Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα παιδια γνωριζει κανενας, η εαν εχει παρει κανενας δανειο για αυτοκινητο μεταχειρισμενο. Μιλαμε απο ιδιωτη οχι καινουργια και απο μαντρα δουλευω μεν αλλ στα μαυρα δυσκολα να μου δωσουν αλλα δεν μιλαω για τρελα ποσα 4χιλιαρικια δεν θελω τρολλιες τα πραγματα ειναι σοβαρα  :-)  :-)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια γνωριζει κανενας, η εαν εχει παρει κανενας δανειο για αυτοκινητο μεταχειρισμενο. Μιλαμε απο ιδιωτη οχι καινουργια και απο μαντρα δουλευω μεν αλλ στα μαυρα δυσκολα να μου δωσουν αλλα δεν μιλαω για τρελα ποσα 4χιλιαρικια δεν θελω τρολλιες τα πραγματα ειναι σοβαρα  :-)  :-)

E αφου το ποσο δεν ειναι μεγαλο οπως λες και μονος σου, μαζεψε το και αγορασε αμαξι, τι το θες το δανειο;

Παρολα αυτα δανειο με μαυρη δουλεια δεν παιρνεις, εκτος αν εχεις καμια πολυκατοικια στο ονομα σου. Αλλα τοτε δε θα χρειαζοσουν και δανειο. Οποτε καταληγουμε στο οτι δεν παιρνεις ουτε 1 ευρω δανειο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

E αφου το ποσο δεν ειναι μεγαλο οπως λες και μονος σου, μαζεψε το και αγορασε αμαξι, τι το θες το δανειο;

Παρολα αυτα δανειο με μαυρη δουλεια δεν παιρνεις, εκτος αν εχεις καμια πολυκατοικια στο ονομα σου. Αλλα τοτε δε θα χρειαζοσουν και δανειο. Οποτε καταληγουμε στο οτι δεν παιρνεις ουτε 1 ευρω δανειο.

εαν βαλω κατι σαν ενεχειρο δεν προβλεπεται ?

Δημοσ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αποκλείεται να σου δώσουν δάνειο.

Πιθανόν βέβαια αν μπει κάποιος ως εγγυητής αλλά και πάλι είναι αμφίβολο (και δεν το προτείνω επίσης).

Κατά την γνώμη μου βρες κάτι με το budget που αντέχει η τσέπη σου -και μόνο- συνυπολογίζοντας βέβαια, μιας και μιλάμε για μεταχειρισμένο, κάποια χρήματα επιπλέον που ίσως χρειαστεί να "ρίξεις" στην αρχή. Συμβιβάσου με αυτό στην αρχή και όταν έρθει η ώρα για να "απλωθείς" περισσότερο, τότε κάνε το.

Δημοσ.

εδώ άλλοι με δουλειά και παίρνουν @@@ κι εσύ χωρίς δουλειά (γιατί προφανώς φαίνεσαι άνεργος) περιμένεις να πάρεις δάνειο.

Δημοσ.

εδώ άλλοι με δουλειά και παίρνουν @@@ κι εσύ χωρίς δουλειά (γιατί προφανώς φαίνεσαι άνεργος) περιμένεις να πάρεις δάνειο.

Με δουλειά παίρνεις (εξαρτάται και την τράπεζα, πχ. η Πειραιώς είναι πιο ελαστική).

Το τι θα σου εγκρίνουν βέβαια έχει να κάνει και με το τι έσοδα (και πάγια έξοδα πχ. νοίκι) παρουσιάζεις. Όπως επίσης και με τον χρόνο αποπληρωμής.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν αξίζει να κάνεις δάνιο απλά μάζευβε τα λεφτά σου λίγα βασούλι βασούλι γεμίζει το σακούλι απλά :)

Δημοσ.

Αρκει να σου πω οτι με ετησιο εισόδημα ~20000, η bmw financial services απέρριψε πρόσφατα αίτημα συναδέλφου για δανειοδότηση 25000€ για αγορα αυτοκινητου 43000€...

4000 με μαυρη δουλεια, απο τραπεζα και χωρις να βαλεις κανενα σπιτι υποθηκη δε προκειται να παρεις...

Τωρα τα περι ενεχυρου που λες με παραπέμπουν σε τοκογλύφους, καλυτερα να το αποφύγεις για να μη πληρωσεις το τσιγκουτσεντο μερσεντες και βρεθεις και με κανενα σπασμενο πλευρο...

μαζεψε οτι μπορεις και κανε λιγους μηνες υπομονη, βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου να παρεις κατι φθηνότερο να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο...

• Like 2
Δημοσ.

Αρκει να σου πω οτι με ετησιο εισόδημα ~20000, η bmw financial services απέρριψε πρόσφατα αίτημα συναδέλφου για δανειοδότηση 25000€ για αγορα αυτοκινητου 43000€...

4000 με μαυρη δουλεια, απο τραπεζα και χωρις να βαλεις κανενα σπιτι υποθηκη δε προκειται να παρεις...

Τωρα τα περι ενεχυρου που λες με παραπέμπουν σε τοκογλύφους, καλυτερα να το αποφύγεις για να μη πληρωσεις το τσιγκουτσεντο μερσεντες και βρεθεις και με κανενα σπασμενο πλευρο...

μαζεψε οτι μπορεις και κανε λιγους μηνες υπομονη, βαλε και λιγο νερο στο κρασι σου να παρεις κατι φθηνότερο να εχεις κ το κεφαλι σου ησυχο...

Καλά τα λες φίλτατε υπόμονη να έχει γιατί απαξ και πλέξεις με τοκογλύφους πας και πας

ψάξε φίλε μου ελλάδα μπορεί να βρείς με μια γερή ανάζητηση μπορεί να είσαι τύχερος!

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι; Είναι δυνατόν να δώσει τέτοιο δάνειο;

Τα 43000 για 4 χρόνια έχουν δόσεις πάν από 12000 το έτος.

Δημοσ.

Λογικό δεν είναι; Είναι δυνατόν να δώσει τέτοιο δάνειο;

Τα 43000 για 4 χρόνια έχουν δόσεις πάν από 12000 το έτος.

ξαναδιαβασε το μυνημα μου... 25000 ζητησε δανειοδότηση, το αυτοκίνητο είχε 43000 και τις 18000 τις εδινε μπροστα απο τις οικονομίες του...

Γυρω στις 7000 το χρόνο εβγαινε να δίνει για 4 χρόνια με εισόδημα 20000 το χρόνο και εφαγε πορτα...

Δημοσ.

ξαναδιαβασε το μυνημα μου... 25000 ζητησε δανειοδότηση, το αυτοκίνητο είχε 43000 και τις 18000 τις εδινε μπροστα απο τις οικονομίες του...

Γυρω στις 7000 το χρόνο εβγαινε να δίνει για 4 χρόνια με εισόδημα 20000 το χρόνο και εφαγε πορτα...

Έχεις δίκιο, παρανόησα όσα έγραψες. Αλλά και πάλι, λογικό έιναι. Πλέον δεν διακινδυνεύουν με τέτοια δάνεια.

Ιδίως αν ο δανειολήπτης έχει και άλλες υποχρεώσεις, οικογένεια κτλ. Συν το ότι είναι επισφαλές να ζητάει κάποιος με έσοδα 2000 τον μήνα, να αγοράσει αυτοκίνητο με 43000.

Προσωπικά, έτρωγα πόρτα χωρίς καν συζήτηση, για το μισό δάνειο, με πολύ μεγαλύτερα έσοδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...