Tablet Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 τι λέει η παραπάνω την έχει κανείς; αξίζει στα λεφτά της; http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TV-55-TXV-U5540SMT.htm
isay Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 επιχείρημα;; Πλέον εχει καταντήσει αξίωμα και δε χρειάζεται καμία αποδειξη ή τεκμηρίωση. Τώρα ειναι στη γραφειοκρατία να γίνει θεμελιώδες αξίωμα. Με δυο λογια, βάλε κατι παραπανω και πάρε κατι αλλο. 2
delpro Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 μια χαρα ειναι δεν μπορω να ακουω καθε ασχετο να κραζει ... Εγω εχω 2 και δεν ειχα κανενα προβλημα !εχει και καλο σερβισ οτι παθει εκει ειναι.Πασ περνεις samsung lg και ειναι τα πανελ για πεταμα ! και 1000 εuro !!! aντε μετα να μπλεξεις με σερβις αντε γεια
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 μια χαρα ειναι δεν μπορω να ακουω καθε ασχετο να κραζει ... Εγω εχω 2 και δεν ειχα κανενα προβλημα !εχει και καλο σερβισ οτι παθει εκει ειναι.Πασ περνεις samsung lg και ειναι τα πανελ για πεταμα ! και 1000 εuro !!! aντε μετα να μπλεξεις με σερβις αντε γεια Λογικα στη χαρησαν για να λες τετοια...ουτε οι υπαλληλοι του πλασιου τα λενε αυτα... (εκτος μαγαζιου εννοειται) 3
heavyrain Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 πραγματικα δεν ξερω αν ειναι χειροτερα τα τουβλαX η τα mls! (μαλλον τα mls) 1
kataramenos32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 μια χαρα ειναι δεν μπορω να ακουω καθε ασχετο να κραζει ... Εγω εχω 2 και δεν ειχα κανενα προβλημα !εχει και καλο σερβισ οτι παθει εκει ειναι.Πασ περνεις samsung lg και ειναι τα πανελ για πεταμα ! και 1000 εuro !!! aντε μετα να μπλεξεις με σερβις αντε γεια Ναι παλι καλα που εισαι εσυ σχετικος.Δεν θα μιλησω για τα τουβλα που περασανε απο τα χερια μου η γνωστων μου,ας μιλησουν τα θεματα εδω στο φορουμ που αφορουν συσκευες Turbo X οποιες και να ειναι.Προβλημα στο προβλημα συνεχως.Οσο για το σερβις τι ειναι καλο ακριβως?Οτι θα σου την φτιαξουν και θα τα φτυσει παλι η οτι θα στην αντικαταστησουν με αλλο τουβλο? 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 @delpro Μην τα λες ετσι αυτα και γελαει ο κοσμος. Εχεις βαλει ποτε υλικο fhd σε δυο τηλεορασεις ιδιων ιντσων διπλα διπλα? Τα πανελ τους ειναι για τα μπαζα. Δεν ξερω τι ειναι (τουρκικες, κινενιζικες κτλ) αλλα μακρια. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι χαλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα