Προς το περιεχόμενο

Turbo-X LED TV TXV-U5540SMT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιχείρημα;;

Πλέον εχει καταντήσει αξίωμα και δε χρειάζεται καμία αποδειξη ή τεκμηρίωση.

Τώρα ειναι στη γραφειοκρατία να γίνει θεμελιώδες αξίωμα.

Με δυο λογια, βάλε κατι παραπανω και πάρε κατι αλλο. 

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα ειναι δεν μπορω να ακουω καθε ασχετο να κραζει ... Εγω εχω 2 και δεν ειχα κανενα προβλημα !εχει και καλο σερβισ οτι παθει εκει ειναι.Πασ περνεις samsung lg και ειναι τα πανελ για πεταμα ! και 1000 εuro !!! aντε μετα να μπλεξεις με σερβις αντε γεια 

Δημοσ.

μια χαρα ειναι δεν μπορω να ακουω καθε ασχετο να κραζει ... Εγω εχω 2 και δεν ειχα κανενα προβλημα !εχει και καλο σερβισ οτι παθει εκει ειναι.Πασ περνεις samsung lg και ειναι τα πανελ για πεταμα ! και 1000 εuro !!! aντε μετα να μπλεξεις με σερβις αντε γεια

Λογικα στη χαρησαν για να λες τετοια...ουτε οι υπαλληλοι του πλασιου τα λενε αυτα... (εκτος μαγαζιου εννοειται)

• Like 3
Δημοσ.

Ναι παλι καλα που εισαι εσυ σχετικος.Δεν θα μιλησω για τα τουβλα που περασανε απο τα χερια μου η γνωστων μου,ας μιλησουν τα θεματα εδω στο φορουμ που αφορουν συσκευες Turbo X οποιες και να ειναι.Προβλημα στο προβλημα συνεχως.Οσο για το σερβις τι ειναι καλο ακριβως?Οτι θα σου την φτιαξουν και θα τα φτυσει παλι η οτι θα στην αντικαταστησουν με αλλο τουβλο?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@delpro Μην τα λες ετσι αυτα και γελαει ο κοσμος. Εχεις βαλει ποτε υλικο fhd σε δυο τηλεορασεις ιδιων ιντσων διπλα διπλα? Τα πανελ τους ειναι για τα μπαζα. Δεν ξερω τι ειναι (τουρκικες, κινενιζικες κτλ) αλλα μακρια. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι χαλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...