σχεδόν σιγουρο οτι θα το πάρει (400€ για 24 μηνες)

Η λύση στο πρόβλημα σου είναι μία - Τάσος Μητρόπουλος!

Ποιος είναι αυτος ??

Για δανειο από ΤΡΑΠΕΖΑ χωρις εισοδημα απαλ το ξεχνας φιλε μου . Με 12.000 η κορη μου δεν πηρε περυσι 4.000 που ηθελε χωρις να χρωστάει πουθενα.

Μια από τα ίδια δηλαδή σαν τους εμπόρους? :)

Νομιζω για καινουργιο ισως κατι λιγοτερο (εξαρτάται από την συμφωνια της αντιπροσωπειας με τις τραπζες ) αλλα για μεταχειρισμενο παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...