Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αγοραζω ξανα Sony κινητο για κανεναν λογο οσο τσαμπα και να ειναι ολα ειναι προβληματικα με τελευταιο το xa ultra που ειχα το οποιο ξαφνικα αρχησε να εμφανίζει κιτρινες σταμπες στο επάνω μερος της οθονης χωρις κανενα λογο με απίστευτη προσοχή στο κινητο από μερους μου, το εψαξα μετα στο ιντερνετ και αναφέρουν και αλλοι το ιδιο θεμα και δεν το αναγνωρίζει καν η sony σαν πρόβλημα το χαρησα στην αδερφή μου και δεν προκειτε να ξανασχοληθω με sony και παλιότερα που ειχα παρει ολο θεματα ειχα .

Ουφ.. μου έφυγε η ανάσα.. Βάλε καμία τελεία.. :P

Αυτό που χαρίζουμε προβληματικές συσκευές σε άλλους (αυτούς που αγαπάμε) ποτέ δεν το κατάλαβα :D 

• Like 2
Δημοσ.

Ουφ.. μου έφυγε η ανάσα.. Βάλε καμία τελεία.. :P

Αυτό που χαρίζουμε προβληματικές συσκευές σε άλλους (αυτούς που αγαπάμε) ποτέ δεν το κατάλαβα :D

Έχεις δίκιο πήρα φόρα απο τα νευρα, προβληματική με την έννοια πως δεν δουλεύει δεν ειναι μια χαρα ειναι απλα εγω που είμαι ψηρας δεν μπορω να βλεπω κίτρινες σταμπες στο λευκο της οθονης και ποσο μαλλον απο ενα κινητο 2 μηνών, τες πα αν εβλεπες τι κινητο ειχε και πως ηταν σε σχεση με αυτο που πηρε θα αλλαζες γνωμη.  :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πεθάνει η Sony,ούτε λαπτοπς βγάζει πια, ούτε κινητά που να παίρνει ο κόσμος.

Ευτυχώς που έχει το ps4 και κουβαλάει την εταιρία.

μαλλον αγνοεις οτι ειναι απ τις κορυφαιες εταιριες κατασκευης φακων (η συντριπτικη πλειοψηφια των κινητων εχουν φακους sony), ψηφιακες φωτογραφικες, καμερες, τηλεορασεις, ακουστικα και φυσικα κορυφαια studio παραγωγης ταινιων και μουσικης...τελικα ναι απ το playstation κρατιεται!!!

Κανεις δεν αμφιβαλλει βεβαια οτι στα κινητα ειναι στον πατο (χρονια ψαχνω λογους να αφησω τα flagship της samsung και να προτιμησω της sony αλλα δεν βρισκω) και οτι θεωρειται premium brand γι αυτο και εχει τιμες στο θεο με οτι αυτο συνεπαγεται.

.

• Like 4
Δημοσ.

χαλασε το design οσο αφορα στα Xperia ,μαλλον να το πω σωστα εδωσε το βαρος στο ps4...

συμφωνω με τα παραπανω οτι δυστυχως πουλησε τα VAIO 

γενικοτερα κακοδιαχειριση και κακες κινησεις

ολοι αναπολουμε την εποχη Sony 2012 (και πισω)

υ.σ. αξεπεραστο ακομα το DESIGN του original Xperia Z --μετα απο κει το Χαος...

Δημοσ.

6.4" με 21:9 aspect ratio,πάει έχεις χάσει όλο το φάρδος της συσκευής.

Τηλεκοντρόλ θα γίνει.

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν να πέρασε οδοστρωτήρας από πάνω?

Πέρα από την πλάκα όμως η Σόνυ δεν ειδικεύεται μόνο σε κινητά και οθόνες. Έχει τρομερά ηχοσυστήματα και πάρα πολύ καλές κάμερες. Με τα οποία εξοπλίζει και τα κινητά της.

Δημοσ.

Η νέα άχρηστη μόδα. 18:9 αναλογία με μέγεθος τηλεκοντρόλ που δεν χρησιμεύει σε τίποτα απολύτως. Όπως και οι egde οθόνες. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...