voltmod Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο κινητό στη σειρά Xperia X που θα έχει την ονομασία Sony Xperia X Ultra. Αν και είχε μία δύσκολη αρχή, η νέα σειρά Xperia X φαίνεται πως θα προσφέρει στην Ιαπωνική εταιρεία μία καλή χρονιά από άποψη εσόδων. Παλαιότερα, με τη σειρά Xperia Z, η Sony είχε παρουσιάσει το Xperia Z Ultra, μία θηριώδη αλλά πολύ λεπτή συσκευή με οθόνη 6,4 ιντσών που διέθετε κάμερα 8,0 Megapixels χωρίς flash. Τώρα, και σύμφωνα με διαρροές, η Sony πρόκειται να παρουσιάσει το Xperia X Ultra, του οποίου η οθόνη θα είναι ακόμη πιο… “ψηλή” από τις οθόνες των Samsung Galaxy S8 και LG G6 που είναι επιδεικνύουν αναλογία πλευρών 18,5:9 και 18:9 αντίστοιχα. Η οθόνη του νέου Sony Xperia X Ultra πρόκειται να έχει αναλογία πλευρών 21:9 (ενδεχομένως ανάλυσης 1080 x 2520 pixels). Κατά τα άλλα, η συσκευή αναμένεται να εξοπλίζεται με το Qualcomm Snapdragon 660 SoC, με 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα αναμένεται να βασίζεται σε αισθητήρα 19 Megapixels ενώ η εμπρόσθια σε αισθητήρα 13 Megapixels. Η μπαταρία θα διαθέτει χωρητικότητα 3050mAh και θα υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Ενδέχεται επίσης να καλύπτει τις προδιαγραφές IP68 και να αντέχει στο νερό. Site: GSMArena
Kleinfeld Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ΜΑΚΑΡΙ ! το Ζ ultra μας εχει βγαλει παλικαρια 3 χρονια αλλα εχει αρχισει να φαινεται η ηλικια του 3
Filip Katund Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Θέλω να γυρίσω στη sony πάλι αλλά πρέπει να βγάλει κάτι αξιοπρεπές με λίγα μπεζελ και καλή μπαταρ. 2
selianx Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Θα δίνει και παντελόνι δώρο με τσέπη που ξεκινάει από το γόνατο 15
Eragon1996 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αν και γενικά μαρεσεουμ τα τηλ της sony(παίζει να είναι ο μόνος εδώ μέσα) this looks kinda fugly 3
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχει πεθάνει η Sony,ούτε λαπτοπς βγάζει πια, ούτε κινητά που να παίρνει ο κόσμος. Ευτυχώς που έχει το ps4 και κουβαλάει την εταιρία. 1
toyo73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχει πεθάνει η Sony,ούτε λαπτοπς βγάζει πια, ούτε κινητά που να παίρνει ο κόσμος. Ευτυχώς που έχει το ps4 και κουβαλάει την εταιρία. Για εσενα μπορει.Εγω και τα κινητα της τα παιρνω, αλλα και τα laptop της(τα επαιρνα), που καποια κοντευουν 10ετια απροβληματιστα. 3
cache22 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχει πεθάνει η Sony,ούτε λαπτοπς βγάζει πια, ούτε κινητά που να παίρνει ο κόσμος. Ευτυχώς που έχει το ps4 και κουβαλάει την εταιρία. Άλλος ένας πλήρως ενημερωμένος χρήστης του φόρουμ. 15
Hatsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μια χαρά θα είναι πιστεύω. Μου αρέσουν τα κινητά της Sony, κάτοχος xperia Z το οποίο μου κάνει μια χαρά την δουλειά μου. Σιγά σιγά όμως νομίζω πως έρχεται η ώρα να αλλάξω, μάλλον στο Xz premium κάποια στιγμή. 1
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Για εσενα μπορει.Εγω και τα κινητα της τα παιρνω, αλλα και τα laptop της(τα επαιρνα), που καποια κοντευουν 10ετια απροβληματιστα. Vaio έχω και εγω από το 2005 Αύγουστο. Ζει ακόμα μέχρι και cpu άλλαξα. Για κινητά τίποτα πρωτοποριακο. Ένα λειτουργικό που το έχουν το 95% των συσκευών εκεί εξω και το δικό της bloatware. Καλύτερες εποχές ήταν παλιά. Με τα cybershot και τα K σειρά. Τωρα όλοι ακολουθούν την Google και άμα βγάλουν και καμια αναβάθμιση. Monitor pc το έκλεισε το τμήμα, vaio τα έκλεισε, μην κλείσει και τις τηλεοράσεις στο τέλος.
jspawn Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δεν αγοραζω ξανα Sony κινητο για κανεναν λογο οσο τσαμπα και να ειναι ολα ειναι προβληματικα με τελευταιο το xa ultra που ειχα το οποιο ξαφνικα αρχησε να εμφανίζει κιτρινες σταμπες στο επάνω μερος της οθονης χωρις κανενα λογο με απίστευτη προσοχή στο κινητο από μερους μου, το εψαξα μετα στο ιντερνετ και αναφέρουν και αλλοι το ιδιο θεμα και δεν το αναγνωρίζει καν η sony σαν πρόβλημα το χαρησα στην αδερφή μου και δεν προκειτε να ξανασχοληθω με sony και παλιότερα που ειχα παρει ολο θεματα ειχα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα