Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειμαι σχεδον σιγουρη οτι καποιο ατομο που γνωριζω μπηκε στο δωματιο μου χθες το πρωι -ξερω και την ωρα περιπου- και ενω ειχα ενα προγραμμα ελαχιστοποιημενο το ατομο αυτο εκανε κλικ και το επανεφερε  στην οθονη για να κοιταξει απο περιεργεια και στη συνεχεια το ελαχιστοποιησε παλι, ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος να φανει η μερα, η ωρα και το ονομα του προγραμματος που κοιταξε.  (Δεν ψαχνω για τροπο να δω αν ανοιξε καποιο φακελο, γιατι αυτο γνωριζω με τι τροπο φαινεται) Δεν ανοιξε προγραμμα κλειστο, εκανε κλικ μονο στο εικονιδιο του ανοιχτου,ελαχιστοποιημενου προγραμματος κατω-κατω στην οθονη εκει που ειναι διαφορετικο χρωμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος, εκτός και αν έχεις προνοήσει από πριν να εγκαταστήσεις σχετικό λογισμικό παρακολούθησης. Για να ρωτάς, σίγουρα δε το έκανες... οπότε ξέχνα το.

Από 'δω και πέρα απλά δεν αφήνεις υπολογιστή να λειτουργεί χωρίς την παρουσία σου στο χώρο, πάντα κάνεις logout και έχεις έναν 'guest' λογαριασμό για οποιονδήποτε θέλει να κάνει κάποια δουλειά στα γρήγορα. Αυτό που έκανες είναι σαν να άφησες το κλειδί του σπιτιού πάνω στην πόρτα, απ' έξω, και να ρωτάς γιατί μπήκε ο γείτονας και ψαχούλεψε ενώ έλειπες... 

• Like 5
Δημοσ.

Την μέρα την ξέρεις, την ώρα την ξέρεις περίπου, το πρόγραμμα θα είναι ένα από αυτά που είχες ανοιχτά.

Δωμάτιο σου, άρα κάποιος από την οικογένεια μπήκε.

τι άλλο θέλεις να μάθεις;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορείς να ελέγξεις αυτό ακριβώς που ρώτησες.

Να κλειδώνεις τον υπολογιστή σου πάντα όταν δεν είσαι παρούσα είναι αρχή αυτό να την υιοθετήσεις.

Πάντα διαφορετικός χρήστης διαφορετικό λογαριασμό κια για τους περαστικούς ή ανίδεους και απρόσεκτους ένας τύπου επισκέπτη είναι η σωστή αντιμετώπιση.  

Να  μερικές συντομεύσεις https://support.microsoft.com/el-gr/help/12445/windows-keyboard-shortcuts βρες αυτή που χρειάζεσαι για το στιγμιαίο κλείδωμα του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

ναι γνωριζω μερα,ωρα, προγραμμα και ποιος ηταν. Ολα αυτα ομως θα ηθελα να μπορουσα να τα δειξω με καποιο τροπο στο συγκεκριμενο ατομο, ωστε να εχω αποδειξεις που δε θα μπορει να πει οτι τα βγαζω απ το μυαλο μου για να το κατηγορησω. Ξερω τι εκανε αλλα δε μπορω να το πω χωρις να μπορω να του απαντησω που το βασιζω. (Το πως το ξερω ειναι ενα αλλο θεμα που δε σχετιζεται με την ερωτηση που εκανα εδω, η οποια ειναι αρκετα ξεκαθαρη. Επισης, δε σκοπευω να του αναφερω τον τροπο που το καταλαβα, για δικους μου λογους) Θελω μοναχα να βρω  εστω μια αποδειξη για το οτι χωνει τη μυτη του σε πραγματα αλλων. Διευκρινηση   δεν ηταν κατι κρυφο αυτο, απλα με πειραζει πολυ σαν πραξη οπως εγινε και  η μυστικοπαθεια και τα απανωτα ψεματα. Το συμπερασμα  ειναι οτι ακομα και τα ατομα που νομιζα οτι μπορουσα να εχω εμπιστοσυνη αποδειχτηκαν σκαρτα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό. Η καλύτερη καταπολέμηση είναι πάντα η πρόληψη.

Λέω εγώ όμως τώρα.

Μήπως όντως τα βγάζεις από το μυαλό σου;

• Like 1
Δημοσ.

WINDOWS+L (κλείδωμα υπολογιστή/αλλαγή χρήστη) για να κλειδώνεις τον υπολογιστή σου όταν βγαίνεις από το δωμάτιο. Εννοείται ότι πρέπει πρώτα να έχεις και κωδικό.

Έτσι δεν κλείνει κανένα πρόγραμμα, ούτε κάνεις logout, απλά κλειδώνει ο λογαριασμός χρήστη σου και σε πετάει στην οθόνη επιλογής, χωρίς όμως να σε αποσυνδέει από τον λογαριασμό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω οτι οποιος το εκανε,πιθανοτατα θα το ξανακανει.

υπαρχουν διαφορα προγραμματα για να το δεις απο εδω και περα,δεν ξερω κατα ποσο ενα keylogger θα εβλεπε αυτη την κινηση,αλλα μπορεις να βρεις καποιο προγραμμα που κανει video capture στην οθονη του υπολογιστη.

στην ουσια θα το εχεις το ολο πραμα σε βιντεο.

ετσι λοιπον αυτος που ψαχνει το fb σου δε θα μπορει να το αρνηθει.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα desktop capture προγράμματα εμφανίζουν και ένα interface στην οθόνη και φαίνεται ότι γίνεται καταγραφεί.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι τα desktop capture προγράμματα εμφανίζουν και ένα interface στην οθόνη και φαίνεται ότι γίνεται καταγραφεί.

Έχει και προγράμματα που δεν φαίνεται ότι υπάρχουν και καταγράφουν

Δημοσ.

Μηπως αυτος που το εκανε εχει δικαίωμα να χωνει την μυτη του παντου.................αν απο την αλλη δεν έχει δικαίωμα τοτε δεν χρειάζεται καμιά επιβεβαίωση για να τον ξαπόστειλεις..................

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλες λυσεις,αλλα επειδη δεν εχουμε ακουσει και τις 2 πλευρες της ιστοριας,προτιμω να μην δωσω συγκεκριμενες ιδεες η προτασεις.

καλη συνεχεια.

Δημοσ.

WINDOWS+L (κλείδωμα υπολογιστή/αλλαγή χρήστη) για να κλειδώνεις τον υπολογιστή σου όταν βγαίνεις από το δωμάτιο. Εννοείται ότι πρέπει πρώτα να έχεις και κωδικό.

Έτσι δεν κλείνει κανένα πρόγραμμα, ούτε κάνεις logout, απλά κλειδώνει ο λογαριασμός χρήστη σου και σε πετάει στην οθόνη επιλογής, χωρίς όμως να σε αποσυνδέει από τον λογαριασμό σου.

Δύο διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικές...

1.  Όταν κλειδώνεις τον υπολογιστή με win + L αυτός μπορεί και κάνει συντήρηση όσο είσαι απών (για καφεδάκι) ή είναι απλά για τη γρηγορότερη επαναφορά;
  2.  Έχω διαπιστώσει ότι σε παλιό laptop με 4 λογαριασμούς στο πατρικό όταν βρίσκω δύο χωρίς έξοδο ο υπολογιστής είναι κάπως αδύναμος -20% γιατί συμβαίνει αυτό...  σπαταλούν πόρους αυτοί οι ξεχασμένοι λογαριασμοί παράδειγμα ram;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...